Askılı veya crop giyen biriyim. En açık giyimim budur. Kendisi kıskanç olduğunu ve bu şekilde giyersem karışacağını söyledi. Doğu illerin birinde ve ilçede oturuyor. Büyük ihtimal çevresinin etkisinde kalıyor. Yaşam tarzımız uymayacak, kimse giyimime müdahale edemez, kimsenin yönlendirmesine ihtiyacım yok ben değişmem diyecek ayrıldım.. haksız mıyım?
Basta saçımı kapatmayı da istemişti sonra ben hayir deyince kabul etmişti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Beni olduğum gibi kabul etmiş sevgili olmuş, olmasaymış tasvip etmiyorsa. Sinir oluyorum böyle hıyarlara.
Seninle zaten işi olamaz kendisine göre kız bulacak senden zaten hiç bir şekilde de olmaz
Çok meraklıyım sanki bulsun kendine göre.. kimse kimseye karışamaz
Kimse kimseye karışamaz ama zorla kalkıp da kendini ona buna kakalamaya çalışamaz
Sen ne diyorsun ya ben mi zorla kakaliyorum kendimi? Anlamadım.
Yaparsan diye söylüyorum işte
Elimi sallasam ellisi. Gunde kaç tanesi dönüp dönüp bakıyor. Kendimi kakalamaya ihtiyacım yok. Güzel bir mesleğim var. Erkek delisi değiliz hayatımda kimse olmasa ölmem umurumda da değil saçma sapan konuşmayın
Hep zaten öyle oluyor nedense lafa galince böyle icraata gelince kendimi birilerine kakalayayım da ortada kalmayayım kafası var
Iyyy ne biçim bi kafan var ya..
Sevmediğim hoşlanmadığım biri olacaksa hiç olmasın hayatımda.. Tek kalırım daha iyi.
O senin dediğin evde kalma korkusu olanlar ya da fakirlikten bıkıp zengin koca peşinde olanlar için geçerli ki erkekler de bu kafada ne yazık ki...30 yaşını geçince önüne gelen kıza yavsamaya çalışıyorlar yaşım geçiyor telaşıyla oraya buraya saldırıp karı düşürmeye çalışıyorlar o günden sonra ne karının güzelliği umurlarında oluyor ne mesleği.. yani kadınlara abuk subuk yüklenme bu konuda
Tüm kizlar senin gibi olsa erk*klerin birdaha karismaya g.. tu yemez. E z ik olmadığın için tebrikler
Teşekkürler kendisine saygı duyulmayip değiştirmeye çalışıyorlarsa neden taviz verirler anlamıyorum
E. ziklikten dolayı ve erkek yalakaligindan
Aynennnn kendilerine saygıları yok karşı taraftan hiç saygı beklemesinler
Ama şöyle bişey var ki hep mi crop/ askılı ve etek/elbise giyiyosun 🙄
Helal kız, çok iyi yapmışsın
😘😘😘
Yüz verince astarını isterler
bence haklısın ilk başta söylemesi lazımdı
Başta hep konuyu açtım durdum kendisi gecistirdi. Ya sen bana uyarsın ya ben sana diyerek.. en son ciddi ve sert şekilde konuştum bitti mutluyum. Kimseye göre sekilenemem
aslında çok doru ama fazla mı açıksın?
En açık giyindigim şey askılı crop...
Giyimim gayet normal de başta saçımı da kapatmak istiyodu. İzin versen üstümde hakimiyet kuracak
kaç yaşındasın
22
beni ekleyebilir misij
ne işle meşgulsün
Öğretmenlik okuyorum
ne güzel
Haklısın
Tebrik ederim
Haklısın boş ver gitsin o malı
En doğrusu olmuş
Haksızsın
Niye