1 yılYa şöyle bir şey var normalde bende mesela açık giyinen birisi değilim ama giderim düğünde dekolteli bir elbise giyerim evet dedikodu olur mu olur hatta giymedigim zamanlar bile dedikodumu yapıp babama şikayet ediyorlar ama babam beni koruyor tabikide bu bizim kaderimiz sanırım ayrıca yani bence sende alttan alma bu kadının söylediklerini sesini çıkar yani hayirdir kendi kizlarina karışsın önce
13 Yorumla
Soran1 yılBenim babam beni korumuyor işte korursa annem korur ama onu da çok eziyorlar, benim sesimi çıkarmam lazım ki benim annem gibi olmadığımi anlasınlar istiyorum. Kendi kızlarını karışmazlar onların dokunulmazlıkları var
- 1 yıl
bence sesini cikar
Soran1 yılYapıcam inşallah teşekkürler
En İyi Cevaplar
Siz sülalecek tesettüre girin bence 😂
Yok açıksınız zaten ha orada ha başka yerde bu dekolteleri zaten giyiyorsunuz kendi kendinizi niye aşağılayıp rencide ediyorsunuz ki. Bence kafana takma kimseyi sen14 Yorumla
Soran1 yılBence de en mantıklısı demi? Ha dışarıda ha düğünde, kendileri açık değilmiş gibi başkalarıyla uğrasmaları ashdjbdndjd
Soran1 yılUyandığımdan değil de zamanı gelince yüzlerine vurmaya karar verdim şimdi yapsam sinirden saçma şeyler söyleyip ben haksız olucam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Moda & Stil konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılSinirlenme. Siz guzel degilsiniz kiskanmayin guzellesin sizde de. Sakin sakin cevaplari slaakk slaaak yerlestir canim
14 Yorumla
Soran1 yılDüşündüm de çok güzel cevap olur teşekkür ederiimm
- 1 yıl
Evet. Sen sinirlenince onlarin istedikleri olmus olur
Soran1 yılEvet haklısınızz sağolun
- 1 yıl
Boy kilo kac senin
Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Niye sallıyorsun?
Yav he he de geç.
Sinir olsunlar14 Yorumla
Soran1 yılDün halama öyle cevap verdim zaten ama bir şey demezsem sanki daha da üzerime gelicekler gibi hissediyorum
Soran1 yılDoğru haklısınız teşekkürler
Uçarı falan mı belli oluyodu da o kadar kızdı
113 Yorumla
Soran1 yılAşkım valla çok değildi elbise dardı sadece biraz öyle üstüme yapışıp göğüslerimi de çok belli etmiyordu bir de diz kapağıma kadar yırtmacı vardı oturunca açılıyordu o da dar olduğu için hiçbir yerim belli olmuyordu. Hayır uyarabilir açık olsa bir yerim görünse falan ama kendisinin çok uçarı bir kıyafet giyip o yaşta bir de bana böyle sallamsı çok sinirlendirdi beni
Soran1 yılİçimde hem sütyen hem de göğüs ucu kapaticisi vardı görünmesi imkansız ki benim göğüslerim de büyük değiller. Annem babam beni çok korumaz o yüzden ağızlarına geleni söyleyecek cesareti buluyorlar
Soran1 yılSütyen destekli değildi sütyene takmak için şeffaf askı almıştım oynarken çok şey olmasın diye taktım onu da
Soran1 yılHalam da tıpkı bana benzer her gören bizi birbirimize benzetiyor gerçekten de benziyoruz yani. Kıskaniyor mu bilmiyorum ama
Soran1 yılYa tamam dediğim gibi uyarabilir ama benim sinirlendiğim nokta (benden kat be kat açık giyinen varken başta kendisi olmak üzere yırtmaç artı dekolte giymişti ve zayıf değil göğüsleri de büyük) bu
Soran1 yılSöyledim diğerleri daha açık giyinmiş diğer yiğenlerine karış dedim sana ne onlardan dedi
Soran1 yılBende sana ne benden dedim diye babannem kudurdu zaten
1 yılKızım sen 18 ini geçmedin mi? Kim karışır senin ne giyeceğine?
