2014 yılında evlendim. Arkadaşlarım hepsi tam altın, altın bilezik, altın kolye taktı o zamanlar altının gramı 93₺ gibi biseydi.
haftaya arkadaşım evleniyor bana dugunde 10 gram 22 ayar bilezik takmıştı aynısı Şu an 43000₺ ben nasıl takicam 🙄🥺
2014 yılında evlendim. Arkadaşlarım hepsi tam altın, altın bilezik, altın kolye taktı o zamanlar altının gramı 93₺ gibi biseydi.
haftaya arkadaşım evleniyor bana dugunde 10 gram 22 ayar bilezik takmıştı aynısı Şu an 43000₺ ben nasıl takicam 🙄🥺
Zaten kimse hayrına vermiyor emin ol çoğu kişi ne de olsa bir gün bana geri gelecek kafasıyla takıyor, bir gün bana oğluma, kızıma takarlar ben taktım onlarda takar gibisinden düşünüyor. Düğün bomboş iş aklı olan yapmaz.
Bu takı işi çığrından çıktı ya benim hiç hoşuma gitmiyor insanlar bunu yeni evlenen çifte destek amaçlı değilde borç gibi takıyor halbuki durumun neye el veriyorsa gönlünden ne kopuyorsa onu alır takarsın. Taktığın şey geri dönmezse seni üzmemesi lazım. Yıllar sonra da peşine düşülmemeli veya lafı edilmemeli. Senin bütçen neye yetiyorsa onu al tak
Sanırım memleketin iç Anadolu değil 😄
Nerelisin?
Takibini alsam ☺️😉
Çok sağol 😉☺️ ulaştım 🤗
Kesinlikle aynısını takmak zorunda değilsin! 🫶 Altın fiyatları yıllar içinde acayip arttı ve herkes bunun farkında, hiç kendini strese sokma. Önemli olan gönlünden ne kopuyorsa, bütçene ne uygunsa onu takmak. Unutma, samimiyet ve dostluk paradan daha değerli. Dilersen güzel bir gram altın veya farklı ama bütçene uygun bir hediye seçebilirsin. Ayrıca anlamlı, hoş bir not da ekleyebilirsin; emin ol çok mutlu olur. Kendini asla baskı altında hissetme, senin niyetin zaten en kıymetlisi! 🧡✨
Cevap
6Cevap
Aynisini takmaya gücün yetmiyorsa da iyi bir sey tak. Çünkü o da zamanında iyi bir sey takmis.
O zaman o iyi paraydı o sana takmış paraya kıyıp, şimdi takman lazım.
O zamanlar 10 gram bilezik 940₺’ye almıştı sigorta şirketinde 1800₺’ye çalışıyordu yani yarı maaşıydı Şu an 44.000₺ 1 maasi ile alamıyor benden sıkışığım Şu an 🙄
Altın karşısında TL'nin erimesi arkadaşının suçu değil ama bütçen el vermeyeckese elden gelen bir şey yok 🙄
Taktiği bileziği ne yaptın? Aynısını takmalisin
Ev aldım
Çocuk var çalışamıyorum. 40k maaş var ay sonunu zor görüyoruz kenarda 1 tane cumhuriyet var taksam ayıp olur mu acaba
Zorundasın ayıp olur bence
imzalansa o 93 tl o degerdeydi takacaksın
Takmazsan ayıp olur
Sanma mantıklı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?