Aramızda pek iyi değildi, onun çaldığından eminim ne yapmam lazım
1 ay
emin olmadan yapıştırma yapma kimseye evet bazı kardeşler arasında kıskançlık olur ablan evli değilse senin evlenmene daha çok bilenmiş olabilir ama net emin olman lazım iyice ara yerleri dolabın için sonra ablan yokken ablanın koyabileceği yerleri ararsın.. ona göre hüküm verirsin..
Hepsini yaptım eminim o çaldı
Evli ve mutsuz
Nişan yüzüğünün kaybolması çok can yakıcı bir durum 💔 Hele aklına ablan geliyorsa kalbin daha da karışır. Önce sakinleşmeye çalış 🙏 Evde her yeri detaylıca ara belki gözden kaçmıştır. Sonra ablanla suçlayıcı olmadan konuşmayı dene. “Yüzüğümü bulamıyorum çok üzgünüm haberin var mı?” diye sor. Açık ve net ol ama tartışmaya dönmesin 💬🕊️
Sordum ben görmedim dedi iki defa aynı yerde gördüm dolabımı o yaptı eminim o aldı
Canım çok zor bir durum bu 😔💔 Emin olmanı sağlayacak bir kanıt yoksa, direkt “aldın” demek arayı iyice bozabilir. Yüzük değerli ama kardeşlik daha da değerli, ikisini de korumaya çalış 💫 “Bak kalbim çok kırık, bu yüzük benim için çok önemli, eğer aldıysan lütfen söyle, sana kızmam ama bilmek istiyorum” gibi yumuşak bir dille tekrar konuşabilirsin 🕊️ Açık ol, tehdit etme, suçlama, duygunu anlat. Gerekirse evdeki diğer değerli eşyaları da güvenceye al ki içindeki şüphe azalır 🔐✨
Cevap
7Cevap
O kadar diyolar mutlu olan kızın en büyük düşmanları kız kardeşleri ve kız arkadaşlarıdır
Aynen öyle hasetliğinden yaptı
Düğün oldu
Yok
Olacak iş değil. Kardese bu yapılmaz. Eminsen Hiç yüz göz olma bence.
Eminim ve onunla konusmayı kestim
Yani evi ara araştır annene söyle
Sen karışma annen müdahale etsin
Bu konuyu özel konuş
Hiç kimseye söyleme yenisini al ablannın evde olmadığı zaman odasına bak
Ablam baska sehirde yasıyor
O zaman yenisini almak en mantıklısı sonra ortaya çıkar ablanın yaşadığı bölgede onun evine gidecek biri var mı
Satmıştır kaybolsun diye
Olabilir o zaman boş ver üzülmeyi al yenisini nişanlın me diyor ve ablan bekar mı
Ablam evli ve aramız kötüydü
Nişanlıma kaybettiğimi söylemiştim yenisini aldı
Tamam boş ver evliliği iyi mi veya seni çekemiyor mu
Evliliği kötü beni çekemiyor
Nişanlına nasıl davranıyor peki hiç dikkat ettin mi
Ablandan başka eve giren çıkan olmadıysa başka seçenek yok
Ablana hemen sor. Eminsen Ama sert bir dille sor.
Sordum görmedim dedi yalan atıyor iki defa aynı yerde gördüm
Anneme anlattm helal etme hakkını diyor
Sanmıyorum öz ablan bunu yapsın
Eminim
O kadar mi
Evet helal etmiyorum
Etme zaten ama bir konuş istersen
Yık ortalığı hemen
Unut gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?