05 Yorumla
Soran1 yıl21 yaşımdayım ama karışıyorlar işte
- 1 yıl
Karıştırtma
Soran1 yılBenim elimde değil ki koskaca kız oldum annem babam karışmıyor ama onlar buluyorlar bu hakkı kendilerinde
- 1 yıl
Senden kaynaklı... Sen müsade edersen karışırlar
Soran1 yılBenim müsade ettiğim falan yok, ailem müsade ediyor küçüklükten beri onların bize hakaret etmelerine bir şey demediler ve bizi de böyle alıştırdılar ben üniversiteye gittikten sonra bunlara dayanamamaya başladım ve cevaplarını veriyorum ama konuşuyorlar. Konudam insanı nasıl susturacaksın ağzını mı dikeyim?
Gizli Üye(18-24)1 yılCidden kizlar biraz giyiminize dikkat edin ya edep ahlak hiç mi verilmedi aileniz tarafindan bi sana değil hani diğer kızlara da diyorum açıklık var bide çiplaklik var yani
09 Yorumla
Soran1 yılBen giydiğim elbisenin neresinin ne kadar açık olduğunu belirtmiş miyim? Bazı insanlara baş açık olması bile batıyor, belki öyle bir insan. Ayrıca açıklık ve çıplaklık farkını da sizden öğrenmiycek kimse. Böyle seviyesiz yorum yapanların hepsi bakın hepsi gizli kullanıcı maskenizi bir atın da düzgün yorum yapın. Ayrıca benim ailemin verdiği edep ahlağı sorgulamak sana mı düştü. Sen ne kadar edeplisin mesela sadece açık giyinmek mi edep ahlak, şu kafadan çıkın.
- 1 yıl
Normalde yorum yapacak biri değilim ciddi sorulara yorum yapıyorum. Senin sorun karşıma çıktı yorum yine yapmayacaktım ta ki yorumları görene kadar kim haklı kim haksız bilmiyorum ama sen eleştiriye açık biri değilsin olumlu eleştirileri onay verip olumsuz yorumlara haddsizce cevap veriyorsun olgun biri her eleştirel açıktır. Görüyorum ki sende bu yok olmayabilir herkeste olacak diyede bir şey yok ama saygı duymayı öğrenmen gerekiyor öğren ki başkaları da sana saygı duysun
Yorumları okudum hiçbir argo konuşma yok hep sen yapmışsın çevrendekileri insanlar seni ilgilendirir burasını değil madem yorum kaldıramıyorum diyorsun o zaman soru sormayacaksın. Bu site çok haddsiz olmaya başladı. Kimse yerini haddini bilmiyor
Cevap sahibi1 yıl@sabırlıolmakgerekli kesinlikle haklisin olumsuz eleştirilere saldirmiş direkt
Soran1 yıl@sabırlıolmakgerekli Olumlu eleştiri ne pardon ailen tarafından hiç mi terbiye görmedin mi olumlu eleştiri bu mu olurmlu eleştiri belki benim ailem vefat etti belki benimle ilgilenmiyorlar belki şiddete uğruyorum bunları düşünüp ona göre insan gibi bir şekilde cevap verilse diğer yorumlara da cevap veririm. AYRİCA BENİM SORDUĞUM SORU AÇIK GİYİNDİM İYİ YAPMİS MİYİM DEĞİLDİ haddiniz olmayan şeylere karışan sizsiniz ben kıyafetime ilgili yorum yapsam keşke kapalı giyinseydim deseydim böyle yorum alabilirdim ama gelip de ben kıyafetime karışma hakkı vermeden benim kıyafetime karışılırsa cevaplarını alırlar. Hiçbir yorumda küfür kullanmadım aileme küfür edildi * denildi çocuk doğurmuşum çöpe atmışım bunlar denildi yine de küfür etmedim önce siz haddinizi bilin. Tekrar söylüyorum ben hiç kimseye kıyafetime karışma hakkı vermedim, bu hakkı kendinizde nereden buluyorsunuz da ailemden terbiye edep almayıp böyle giyindiğim kanısına varıyorsunuz. Eleştiriye açığım ama benim sorduğum soru ile ilgisi yok verilen cevabın bana halanla tartışma vs deseydiniz düzgünce konuşurdum ki o benim sorduğum sorunun cevabı olurdu ki bunu diyenlerle de düzgünce konuştum. Bazı hadsizler benim kıyafetim yüzünden bana * damgası yapıştırırsa ben onunla düzgün konuşmam. Siz size * diyenle ailenden terbiye edep almadın mı diyenle düzgün konuşun.
