soruda gayet ciddiyim. ablamla film izliyorduk ve her şey güzeldi. bu hasta olduğu için yanımda gaz çıkarttı fakat ben ona yakın oturuyordum. bende regl döneminde olduğum için baya sinirlendim ve kavga ettik. bu odadan gidince onun nişanlısının aldığı şalı kestim çünkü baya baya kavga etmiştik. o da kestim diye ağladı, o şalın yenisini aldık. sorun ben miyim? cidden inandırıcı gelmesede gerçek maalesef. zaten pişman oldum bende sonra ağladım
Ablama nişanlısının ailesinin aldığı şalı kestim diye sorun bende mi?
Benim kız kardeşim olsa böyle bir şeyi yapsa onu elimden babam bile alamazdı. Osurmuşsa osurmuş ne var bunda awk Kendin ingiltere prensesi misin orr. derim saçını başını yolar en sevdiği en pahalıya aldığı kıyafetini ele geçirir parçalar bırakırdım. Sen onun osurmasına kızmamışsın sen onun nişanlısından gördüğü ilgiyi kıskanmışsın. Sen ablanın kocasını da elinden almaya kalkarsın.
şimdi şöyle demem lazım ablan bile bile ve isteye isteye seni sinir etmek için o gazı çıkarmadı neden gaz çıkardı çünkü hastaymış senin dediğine göre
senin durumun da hassas bir durum sende reglsin yani hiç yoktan bir sebepten dolayı bile sinirlenebilirsin çünkü hassas dönemdesin
yani regl değilken ablan gaz çıkarsaydı eminim sinirlenme yerine gülecektin
yani aslında burada olan her şey anlık sinirlerden dolayıdır bu anlık sinirin nedeni de regldir
anlık sinirler uzun sürmez zaten sakin kafayla düşününce ben neden böyle bir şey yaptım diye kişi kendi kendini sorgulamaya başlar ve pişman olur
ablana sarılırsın özür dilersin hassas anımdaydım sende bilirsin her şeye ani sinir tepkisi veriyoruz böyle olunca dersin tatlıya bağlanır durum şal da alınmış zaten
sorun sende evet. Daha olgun davranmalısın. öfkeni kontrol etmeyi bilmiyorsun onu eyleme çeviriyorsun. İlerde de devam ederse hayatında bir çok problemle karşılaşırsın
eyleme karşı eylem karşındakını daha da gücendirir. Sırf sen birini kızdırdın diye onun gelip senin sevdiğin eşyanı kırıp dökmesi de hoşuna hiç gitmez diye düşünüyorum. Böyle durumlarda akılcı olmalısın çözüme başka yolla ulaşmalısın.
Kıyamam size ya ikinizde duygusalsınız ama kavga demeyelim de didişmek diyelim affedin birbirinizi bak bu olayı not olarak yaz ilerde okuyup mutlu olacaksınız
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şalın suçu ne, konuşarak çözmediğin için problem sensin, regl falan hikaye
regl olunca gergin olabiliyorum. ben ona bazı şeyler dedim aklımda değil fakat o bana sen insan mısın gibisinden hakaret etmişti bende kaynananın evinde de yapacak mısın falan dedim. o an o kadına benden fazla değer verdiğini, sevdiğini düşünmek beni hem sinirlendirdi hemde üzdü