Ailemin Düğün de taktığı 5'i bi yerdelerimi bozdurdum anneler günü icin anneme küpe aldım yanlış mı yaptım sizce?

Eşim anneler günü harçlık vermedi bana bende anneme yıllar önce yüzük alacağıma dair söz vermiştim sonra dan düğünüm olunca Kına icin annem 2 yüzüğünü ve küpesini bozdurmustu bende bu anneler günü icin ona altın küpe aldım ceyreklerden birini bozdurdum takmıyordum kaynanam öğrendi ona da anneler günü icin harçlık verecektim istemedi 1000 tl de ona verecektim alınmış galiba ama onların düğünde taktığı takılar duruyor benim annem benim icin çok fedakarlık yaptı esimde kardeşleriyle anneler günü icin ona 300 tl atmış elektrik süpürgesini almışlar kaynamama oda sanırım küsmüş bana sonuçta ailemin bana taktığı ceyrekti bu eşimle de konustum bu durumu haberi vardı esimin yakinda bebeğim olacak bu ceyrek hem kendi ihtiyaçlarımı hemde yıllar önce anneme olan sözümü tutmamı sağladı acaba yanlış bisey mi yaptım

Güncellemeler
1 yıl
Eşim anneme hediye almana gerek yok demişti çünkü ben kardeşlerimle hallettim dedi o yüzden bende bisey almadım arkadaşlar
Ailemin Düğün de taktığı 5'i bi yerdelerimi bozdurdum anneler günü icin anneme küpe aldım yanlış mı yaptım sizce?