Bana göre varoş bir insan, kadınlara ve hayvanlara , çocuklara nasıl davranması gerektigini, nasıl konuşması gerektigini bilmeyen insandır. Giyim tarzı kötü olabilir normal kötü kime göre kötü yani giyim tarzıyla alakalı degil. Davranış ve konuşma uslubuyla alakalı. Örnek : Sakız çigneyen insandan nefret ederim. yemek yerken agzıyla ses çıkartan insanlar , en basitinden böyle insanlar varoştur.
bence, uyumsuz , alakasız elbise giymiş olabilirsin normal bu varoşluk degildir. Çok fazla takı takmış olabilirsin abartmışta olabilirsin normal.
11 Yorumla- 3 ay
Çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺 kesinlikle öyle çok haklısınız
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı.
3 ayEsasen büyük şehirlerin merkezinden uzak, genellikle düşük gelirli, sosyo-ekonomik düzeyi düşük, gecekondu veya çarpık yapılaşmanın olduğu kenar mahalleleri ve buralarda yaşayanları tanımlamak için kullanılır. Lakin mecazi anlamda da düşük seviyeli kalitesiz kişiliği olan kişilere denir. Görseldekiler roman kızları ve genel olarak romanları varoş zannetmek büyük bir yanılgı olur. İçlerinde çok güzel kaliteli kişiliği olanlar da var. Bu bağlamda genel olarak romanları severim düğünleri muhteşem şenlikli olur ama onların arasına girmek kolay değildir
02 Yorumla- 3 ay
Romanları bende severim , görsel tamamen temsili olarak koydum
- 3 ay
Peki ☺️
- Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı.
3 ayZevksiz sürekli gösteriş peşinde olan sahte eşyaları pahalı almış gibi göstermeleri gösteriş için yapılan her detay varoşluk belirtisidi. sadece maddi anlamda değil bu arada okuduğu kitabı bile göstere göstere okuyorsa o kişi akıl varoşudur mesela benim gözümde 🙃🙃
12 Yorumla- 3 ay
Çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🥰
- 3 ay
🥰🥰🥰
Kendine bakmadan karşısındaki insanı küçümseyen aşşağılayan , parası ile hava atmaya çalışan , görmemiş ya da sonradan görmüş olup kendini bi halt sanan , nerde ne konuşması gerektiğini bilmeyen patavatsızlar bana göre varoştur
13 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍 çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kelime çok kırıcı ve küçümseyici geliyor bana 😕 Varoş diye bir insan tipi yok bence. Davranışın saygısız olanı var sadece. İnsanları giyimine konuşmasına mahallesine göre etiketlemek çok incitici oluyor. Herkesin tarzı farklı olabilir ama saygı ve nezaket ortak olmalı 💜✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u 3 ayGörmemiş. onun bunun kucağından inmeyen. her önüne gelene aşkım kocam diyen narsist ezik tiplerdir bana göre. çevremde çok var böyleleri.
43 Yorumla- 3 ay
Bu bana birini anımsattı ama 😂 neyse
- 3 ay
Güzel günler göreceğiz güneşli günler şarkısı mı 😂
- 3 ay
Hı hııı 😂🙈
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 3 ay- Cıvıkça hareketleri olan.
- Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiren.
- Kültürsüz, vizyonsuz.
- Avam takılan üsluptan bir 📰haber.
- İki kelimeyi bir araya getiremeyen ağzı bozuk.
- Erkek meraklısı , erkek avcısı her erkeğe meraklı uçana kaçana.
- Sağda solda" en mükemmel benim" diye takılan özünde basit olan.
- Çingene sjs.
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 493 cevap paylaştı.
m 3 aySonradan görme insanlara ben varoş derim. 😊😊
22 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
- 3 ay
Çok kalp ablam 💕💕💕
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Görgüsüz cahil kavgacı haset fitne gibim bir şey ama hepsi değil iyi olanlarda var ula
24 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın goff bey
- 3 ay
Rica ederim beyefendi 🙋😆
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayVaroş tipler bazen görüyorum dışarda. Üst baş perişan , yırtık ayakkabılarla. Temizlik hak getire tabii ki. Üzülüyor insan tabii ki. Gelip , bi tane sigara istiyor hemen 👍 üzücü yaa..
14 Yorumla- 3 ay
İllaki insan üzülüyor gerçekten
- 3 ay
Evet vallahi öyle.. 👍 çöpten beslenen bile var yaa...
- 3 ay
. maalesef 😌
- 3 ay
Çok kötü , çok kötü 👍
- Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
3 ayİnsanlar asla dşn dil ırk olarak ayırmam fakat yaşam şekli davranış olarak çevresine saygısı olmayan, rahatsızlık veren. Toplum içinde hijen dikkat etmeyenler
12 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın
- 3 ay
Bizim adanada çok var maalesef zorla trafik cam silmek, parkta çicek satmak, insanlar zorla bir şey yapmaları çok kötü
- Aile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı.