- 1 yıl
Eğer pisliğin içine inersen pislik bulaşır. Burası herkese açık bir platform kim ne düşünüyorsa açıkça söyleyebilir haddini aşmadan haddini aşarsa engellersin olur biter. Hem kafana da takmamış olursun
Soran1 yılBak benim rahatsız olduğum şey benim sorundan alakasız cevaplar almak ben diyorum ki bana böyle böyle yapıldı hesap sorayım mı bu arkadaş diyor ki kıyafetin ne biçim aile terbiyesi ailenden edep ahlak almadın mı sence bunun benim sorduğum soru ile alakası var mı? Ben düzgün cevap verenlere kıyafetime karışmayanlara düzgün cevap vermişim ama eleştiri adı altında kimse benim kıyafetime laf söyleyemez. Ben bu hakkı hiç kimseye vermiyorum. Ailemin terbiyesini ağzına alamaz bunu da kimseye vermiyorum.
Soran1 yılAyrıca kim ne düşündüğünü açıkça söyleyemez gelip senin ailenin terbiyesine laf atan insana sen gidip de iyi dedin demezsin dersen de o senin sorunun ben demem ama. Açık bir platform olması istediği her şeyi söyleyeceği anlamına gelmiyor, özgürlük adı altında insanlara hakaret edemezsiniz. Ayrıca edep sadece kadının kıyafeti ve kadının vücudu değildir iki bacak arası değildir bu kafadan çıkmadıkça bu ülke gelişmez.
- 1 yıl
Konuşacak çok şey varda tartışmak istemiyorum o yüzden susuyorum gereksiz polemiklere giremem bana göre değil uzun uzun yazmaya gerek yok
Soran1 yılHanımefendi yazmayın o zaman polemiğe girmeye gerek yoksa neyse bende hata en başından cevap vermem saçmaydı.
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır merak ediyorum goootu açınca ne oluyor ne bu yarış o açmış ama ben açınca bana kızıyor diyorsun onlar kendini uçurumdan atsa sende mi atacaksın. Halanın sana karşı tutumu yanlış o önce açık ggotlu kızını kapatsın ama senin yaptığında yanlış o açmış bu açmış vs diyorsun açarsa açsın sanane
Sen kendinden sorumlusun her koyun kendi bacağından asılacak açılmak marifet değil yine diyoruz hala bozuntusu da haklı değil
Dilerim doğru yolu bulursun ne diyim151 Yorumla
Soran1 yılNe doğru yolu pardon? Senin doğru yolda olduğun ne mağlum sen çok mu terbiyelisin? Benim babannem de kapalı ama içi şeytan gibi senin öyle olmadığın ne mağlum keşke olayın sadece baş kapatmakla bilmediğini kavrasanız. Üniversite bile okumayan cahil insanların böyle bir konuda iki gram din bilgisiyle fikir sahibi olduğunu düşünmesi çok komik gerçekten gülüyorum halinize. Ayrıca sana ne benim neremi açtığımdan herkes kendi bacağından asılır? Ben başkası açık giyindi diye açık giyinmedim kendim istediğim için giyindim. Çok başı gö*ü kapalı kişiler istiyorsan yallah şeriat olan yere burası Türkiye Cumhuriyeti devleti burası laik bir ülke kimsenin bir taraflarını açması seni ilgilendirmez. Ben nasıl kapalı insanlara hakaret etmiyorsam sende açıklara edemezsin. Arap
Cevap sahibi1 yılArap değilim tatlım açığım ama sizin gibi gootu açmıyorum sana ac kapat diyemem o sana kalmış doğru yolun o olmadığını sende biliyorsun. ama ilgi manyağı birisin karşı cins senin baldirana bakınca motive oluyorsun olabilir sevgi görmemiş birisin o kadar belli ki aç ne yaparsan yap ama götte pandik yedim diyerek te ağlama
