ya da ailesi çok kötü insanlar çıkabilir çok riskli değil mi ya ben mi abartıyorum
1 ay
ya da ailesi çok kötü insanlar çıkabilir çok riskli değil mi ya ben mi abartıyorum
Uzak mesafe ilişkisi bunlardan da ziyade zaten sürdürülebilir bir şey değil yani belki 20’lerin başında vs bir ihtimal ama belirli yaştan sonra hiçbir şekilde yürümüyor. Aynı şehirde olunmasa dahi en azından yakın şehirler olmalı.
Güven meselesine gelirsek de bunu bilemezsin elbette bu yüzden karşıdaki insanı gerçek anlamda iyi şekilde tanımaya çalışmak gerekiyor hemen kendini kaptırmaması gerekiyor insanın.
Uzak mesafe ilişkide kaygılanman çok normal 🥺💔 Güven konusu hele de tanımıyorsan çok zorlayıcı oluyor. İnsanlar zamanla tutarlılığa bakarak güveniyor. Sözü ve davranışı uyuşuyor mu, hayatıyla ilgili detaylar gerçekçi mi, ailesi hakkında konuşurken tutarlı mı ✨
Video görüşmeleri, sosyal medya, ortak arkadaşlar biraz fikir verebilir 😊 Ama içindeki sese de kulak ver. Aşırı huzursuzsan acele etmeden ilerlemek en sağlıklısı 💛
Cevap
11Cevap
Artık o Allah ile onun arasında kalıyor bir hainlik yaparsa da olan sevene oluyor
Bırak uzağı, yanımızdaki insanın bile ne naneler yediğini bilmiyorken uzaktakinden kim emin olabilir ki?
evet ya mesela , arkadaşları kim? , nasıl ortamlara girdi veya giriyor? bunlar önemli ya
Riskli ama tanıyarak konusarak aileden bahsederek anlasılyo yaptıklarından felan
evet az çok belli oluyor zaten gerçek hayatta kimle arkadaş oluyosun bi benzeri ile tanışıyosun sanaldada ama tam yüzde yüz emin olmak zor
doğru aslında adli sicil kaydını bi göstermesi lazım her türlü :D
bilmiyorum şakasına dedim diğer yorumlarda yazmışlar ama istenmez oda sjsjsj
şu an konuşduğum biri yok ama merakdan sordum bir kaç kişi olmuştı sanaldan tanıdığım biri ile buluştuk mesela sevgilisi varmış sjjsj suç kadar olmasada bişeyler gizleyebilir insanlar
Ben adli sicil kaydı istiyorum.
evet mantıklı
@deliikarı Kamerada gözüne, reelde burnuna sokacak kadar gerçek. Parmak aralarıma masaj yapar mısın?
@deliikarı Rumuzu deli karı yapınca, senden delisi yok mu zannettin :D
Sende onun için öyle çıkabilirsinil
Olunmaz
Uzak mesafe ilişkisi tercihim değildir
Emin olamıyor kimse
Uzak mesafe noooo
Çok zor ve riskli
Uzak mesafe pişmanlık tır
her türlü güvenmem
Olamazsınnn
Riskli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?