3 ayParaya taparlar, kendinden çok başkalarının hayatıyla ilgilenirler, gösterişi çok severler, ziynet eşyalarına düşkündürler. Aklıma gelenler bunlar. 😂
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
3 ayKendini yeryüzünün yaratıcısı sanarken aslında hiçbir moktan haberi olmayan slağın teki olanlar gözüme varoş geliyor
21 Yorumla- 3 ay
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 👍😂
- Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
3 ayKendini bi şey sanan ve her seferinde tartışma yaratan kavga eden
31 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar yani barışırsam bana göre bir de eğer Kıymet bilmeyen bir insandır Ötekiler hepsi bizim
11 Yorumla- 3 ay
👍🌸
3 ayKüfürlü konuşan, gösteriş meraklısı, görgüsüz, nerede nasıl davranacağını bilmeyen vs vs liste uzar 🙂
11 Yorumla- 3 ay
Çok doğru 👏🧿
hafif yanlışlık olduğunda arza çıkarım çığılık attip bağırıp çağıran kendi dengesini kaybedenleri varoş diyebilirim
14 Yorumla- 3 ay
Evet ya ben haberlerde videolar da filan görüyorum gerçekten çok varoşca ve saçma canım hareketler yapıyorlar , kendini yerlere atan üstünü başını yırtan
- 3 ay
Hemde nasıl 😂
Varoşluk paçozluk giyimle dış görünüşle alakalı değil de kişinin kavgacı, patavatsız, yağcı, yalaka olmasıyla falan alakalı
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍 daha çok ezik, öz güvensiz, gösterisi ve hava atmayı seven insan örneğidir
- Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı.
3 ayBana göre varoş insan gurursuz yüzsüz olandır büyü yapan arkadan konuşan
22 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 3 ay
Ben öyle insanlara saygı da göstermem terbiyeli de olmam valla sağol teşekkür ederim ☺️❤️🌸
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayPick me'ler geliyo aklıma direkt başkalarının yanında değişip birilerini aşağılayan tipler
21 Yorumla- 3 ay
Nefret ettiğim bir tip
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Elindeki imkan ve yetenekleri en iyi şekilde kullanmayan herkes varoştur
11 Yorumla- 3 ay
Haklısın 👍🥰
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 3 ayGösteriş yapan, dedikodudan başka bir şey bilmeyen, linçlemek için sürekli bahane arayan.
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
3 ayjargon biriyse, parasıyla övünebiliyorsa, özgüvensizse.
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
Cok ses yapan cok marka bağımlısı nispetkar insanlar
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍
3 ayİsmi herkesin dilinden düşmeyen, Herkese boncuk dağıtan, Kültürsüz vizyonsuz çingene
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👏👏
s 3 ayÜslup ve davranış bozukluğu ekstra sürekli polemik çıkaran kişiler varoştur.
13 Yorumla- 3 ay
Offf hemde nasıl nefret ederim o tip insanlardan
- 3 ay
Allah uzak etsin
- 3 ay
Amin canım inşallah 🙏🥰
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
3 ayKaraktersiz görgüsüz olan herkes benim gözümde varoştur
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle
- Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı.
3 ayKendine güvenmeyen kendini acındıran benim söylediğim bir şeyi sağa sola götürüp söyleyen
11 Yorumla- 3 ay
En kötü huy bu olsa gerek
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Saygısız ve kavgacı insandır durduk yere bulaşır insana.
14 Yorumla- 3 ay
Çok doğru 👏
- 3 ay
Rica ederim gülüm 🙋❤️
Gizli Üye(18-24)3 aynarsist, gösteriş meraklısı, her anını instagram için yaşayan, açık giyinmeyi modernlik sanan, sosyal medyada gördüğü her şeye özenen ucuz tipler
31 Yorumla- 3 ay
Çok doğru 👏👏
3 ayKıro kaba saba insanlara varoş denilir bir de hep kapalı giyinenlere denilir çünkü çingeneler dilenciler temizlikçiler hep kapalı giyinirler ama kraliçeler ve prensesler açık saçık giyinirler kendilerini vitrinlerde teşhir edilen mücevherler gibi teşhir ederler açık giyindikleri fotoğrafları çok var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. Gösteriş meraklısı, ortamda konuşmasını bilmeyen, havalı, insanın maddi durumuna göre davrananlar varoştur..
22 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺
zengin olmamasına rağmen öyleymiş gibi çakma şeyler takıp takıştıran, zekiymiş gibi konuşan abartı olan olmadığı birisi gibi görünmeye çalışan insanlar. Kahverengi gözlü insanların saçlarını sarıya boyatması dahil buna.
