Babamın benimle bir sorunu var ve ben bu soruna anlam veremiyorum?

Düşünün ki öyle bir babanız var ki, akrabalarınız ne isterse babanız sınırsız bir şekilde istedikleri her şeyi alıyor, kredi borçlarına kadar ödüyor, dayım babamın önünde telefonunu yere fırlatıyor babam gidip ona yeni telefon alıyor, ama kendi kızı ondan istediği tatlıyı almıyor. Parası yok değil kesinlikle, banka kartında yüz binlerce tl parası var ve içinden elaleme para çıkabiliyorken bana para çıkamıyor, o parayı ben söke söke anca alıyorum adam bana gönlünden kopan hiçbir şey vermiyor. Benim istediğim tatlı da şekerpare yarım kilosu, yanılmıyorsam 400 tl gibi bir şey, şekerpare almamış, şekerpare yerine parası olduğu halde krema dolgulu kek, simit ve ekmek almış gelmiş. Bunlar benim istediklerim değil diyorum bana şükret diyor, ya senin paran yok da mı ben bunlara şükredeceğim. Ya sabır yazarken bile kriz geçirmek üzereyim. Aklı sıra benim nefsimi terbiye ediyor, haberi yok ki daha fazla nefret topluyorum. Aldığın şeyi istemiyorum diyorum, bu da tatlı değil mi ne farkı var diyor. Benim sorunlarım ergen osurukları değil, beni küçüklüğümde de sevmiş birisi değil kendisi. Dışarı çıkardığı zaman beni eve ağlatarak getiriyormuş. Ben baba sevgisizliği çekiyorum ve bu duruma lütfen saçma sapan yorumlarınızı yazmayın
Babamın benimle bir sorunu var ve ben bu soruna anlam veremiyorum?