Bana yeni evliyken eziyet cektiren yengemi afettim?

Ben 19 yaşındayken eşim yeni askere gitmişti yeni evliydik kayınvalidemle kalıyordum 🥹 Bana çok kötü davranmıştı yengem, çocukları gözümün önünde çikolata kola canımı çektirmişlerdi. Bana kocan seni hiç istemedi annem zorla getirdi seni dedi, sürekli emir verdi, psikik gibi hissettim kendimi. Kocam geldi sonra yeğenleri kola içiyordu Göksel ablanıza da koyun dedi, hayır deyince onlar bana bir poşet çikolata ve kola 🥹 jelibon almıştı doya doya yemiştim. Sonra ayrı eve çıktık kocam hırdavat dükkanı açtı, işini büyüttü, bana ilk defa seni seviyorum dedi 😊 Sonra yengemlerin evini su bastı bize getirdi 1 haftalığına. Eşim ben çeşit çeşit abur cubur, yemek, çay ne varsa yaptım, hepsine kolonya tuttum geçin dedim, odalarını yaptım. Mutfakta içim yanıyor beni affet dedi sadece, ben de affettim dedim. 3 gün daha kaldılar gittiler çok ağladı, telefon açtı vicdan azabı çekiyorum yaptıklarım için dedi, ben de sorun değil dedim bitti
Güncellemeler
2 ay
Teşekkür ederim iyi yorumlar için
Güncellemeler
2 ay
parayı bulunca degismissiniz diyen olmuş da hırdavat dükkanı açtı esim bir tane kazancı allaha şükür karnımızı doyuruyor kimseye muhtaç değiliz öyle lüks bir hayatımız yok
Bana yeni evliyken eziyet cektiren yengemi afettim?