21 Yorumla- 3 ay
Güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺
3 ayVaroşta olsa bizdendir
İnsanlar için çok bişey düşünmüyorumKuyu kazmasınlar yeter
11 Yorumla- 3 ay
Peki
Çevresindeki herkesin başarısını güzelliğini kıskanıp başarılarının arkasında hep başka bir şeyin olduğunu düşünen insanlar çok varoş geliyor bana.
21 Yorumla- 3 ay
Haklısın
Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Küçük yerlerden büyük illerin kenar semtlerine gelenlere varoş mahallesi ve varoş insanlar denir. O semtlerde yaşayanların şehir yaşantısına adapte olmak için yaptıkları komik davranışlara denir
10 Yorumla
3 ayGörgüsüzler bı kere. Olurolmadik yerde pis pis ağızlarını yaya yaya konuşup insanlara rahatsızlık verirler. Terbiyesizlerdir. Bu bana yakismaz benim bı karakterim var deyip yanlış yapmamaya özen göstermezler. Karaktersizler. Nerde ne yapacaklarını bilmezler.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayKendi fakir olduğu halde zengin göstermeye çalışmak mesela bizim mahallede öyle bir kız var ve halen zengin koca elde edemedi dkdkdk
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. Eski kız arkadaşım :D
11 Yorumla- 3 ay
Hayda niye ki 😂
Kültürsüz bilgisiz cahil
11 Yorumla- 3 ay
Offf onlardan çok var zaten 😂
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Romanlar sanki varoş gibi görünüyorlar.
21 Yorumla- 3 ay
Hepsi değil
3 ayMalıyla mülkü ile övünen insan net varostur.
11 Yorumla- 3 ay
Nokta ✍️✍️
3 ayGörgüsüz ilgi meraklısı insanlar
12 Yorumla- 3 ay
Çok doğru 👏👏
- 3 ay
Teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.
3 ayCazgır huysuz geçimsiz biri
21 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 👏👏
3 ayKendini sürekli öven
11 Yorumla- 3 ay
Çok var öyle insanlar
3 ayCahil hatalı ve inatçı 🤮🤮
11 Yorumla- 3 ay
👍👏
Marka reklamı yapan herkes bana göre varoştur
11 Yorumla- 3 ay
Peki
Varoş sonradan görmelere Derim ben
21 Yorumla- 3 ay
Çok doğru çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 👍🙏🌸 benim içinde sonradan görme ya da gösteriş yapmak hava atmak için olmayanı var gibi gösteren yerine göre giyinmeyen ya da davranmayan, konuşma üslubuna dikkat etmeyen herkes varoş tabirine uyuyor
- Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı.
3 ayAha o benim işte 🤪😅
11 Yorumla- 3 ay
Deme öyle deme öyle 😂
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. İnsnaa ön yargı yapan 😊
12 Yorumla- 3 ay
Çevremizde bu tarz insanlar da çok oluyor
3 ayKendini beğenmiş kendini birsey sanan herkesle dalga gecen egolu kimseler diyebilirim
10 Yorumla
3 ayDolu insanla takılan başkalarına hakaret küfür eden
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
m 3 ayGörgüsüz insandır.
Her şeye "Çok güzel" deyip görgüsüzlüğü ele veriyor.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. böyle ters her seye kavga çıkaran memnuniyetsiz kisiler varostur bana gore
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı. Bir erkek her zaman başka kızla takılıyorsa bir kız her erkekle takılıyorsa.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. İnsanların dış görünüşüne aldanan kavgacı insanlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayfotodakiler şopar. varoş surdibi, arnavutköy, gülsuyu. dar'altı gelirli kesim. erkekleri traşından belli olur. taskafa
10 Yorumla
3 aykavgacı tipler kesinlikle varoş
31 Yorumla- 3 ay
Evet 👍😂
Gizli Üye(18-24)3 ayKendisini beğenmiş egolu sonradan görmüş
21 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(30-35)3 ayKendisini zengin gibi göstermeye çalışan, cahil, kültürsüz, eğitilemez olanlar
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bana🙂
14 Yorumla- 3 ay
Estafurullah hiçte öyle deği
- 3 ay
Tiiiği Adapazarındayım uçağın bile eskisi burada.
https://m.youtube.com/shorts/gW_np_bpP8U
https://m.youtube.com/shorts/gO4YSrxffvI
Bak şehir dışı tam varoş yeri🙂
https://m.youtube.com/shorts/eZ9fT0MZ7yU - 3 ay
Mutlu isen nerde olduğunun bir önemi yok
Fotoğraftaki gibi ve ne yaptığını bilmeyen boş boş davranan insan varoştur
00 Yorumla
3 ayHöt zöt konuşan cümle kuramayan tipler
13 Yorumla- 3 ay
İyyy en nefret ettiğim tiptir
- 3 ay
en itici tipler