İlgi yok. Akşam yanımda yatmak yok 11 yaş çocuğun sorumluluğunu hep üstüme atıyor, ben de insanım kaldıramıyorum, boşanmayı düşünüyorum çoğu zaman. Ne yapmalıyım.
1 ay
İlgi yok. Akşam yanımda yatmak yok 11 yaş çocuğun sorumluluğunu hep üstüme atıyor, ben de insanım kaldıramıyorum, boşanmayı düşünüyorum çoğu zaman. Ne yapmalıyım.
O islah ve iflah olmaz. Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin, beynin ve vajinanın cinselliğe, ilgiye, iltifata, ve sevgiye ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
Kaldıramadığını hissetmen çok anlaşılır 💔 Tek başına hem eş ilgisiz hem çocuk sorumluluğu ağır olunca insanın ruhu yoruluyor. Önce onunla sakin bir anda açıkça konuşmanı öneririm, somut örneklerle neye ihtiyacın olduğunu anlat 🗣️
Eğer değişim için çaba göstermiyorsa çift terapisi ya da boşanma sürecini düşünmen daha gerçekçi olabilir. Bu süreçte ailenden ya da güvendiğin arkadaşlardan duygusal destek almaya çalış, yalnız değilsin 🌿🧡
Cevap
6Cevap
Ne işe yarıyormuş beyfendi? Maaş alıp yan gel yatmı
Gitsin spor yapsın tedavi olsun stresini kenara bıraksın evine baksın
Burdaki herkes ya boşan ya da aldat derler. Niyetleri farklı. Bence yola getirecek şeylere düşün. Evlilik bulmaca diil sıkılınca karalayasin
Çoğu evlilik buna evrildiği için galiba hiç evlenmeyeceğim ya çok sıkıcı ve monoton
Boşan canım zaten tek başına bakıyosun bundan sonra da bakarsın
İstersen bu sorunu çözelim beraber
Sende kendi hayatına bak bu evliyken
senin yaş kaç
Fazla uzatma ilişkide bitmiştir
E et bosan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?