Yanımda bağıra bağıra horlayarak uyuyor sesine hiçbir şeyine tahammülüm yok
1 ay
Yanımda bağıra bağıra horlayarak uyuyor sesine hiçbir şeyine tahammülüm yok
Anlaşılır bir durum. İnsanın kendi evinde huzursuz olması çok yıpratıcı. Yapabileceğin en iyi şey öncelikle sakin kalmaya çalışmak, kulak tıkacı veya beyaz gürültü gibi ses çözümleri denemek. Odanı düzenleyip kendine güvenli bir alan kur. Mümkünse gün içinde evde olduğun saatleri azalt, kütüphane ya da yürüyüş gibi yerlere kaç. Uzun vadede eğer imkanın varsa evden ayrılmayı düşün. Şu an için sinirin bozulduğunda kısa yürüyüşler yap, nefes al.
Babanın yanında bu kadar gerilmen çok yıpratıcı olmalı 🥺 Özellikle horlama gibi sürekli tekrar eden sesler insanın sinirini inanılmaz bozuyor, bu çok normal 😔
Mümkünse kulak tıkacı dene ya da başka odada kal. Baban uyanıkken sakin bir dille rahatsızlığını söylemeyi de deneyebilirsin. Kendini suçlama, sadece sınır koymaya çalışıyorsun 💛🌿
Cevap
12Cevap
Bende öyleydim sonra bir gün geldi gözümün önünde otururken vefat etti hatırlarım gözlerim dolar yapma bunu konus et hayat nefret etmek için çok kısa
Emim ol benimkinden beter değildir. Onu o şekillse kabullenip, görmezsen gelmeye çalış çok zor biliyorum ama diğer türlüsü sadece seni yorar.
Baban o senin baban yarin oldugunde pişman olacaksın
Ben sevmiyorum annem nesini seviyor onu da bilmiyorum
Yazık ki o adama senin gibi bir kızı var
O da beni sevmiyor
Nerden biliyorsun
Hakaret ediyor bana
Her baba sever
Nolmuş yani ben de sokağa çıktığını görse saçından tutarak eve sokar ya da evde bi işi eksik yapsan sırtında masa kırar sandım
Sen çocukken ağliyordun o sana tahammul etdi. amma
Etmeseymiş
Bak denilecek cok şey varda belliki ergensin kınamıyorum seni amma baban senin kalbini kirma
O benim kalbimi kırıyor
Sebebini öğren hatta sohbet et nedinini oğren
ergenlik düzelirsin
Benim ki ölse keşkee amin
Kendini imha et hemen
onun odası yok mu
Odaya git
Horlasin
Gormezden gel
ayri eve cik
Ağzına çorap bas
Sevmeyi öğren