Düğünde açık giyindiğim için?

Merhaba dün kuzenimin düğünü vardı ve bende açık giyinmiştim biraz, bunun üzerine halam benimle lavaboda kavga etti kendisi 50 yaşında ve kınada yırtmaçlı giyinmiśti düğünde de göğüs dekolteli. Daha sonra nikah kıyılırken yırtmaçdan ötürü bacağım açıldı hemen geldi söyle tut bacağını dedi bende hala görünmüyor zaten dedim ben senin iyiliğin için diyorum dedi. Kendi kızı dahil kuzenlerim afedersiniz dansöz gibi giyinmişlerdi. Amcamın kızı hem yırtmaç hem dekolte giymesine rağmen hiçbir şey söylemediler. Benim anne ve babam ailede pek sevilmiyor o yüzden beni ezik görüyorlar. Lavaboya indim kapının önünde ağzıma sakız attım düğünde çiğnemiyorum halam ona bile laf attı, çok çirkin duruyor dedi. Babannem bugün bir yengemize söylemiş o da sevmez zaten babannemleri işte benim düğünde giydiğim çok acıkmış çıplakmışım resmen. O da demiş ki herkes çıplaktı bir o mu çıplaktı? Senin kızın 50 yaşında yırtmaç giyiyor demiş hemen lafı çevirmiş. Başka kuzenimin düğününde de göğüs dekolteli bir şey giydim diye babama şikayet etmişler dün kuzenim hem göğüs hem sırt hem yırtmaç giymişti ama ona bir şey demediler. Çok zoruma gidiyor artık. Sizce kavga edip bağlarımı koparmalı mıyım yoksa etmemeli miyim ama çok zoruma gidiyor ve etmek istiyorum tavsiye verirseniz sevinirim. İyi günler.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar siz soruyu yanlış anladınız herhalde ben hiç kimseye kıyafetime karışma hakkı veremiyorum hiç kimse bana kıyafetinden dolayı sü*tük diyemez. Ben sadece cevabını vereyim mi gibi bir soru sormuşum. Benim kıyafetim hiç kimseyi ilgilendirmez.
Düğünde açık giyindiğim için?