Cevap sahibi1 yılHa bu arada nerde olacağımı sana soracak değilm burası modern bir ülke ne Arap ülkesi ne yunan ülkesi medeni bir biçimde giyiniyorsam burada olmam gerekiyor medeni ve Çıplaklık ayrı şeyler sen diğer ülkelere özeniyorsan gidebilirsin
Soran1 yılİşte bir insan bu kadar seviyesiz olur, bu kadar kendi hemcinsine düşman olur. Bu kadar eril kafada olur. Senin açık olmanda bazılarına göre ters kendinle çelişiyorsun şu anda sende kapan o zaman senin dediğin benim için önemli olacaksa. Doğru yol derken doğru yoldan kastın ne bu arada? Dinse eğer dinde kapanmak var sen neden kapalı değilsin başını kapat. Ayrıca Arapsın kafa yapın Arap. Götee pandik yemek ne demek ya insanlar kiyafet yüzünden mi tacize uğruyorlar sizce bu ülkede bu dünyada kaç tane kapalı kadın tacize tecavüze uğradı hepsi bir tarafını mı açıyordu? Seviyesiz iğrenç yorumunuzu kendinize saklayın taciz edilmiş birisi olarak o kadar kötü bir şey ki başınıza gelmeden anlamazsınız ama size beddua edip inşallah başınıza gelir demiycem çünkü yaşadım ve çok kötü bir şey. Ama Allah'ınızdan bulun cidden tacizi böyle iğrenç bir şekilde sanki taciz edenin suçu yokmuş da tek suçlu kadınmış gibi lanse ediyorsunuz ya umarım en yakın zamanda doğru yola girersiniz.
Cevap sahibi1 yılSen kimsin pardon dinime söven Müslüman olsa bari niye sana düşman olayım değer bile vermiyorum ki sen benim için bir hiçsin yoksun tanımıyorum. Düşersen elinden tutabiliyorsam tutarım. Ama o kadar bana saran sensin Arap ülkesine gidecekmişim buna sen mi karar veriyorsun hayırdır seviyesiz olan sensin insanların fikirlerine saygı duymuyorsun halan haklı değil sende haklı değilsin ergensin daha umarım doğru yolu bulursun ne diyeyim
Cevap sahibi1 yılÇıplaklık medeniyet değildir senin vajinanin kıyısıni ben görmek zorunda değilm senin mahremin ben görmek zorunda değilm. Git kiminle yatıyorsan yat orada ac sokak ortasında değil
Soran1 yılYa sen ne saçmalıyorsun ya benim yazdığımla senin yazdığının alakası bile yok bu da söylediklerimin doğru olduğunu kuyruk acın olduğunu gösterir doğru noktaya parmak basmışım neyse uğraşamam senle cevap yazsan da cevap vermiycem. Kudur Arap
Cevap sahibi1 yılAtatürk sizin gibi rezilleri astı zamcigi açmayı marifet sanan kezoo seni biraz daha ac onun bunun altında inleyen ergen sizler yüzünden çöp konteynerleri bebek ölüsü oldu be iki dk zevk uğruna hamile kaldınız aile terbiyesi almadığın o kadar belli ki yazık
Cevap sahibi1 yılBen senin gibi beyinsizlerle uğraşamam mesleğin yok soru sorup duruyorsun işsiz ergen seni
Soran1 yılMesleğim mi yok benim okuduğum üniversitesinin bölümünün önünden geçirmezler seni be asıl Atatürk senin gibi Arapları astı çok bilmiş kendine hoca diyenleri astı bu cahil kafa ile Atatürk'ü ağzına alma bence seviyesiz. Hakaret etmeden duramıyorsun demi? Benim vijinamın kıyısını açtığımı nereden biliyorsun cahil ben sana elbise detayı vermişmiyim? Ben belki müslüman değilim aq burası müslüman bir ülke değil eş*ek gibi alışacaksınız. Hamile kaldığımı nereden çıkardın ap*al. Benim gibiler yüzünden mi bebek ölüleri dolu konteynerlar yoksa senin gibi tacizi tecavüzü kadının kıyafetine bağlayan aptallar yüzünden mi? Çok müslümansa başını kapat