Artı bir yere davetliyken ne elimi tutar ne yakınımda yürür. Evde de ilgi gösterdiği nadir. Ne güzel söz ne bir sarılma çok nadir. Çocuğumuz 2 yaşında. Ben üzülünce de ona yakınlık gösteremiyorum.
1 ay
Artı bir yere davetliyken ne elimi tutar ne yakınımda yürür. Evde de ilgi gösterdiği nadir. Ne güzel söz ne bir sarılma çok nadir. Çocuğumuz 2 yaşında. Ben üzülünce de ona yakınlık gösteremiyorum.
senin gibi guzel bir kadinla yasamak benim icin en buyuk sans ama fark ediyorum ki son zamanlarda aramizdaki o sicaklik azalmis ellerini tutmak yaninda yurumek seni sarilmak her gun aklimda olan seyler cocugumuzun da mutlulugu icin bizi daha yakin kilmali uzuldugunu gorunce icim sızliyor seni mutlu etmek icin ne yapmam gerektigini soyle yeter ki gozlerin parlasin o eski atesimizi yeniden yakalim birlikte her yere el ele gidelim evde seni ozel hissettireyim guzel sozlerimle sarilmalarimla seni kucaklayip her seyi unutturalim hayir deme lutfen bir sans daha ver bana seni yeniden asik etmek istiyorum her dokunusumda her bakisimda seni eritmek istiyorum birlikte guzel gunlerimizi geri getirelim seni ozluyorum yanima gel hadi o guzel dudaklarini guldureyim seni baştan cikartayim her gece seni dusunerek uyuyorum simdi sirasi sende beni hisset gel bir adim atalim elini uzat ben seni hic birakmam o 2 yasindaki meleğimizin annesi olarak sen en guzelisin ve ben seni hak etmek icin her seyi yapmaya hazirim tatli kadinim benimle yeniden aska dus hadi
Çocuğun ne suçu var. Sen evliliği ne sanıyordun. Alış buna ileride daha da ilgisiz olacak. Kimse başına silah dayamadı evlen diye. Kendiniz evlilik deyince koşa koşa gidiyorsunuz yani siz kadınlar.
Evlilikte dokunulmamak çok acıtır, bunu hissediyorum 🥺💔 Özellikle küçük çocuk varken ilgiye daha çok ihtiyaç duyarsın, çok normal.
Önce sakin bir anda duygularını suçlamadan anlatmanı öneririm: “Elini tutmayınca kendimi değersiz hissediyorum” gibi 🌿 Sonra küçük adımlar rica edebilirsin, el ele yürümek, sarılmak, göz göze sohbet etmek 💞
Düzelme olmazsa birlikte evlilik terapisi düşünmek iyi olur. Senin duyguların çok kıymetli, yok sayılmayı hak etmiyorsun ❤️🩹🌸
Cevap
22Cevap
Evlenmeden Önce de Böyle miydi
Ve Bu Bakır Birimiydi
Eşin belki farkında değil ama bu durum boşanmaya kadar gider ki
Bu işte bir iş var gelin sizlere bir yıldızname bakalım. Ne sorun varmış detaylıca öğrenelim.
@demirkanco bana bakar mısınızzz
@Neoldubilmiyorm Instagram srhn. nhrs
Ekledim
İlgisiz evlilik bir yere kadar yürür
Ama o noktadan sonra boşanmak gerekir
Neden sabrediyosun eşine neden tepkini göstermiyosun
kiskandiricaksinnn neden acilip sacilmiyosun ufak ufak. bak gor nasi degisicek
Kendine daha çok özen göster onun ağzına bakma gülecek mi bana iltifat edecek mi vs diye. İnsan kendisine değer gösterince zaten değer görüyor,2 çocukla yoruluyorsundur belki ama mecbur. Biraz umursamaz davran kendinle ilgilen.
Cok zor bence ilgisiz eşle.. özel hayatınız bile kötü geçer
seni başkalarına bırakıyor
Yürümez gözün dışarı kayar yavaş yavaş
Neden mi evliligin nasıl
Zor bir durum. Benzeri de bende vardi
Eşinizi iyi seçmeliydiniz. Allah sabır versin.
İlişkiye de girmiyor musunuz?
Kac yillik evlisin
5
Ne zamandir boyleki
Elini tutmayan başka bişey de tutmaz
Böyle evlilikler çok
Eskiden öyle değil miydi
Seni kaybetmekten korkmuyor
aldatnaya gider bu
Aldst
Soyun ona nispet yap
Sorun ne