Saat 11 oldu. Pastayı kestirdiler gelin damada ama hâlâ pasta gelmedi. Gelir mi gelmez mi sizce?
1 ay
Saat 11 oldu. Pastayı kestirdiler gelin damada ama hâlâ pasta gelmedi. Gelir mi gelmez mi sizce?
11 oldu ve hala gelmediyse artık gelmez ama sen yine de düğün sonuna kadar bekle bu kadar bekledin bir de en son gelir ve kaçırırsan üzülürsün.
Bekliyorum valla pasta için. Bu saatte de pasta vermezler heralde
Bence içeriye gidip direkt olarak bunu söyle. Pasta bizim hakkımız, hakkımızı yedirmeyiz de.
Yalnız bazısı pastaya para vermemek için maket pasta da kullanıyor artık yani o pasta da maket olabilir.
Gelinin kestiği maketti zaten de. İcerde hazırlıyorlar ya bir saat oldu gelmedi
Bence içeriye gidip pastayı yeniden mi icat ediyorsunuz diye bir sor gel yani şimdi bende merak ettim bu pasta nerede ahalii
Abi demekki vermeyecekler
Belkide düğün sahibi böyle anlaştı
Olmaz aslında böyle bir şey o zaman sizde takıyı takar gibi yapıp sonra geri alın.
Takı merasimi bitti başkan ya aksi gibi arabaya geçtim arabanin önüne adam yaslandi beni görmedi
Aga be…
Hayattaki şansım
Düğünlerde böyle aksaklıklar olabiliyor ama pasta hiç gelmemesi gerçekten garip 😅 Genelde ya geç servis ediyorlar ya da sadece sembolik kesip dağıtmıyorlar 🎂 Bence organizasyon görevlisine ya da garsona sor. Net cevabı onlardan alırsın. Gelmezse de üzülme, önemli olan eğlendiğin anlar 💃✨
Cevap
0Cevap
Bayağı büyük sorun. Aile ve sosyal politikalar bakanını arıyorum hemen 1 dk
Bakaln napacak ki
Rabbim başka dert vermesin inşallah
Oğlum 12 den beri aciz. Gidip dürümcü mu aricaz şimdi
Benim pasta sevgisi
Sende mi pastacisin
ona göre mi kalkacaksin😅
Arabaya geçtim zaten bir saattir pasta bekliyoruz. Öğlen yemek yedik hala açız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?