havlayıp durma. Onun bunun altında inleyen nasıl bir tabir ya gerçi gizli kullanıcısın bu kadar atıp tutarsın az cesaretin olsa açık yorum atarsın da nerede sende o cesaret. Mesleğim yokmuş ashdndndn hangi üniversiteden mezunsun tatlım? Bana mesleksiz diyene bak keşke herkes benim okuduğum üniversitede okuyabilse senin gibi cahiller başta olmak üzere belki biraz bilgi sahibi olursun ve insanlara hakaret etmeyi havalı sanmazsın 13 Sude seni. Ayrıca sende benim için yoksun havlamişsin ya elimi uzatırım tutarım falan git kendi Arap arkadaşlarına yap onu ben sana burada dinle ilgili soru sormadım giydiğim kıyafetle de ilgili sormadım. Benim sorumun üzerine bin katıp benim erkeklerin altında inleyip hamile kalıp çocuğumu öldürdüğüme kadar getirdiysen lafı sen harbiden baya bir gerisin şizofren başlangıcı var bir ara benim staj yaptığım hastaneye gel de seni bir kontrol edelim tamam mı? Hadi yalla Arabistan'a
Soran1 yılAyrıca o konteynerdaki çocukların geneli tecavüz çocuğumu bunu da iyi araştır tamam mı herkesin kendi günahı sana ne kimin altına yaptıysa insanlar bebekleri atmaktan bahsetmiyorum ama tecavüze uğrayıp hamile kalıp üstelik reşit bile olmayan kaç kişi geliyor 1 günde hastaneye sen biliyor musun? Bilmezsin çünkü bunlara kulaklarını tıkarsın, işine gelmiyor kezban seni. Sen daha tacizi gö*e pandik atanları savun tamam mı? Senin kadın olduğunu da düşünmüyorum zaten kadınsan da kadınların yüz karasısın yazıklar olsun sana. O tecavüze tacize uğrayan kişiler hakkında böyle ileri geri konuşuyorsun Allah sorar bunun hesabını sana tamam mı Arap
Cevap sahibi1 yılO. c seni araplar sikkkkmis senj baban senj çok güzel dövmüş ailenden nasıl bir velet olduğunu anlaşılıyor. Arap sen ve senin sülalen goootren veren senj önce sen argo konuştun pppic kurusu Arap falan değilm Atatürkü de severim agizima da alırım ben medeniyet çocuğuyum senin gibi o. c değil modernlik adı altında az inlemediniz açmak medeniyet değildir. Cahil varoş hadi şimdi az ötede havla atam senin gibi köpekleri görseydi üzüntüden verem olurdu herhalde tiktokcu seni
Cevap sahibi1 yılDaha babasına söz söyleyemez döver babası yerlerde tekmeler gelir bana mal mal konuşur beni babam dövmedi hep konuşursak anlaştık hayvan muamelesi yapmadı ama sana yapmışlar yapıyorlar insan yerine konulmuyorsun yazık kedi gibi miyavliyorsun ailene kim korkak kim cesaretli şimdi ha söylesene küçüğüm
Soran1 yılAçık giyinmek medeniyet değil ama aileye kadar giden iğrenç küfürler medeniyet demi? Çok kudurmuşsun. Gizli kullanıcü
Cevap sahibi1 yılNiye bebeğim ağlayan sensin miyavlayan sensin ben değilm ki asıl korkak sensin o da ben değilm zoruna mı gitti
Soran1 yılSen korkaksın gizli kullanıci olup ne bok olduğun belli değil cinsiyetin bile kız değil belki cahil. Hangi üniversitede okudun sahi?
Soran1 yılBana bebeğim falan deme haddini bil ağlayan da sensin. Babasından dayak yememişmiş ajmdjshdbsndjsjd neyin kafası buuu bana ne senin babanın seni dövmemesinden bu senin babanın insan olduğunu gösterir senin değil sen benim anneme babama hakaret ettin ama ben senin ailene hakaret etmem çünkü saygım var en azından sende olmayan.
