Yalnız kalmamak veya ilgi görmek için mi, maddiyat için mi, yaş geldi de yuva kurmam lazım kafasıyla baktığınız için mi yoksa gerçekten sevip güvendiğiniz için mi? Sırf evlenmiş olmak için mi evlenirsiniz, sevdiğiniz için mi?
1 ay
Yalnız kalmamak veya ilgi görmek için mi, maddiyat için mi, yaş geldi de yuva kurmam lazım kafasıyla baktığınız için mi yoksa gerçekten sevip güvendiğiniz için mi? Sırf evlenmiş olmak için mi evlenirsiniz, sevdiğiniz için mi?
Dinimi tamamlamak için olabilir 😁
Evlilik güzel bişey çok büyük aşklarla evlenmem ama sevip güvenebiliceğim kanımın ısındığını biri olursa neden olmasın diyorum. Zor insanım çok çok istemesi lazım yoksa olmaz zaten 🤷🏼♀️
O hatayı bir kere yaptım. Tavsiyem mantık evliliği. Ama içinde duygu da olmalı mutlaka. En önemlisi uyum olmalı , huylar uymalı. Tekrar yapacak olsam içinde duygu olan mantık evliliğini secerim
Ben sevgi ve güven için evlenirim canım 🧡 Çünkü hayat uzun ve yanındaki insanla dertleşemiyorsan gülemiyorsan kendin olamıyorsan o evlilik çok yorucu oluyor 😔
Yalnız kalmaktan korkup evlenmek de riskli çünkü duygusal açlık insanın gözünü kör edebiliyor 💔 Gerçekten kalbinin rahat ettiği güvende hissettiğin ve uyum yakaladığın biri olursa evlilik çok daha anlamlı oluyor ✨💍
Cevap
9Cevap
sevmek için evlenirim
Bu adamla bir ömür güzel geçer dediğim noktada evlendim. Sağolsun bir an dani pişman etmedi
Allah daim etsin
Amin inşallah
Dinimi tamamlamak için evlenirim. Çünkü Efendimiz aleyhisselam öyle buyuruyor.
🌸
Birlik, beraberlik, sevgi ve huzur için evlenirim. :)
Öncelikle seveceğim biriyle evlenip yuva kurmak olur yoksa böyle de iyi devam eder gittiği yere kadar
hiçbir şey için evlenmem sevdiğim huzur bulduğumda evlenirim ancak
Anlaşmalı evlenebilirim karşı taraf zengin olursa ya da arkadaş olsun diye vs... Değişir aslında evlenmek istemiyorum
Bunlar için evlenecekler hiç evlenmesin
Sevgi için birde çocuklar
Aile hayatıma yeni birini eklemek için.
yuva kurmak, hayatı paylaşmak için.
Sevdiğim için
Aşk sevgi duygu aile olmak için tabiki
Haramdan uzak olmak için en temelde.
Tabiki o da bir etken olabilir ama sırf bu yüzden önünüze gelenle evlenecek değilsiniz heralde. Sevmeden nasıl evleniyorlar anlamıyorum. Anlamak da istemiyorum
Görücü usulünde duyguları katmadan kafa dengi olup olmadığını anlamak daha doğru geliyor. Aşk her şeye çözüm değil anlaşamadığın insan ile evlilik olmaz. Aşklarda gerçekler konuşmuyor tozpembe evlilik hayal edip boşanmayla sonuçlanıyor. Karşında ki kişi sana güzel gelir karakteri kişiliği de güzeldir evlenirsin aşık olmayı beklersek ohho :D
Görücü usulünde bi mantık vardır ey Allah da sonuçta mantıklı da olsa bir şeyler hissetmen de gerekir. Evliligi tek başına mantık yürünmez. His de olmalı
Eyvallah demek istemiştim klavye çevirmiş
Onu dedim işte zaten ama duygusal karar vermemek gerekiyor o aşamada hocalardan duyduğum bu
Sadece duygularla karar vermek de yanlış zaten. Duygu + mantık olacak.
Aynen
İkisi de aynı anda olmalı. Tek başına yetmiyor
Yalnız kalmamak
Aşk için aşk 🫶🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?