Erkeklerin bitmeyen şiddeti, tacizi ve kadın düşmanlığına karşı gerçekten ne yapabiliriz, çocuk dogurmak istemeyen kadınlar neyi savunuyor?

kadınlar olarak bütün ülkenin kızları olarak erkeklerden bıktık erkeklerle sevgili olmak özgürlük değil aksine özgürlüğün bittiği nokta erkekler kadınların insanlık doğdu doğalı başına bela olanlar sürekli mesaj atıyorlar hepsi aynı çoğu erkek kabul ediyor hepimiz aynıyız diye kendi çirkinlikleriyle gurur duyuyorlar mesaj kutumu kapattım reelde asla erkeklerle arkadaş olmam sevgili olmam en iyisi bile övdüyor en iyisi bile taciz ediyor en iyisi bile rahatsız ediyor dünyada kadın cinayetlerinde birinci ülke çıktık dünyadaki bütün ülkelerdeki erkekler aynı bir kere sevgili oldun mu ayrılmıyorlar insan bıkıyor erkekler dünyada olmasaydı dünya çok güzel olurdu bebek yapmak evlenmek çok saçma kölesin erkek sistemine hayat kadınlarına ayrımcılık yapmıyorum ama onlar da erkeklerin dünyasının köleleri bütün bu felaketler onların sebebi hâlâ erkeklerle sevgili olan arkadaş olan kızlar ataerkil beyinli beyni eril olan kadınlar erkekler tarafından zarar görünce üzülmüyorsun benim mafya çevrem var diyen kadınlar erkek dizileri izleyen savaş divus bunları savunan erkeklerin yaptığı her iğrençliğe toplumda gülen kadınlar bizden değildir çocuk isteyen evlenmek isteyen erkekler çocuk istiyorlarsa kendileri doğursun doğurmuyoruz evlenmiyoruz erkek arkadaş kanka sevgili istemiyoruz aklı sadece erkeklere kocaya çalışan tek hedefi okumak doktor olmak iyi kariyer yapmak değil de erkeklerle konuşmayı marifet sanan kızlar benimle aynı olamaz
Güncellemeler
1 ay
erkeklerim hepsini butun dunyadaki erkeklerin hepsini çüklerinden asıp idam edeceksin dunya capinda hepsi ayni bok almanıda aynı türlüde erkek degilmi hepsi sapık iyiside sapik kötüsüde amaclari için yaşiyolar tek bisey icin yasiyolar cinsellik sapik bunlar kadinlar cinsel köle degiller hepsini nir boka yaramayan çüklerinden vuracaksin
Güncellemeler
1 ay
reelde kadın gorunce yaklaşip konusmaya calisan arabadan kafa çıkarıp küfür eden sapik teklifler yapan erkek bu dunyanin tacizcileri kucucuk erkek cocugu bile kiz gorunce pesinden gidiyor kucucukken sapiklar
Erkeklerin bitmeyen şiddeti, tacizi ve kadın düşmanlığına karşı gerçekten ne yapabiliriz, çocuk dogurmak istemeyen kadınlar neyi savunuyor?