Cevap sahibi1 yılHangi üniversite de okuduğumu sormuştun İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi beklerim. Gerçekten bekliyorum bak bunları yüz yüze konuşayım gel de 1 senem kaldı bitirince bulamazsın yurdışına gideceğim bende okey
Soran1 yılMedipol Tıpta mı okuyorsun he he aq ansjdjdfnddjnejd tamam üç diyince inanıyoruz 1 2 4 HSNSJDJNDJSBDJDNJXBDNDİDNDJDJDJDJDH hiç gülüceğim yoktu🤣🤣
Soran1 yılBu arada ben GRÜ tıptayım dm gel bakalım kim tıp okuyor herkes de tıp okuyor aq zaten yedim bende
Cevap sahibi1 yılNiye yalan söyleyeyim sana yalan söyledikçe elime ne geçecek
Cevap sahibi1 yılTlf numaramı yazayım istersen ara
Soran1 yılKendini havalı göstericeksin aklın sıra Medipol de okuyunca demi
Soran1 yılBen senin gibi birisine telefon numaramı vermem buradan yazıcaksan yaz yoksa yallah
Soran1 yılBu arada tıp okumak havalı bir şey değil gerçi sen ya reşit bile değilsindir ya da 40 yaşında bir teyzesindir.
Cevap sahibi1 yılBen vereyim diyorum babam avukat annem hemşire bende annemin izinden gidiyorum 1 senem kaldı bitecek yurdisina gideceğim. Diyorum ki gitmeden gel buraya seni misafir edeyim vizyonun genişler iyi gelir..
Soran1 yılSen niye sürekli lafı çarpıtıp duruyorsun konudan alakasız cevaplar veriyorsun ya. Bana ne senin babanın annenin mesleğinden. Keşke biraz babanın izinden gitseydin. Ha bu arada baban avukatmış ya bana o kadar küfür yazmişsin suç bu istesem senin hesabın gizli olsa bile şikayet ederim. Açık bir platformda yapmışsın. Şundan da emin oldum max 15 yaşındasın babanın annenin mesleğiyle övündüğüne göre. Bu arada düğün için İstanbul'dayım zaten okey bırak telefon numaranı gelirim üniversiteye öğrenci kartına da bakarim
Cevap sahibi1 yılİnanmıyorsun ya ondan dedim annemin babamın mesleginiju adını falanda vereyim hastaneninde psikiyatri de arkadaşım var oraya gir mutlaka ailesinden şiidetgormus çocukları bakıyor
Cevap sahibi1 yılÇok iyi psikologtur arkadaşım diye ovmuyorum
Soran1 yılAilemden şiddet görmem benim değil ailemin ayıbıdır. Medipolde okuduğuna asla inanmıyorum, annen babanın avukat ve hemşire olduğuna da inanmıyorum olsalarda bana ne ama inanmıyorum değiller yalan söylüyorsun.
Cevap sahibi1 yılBu arada çok üzüldüm adına nasıl baş ediyorsun bu tür şiddetle helal olsun sana ben hiç şiddet ne bilmiyorum mesela ailem elit insanlar
Soran1 yılPeki senin arkadaşının psikolog olduğu beni ne ilgilendirir bana ne? Başkasının mesleği üzerinden övünmek cahillikte kaçıncı numara?
Soran1 yılYa sen gizli kullanıcısın aq ne konuşuyorsun yaaa hsnfnsjdjajdjdb anca adını gizler böyle atıp tutarsın millete.
Cevap sahibi1 yılSenin ayıbın demedim tatlım arkadaşım var yardımcı olabilirim sana para falan da almaz ben öderim ben öyle kişilere yardımcı oluyorum baştan bu yükseldi Arap deyince inanıp inanmamak sana kalmış yalan söylemedim hiçbir zaman
Cevap sahibi1 yılKıskanmana da gerek yok gizliyim çünkü ailem tanınmış kişiler burada psikoloji bozuk kişilere yardımcı oluyorum sana da yardımcı olabilirim diyorum
Soran1 yılYa sen ne saçmalıyorsun gö*üne pandik attırmak diyip taciz edilen insanları onların suçlarıymış gibi suçlayan sen değil misin? Ben yükselmişim anndjfnfj sen böyle dersen yükselirim ki ben senin gibi de aileye küfür etmedim ailen elit insanlar ya sana nasıl konuşulacağini öğretmediler mi? Ayrıca yalan değil diyorsun yalan ama bana ne senin günahın. Bu arada ben senin gibi kaçak dövüsmuyorum yolla mesaj at kanıt medipolde okuduğuna dair. Ayrıca senin arkadaşının yapıcağı iki muayeneye kalmadım ben hesabıma bakıp benim hakkımda saçma saçma bilgiler öğrenip bana karşı kullanacak kadar aşağılık kompleksli bir insansın. Bana niye yardım edicekmişsin be benim senin yardımına mı ihtiyacım var ne üdüğü belirsiz birinin yardımını istemem yalancı birinin hiç istemem.
Soran1 yılHSNSJDJNDJSB bir şey sorucam senin neyini kıskanim? Bir hemşire ne kadar tanınabilir aq? Ailesi tanınmış kişilermiş. Sabancilardan falan misin? He de öleyim bir de jdnejfhxnehdnrjf. Neyime yardım ediceksin benim ben tıp okuyorum ve kendi kendime yardım edebilirim bu arada yaz sana ispat edim tıp okuduğumu senin gibi kaçak dövüsmuyorum
Cevap sahibi1 yılNumara bireyim bekle ara beni gerçek miyim anonim miyim
Soran1 yılYa cidden şaka gibisin işine geldiği gibi yorum yapıyorsun. Ben senin gibi yalancı birisine numaramı vermem çok istiyorsan buradan yaz dmden. Yazmayacaksan da beni oyalama yalancı Arap
Cevap sahibi1 yılSabancı değilim yalan söyleyemem dürüstüm her zaman şu an arkadaşın doğum gününe hazırlanıyorum Villa Bosphorus gidiyorum bi ara seninle de gideriz istersen eğer ölmeden lüks yaşarsın fakir ne yediğini unutmazmis ya ondan dedim aşkım babam beni şımarık büyüttü biraz. hak edene lafı sokarım okey
Cevap sahibi1 yılGeleceğim bekle arkadaşlar bekliyor öpüldün muck😘
Soran1 yılVillaya gitmek havalı mi? Şımarık büyüdüğün çok belli ama zengin değilsin. Hani kraldan çok kralcı olmak diye bir söz var ya sende zengin değilsin ama zenginmiş gibi yalan söylüyorsun. Ben inanmıyorum zengin olduğuna ama inansam da ne olacak ne geçicek eline. Zengin değilsin tatlım villaya gitmiyorsun şu anda baban avukat annen hemşire değil ailen elit değil siz zengin değilsiniz medipolde okumuyorsun yurtdışına çıkmiycaksın uyan artık
Soran1 yılGelme bence git hayali villanda oyna sjdndnjend
Cevap sahibi1 yılSenin için arkadaşımı aradım. şu an şehir dışındaymis. Ama iki gün sonra dönecek o zaman konuşacağım yüz yüze çok başarılı bir psikolog seni tedavi edeceğine inanıyorum çevrem geniştir teşekkür etmene gerek yok ben sana iyilik yapıyorum neyse boş vaktimde yazdım eğleniyorum sonra yazarım şimdi biraz daha dans etmem lazım by
Soran1 yılHadi si*tir git ya kiminle dalga geçiyorsun aq sen
Cevap sahibi1 yılBen seninle dalga geçmiyorum bebeğim senjn hastalığında binlerce insan var turkiyede şiddete uğramış o yüzden yardım etmek istedim istersen İstanbula gel birkaç gün takıl bütün masrafların benden fakirsin diye gururunu da incitmem. Herkes zengin elit olacak diye birsey yok
Lütfen beni yanlış anlama bebeğim okey
Soran1 yılHSNSJDJNDJSBHCNDJDNSİSNSİDJHFDJEUHDBDİNDJDJDİDNRKDJFUDJFUDJFUFJ
Cevap sahibi1 yılNe oldu aşkım sinir boşalmasi mi yasiiiyprsun kıyamam ben sana evime alıp besleyesim geldi seni annem kedileri çok sever biliyor musun? Günde bir milyon harcayan insanım ben lüks yaşıyorum biraz sende takıl bana hayatını yaşa hem zengin koca aramana da gerek yok statüsü uygun birini buluruz. Hiç merak etme evleniniruz diyorum çünkü fakir kızlar zengin erkek avına çıkıyor. Ben o işe de el atarım bütün imkanlarım senin için bebeğim muck seviyorum seni be
Soran1 yılTamam aşkım en zengin sensin by by hadi bence senin problemlerin var bu arada
Cevap sahibi1 yılBen ne buldum biliyor musun 😂babanın telefon numarasını dur şimdi psikoloğu babana yönlendireceğim sen tedaviyi istemiyorsun
Cevap sahibi1 yılHadi bay bu iyiliğimi unutma seviliyorsun canım
Akrabadan uzak dur
16 Yorumla
Soran1 yılEn mantıklısı
Soran1 yılÜniversite okuyorum zaten tatil için geldim iyi bir yer kazandım diye şehir dışında üniversitesi kazandım diye beni babama bir dövdürmedikleri kaldı. Cahil insan işte
Soran1 yılSeneye yaparım umarım düşünüyorum zaten
Moda & Stil konusunda 326 cevap paylaştı. Yakışıyor ki giyiyorum dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBok var oranızı buranızı açıp sergiliyorsunuz neyse bana ne 😟 Yaşam sizin Anne baba karışmıyorsa kimse bir şey diyemez İşini bak de geç
15 Yorumla
Soran1 yılSana ne be sen kimsin? Ben sana kıyafetime karışma hakkı mı vermişim iyi giyindim mi demişim burnunu sokma her halta terbiyesiz, istediğim gibi giyinirim kapalı kadın istiyorsan yallah Arabistan'a senin gibi seviyesizlerle uğraşamam
Cevap sahibi1 yılBıdı budu bıdı müslüman değilim bana ne Arabistan’dan
Soran1 yılBana ne senin hangi dinden olduğundan sormuşmuyum? Kadınların kapalı olmasını istiyorsan orada herkes kapalı oraya git. Burası Türkiye ve alışacaksınız. Siz erkeklerin sanki çok masummuş gibi kadınlara laf atması yok mu?
Cevap sahibi1 yılTek hücreli önce ne dediğimi anla neyse beyni olmayan birisi ile tartışamam kaldırsana yorumu
Soran1 yılYorumu niye kaldırim bana ne? Tek hücreli de senin amip zekalı hep de böyle gizli kullanıcılar böyle yorumlar yapıyor hesabını aç da yap abisi
1 yılAllasen ne giymiş olabilirsin ki
02 Yorumla
Soran1 yılElbise, diz kapağına kadar yırtmaçlı çok açık değil yani
- 1 yıl
Amaaaan neler neler giyiyorlar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbari basnlerin dolgun olsa
07 Yorumla
Soran1 yılKeşke senin de beynin olsa her istediğimiz olmuyor ama demi? Sana ne benim basenlerimden böyle seviyesiz bir yorum yapıyorsun
Cevap sahibi1 yılkeşkeeeeeeeee
sendeeeeee
bu kadar havalı
ve akılsız yazmasannn
yırtmaçlı giyinen biri
boyle alımlı mı olur
Soran1 yılNe saçmalıyorsun sen ya? Ben sana basenlerim dolgun değil nasıl dolgun olur mu demişim git öyle soru soranlara havla sen.
Cevap sahibi1 yılboşwer yürrü gitt
sil şu yorumumu
sabaha kadar kalbimizi bozarsın
Soran1 yılSana ne sen yürü git bu benim sorum yallah hadi senin işin burada değil dolgun kadın istiyorsan başka yerlerde ara hadiii
Cevap sahibi1 yılboynun kırılsın
halanında
Soran1 yılSizin gibi kişilere hakaret bile edilmez ettiğinizi bulmanız dileğiyle
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar