Kendi işimi yapıyorum. Gelirim bu civarda, nişanlımın ailesi ise bu geliri standart buluyor. Sanki olması gerekenmiş gibi.
1 ay
Kendi işimi yapıyorum. Gelirim bu civarda, nişanlımın ailesi ise bu geliri standart buluyor. Sanki olması gerekenmiş gibi.
Nişanlının ailesi kalbur üstüyse normal diyebilir
O durumda kayınpederine sor bakalım işçilere ne veriyormuşta buna normal diyor
Yok normal aileyse yine sor bakalım o ne kadar kazanıyor
Olmadı çocuklarına sorsunlar
Nedir bu benim evlat daha iyi tripleri anlamak imkansız
Üst düzey memurlar (emekli)
Evet almıyorlar bence de
Bence normal falan değil şu an asgari bile 30 küsür değilken nişanlının ailesinin her üyesi çalışıp bu kadar para alıyormuymuş bence seni ezmeye çalışıyorlar izin verme sakın
28 yaşında 250 bin ve üzeri kazanmak çok yaygın değil ama imkânsız da değil, sen başarmışsın 👏✨
Nişanlının ailesi bunu “standart” görüyorsa kendi çevrelerinin ekonomik düzenine göre konuşuyor olabilir.
Burada önemli olan senin emeğin ve kendini nasıl hissettiğin 💛
Gelirini küçümseyen ya da normalleştiren bakışlar seni rahatsız ediyorsa bunu nişanlınla sakinçe konuşman çok değerli olur 🗣️💕
Cevap
10Cevap
Nişanlın ne kazanıyor?
Nişanlınon ailesinden o geliri kazanan var mı kaç kişi var?
Çok şükür de
Kendilerini ezdirmemek için öyle diyolardır yüksek ihtimalle
Ne iş yapıyorsun? Ve nisanlinin ailesi ne işle meşgul ki 250K yi basit görüyor 😳
Ben klinik psikoloğum. Nişanlımın ailesi üst düzey memur (emekli) nişanlım mühendis
Üst düzey memur veya mühendis olması 250k yi kucumsemesine gerekçe değil, insanlar bu para için 8-10 ay çalışıyor. Nisanlinin ailesi kendini beğenmiş narsist varlıklar bence
Tebrikler çok güzel bir kazanç zenşn yaşinda markete kızlar 40K alıyor Bol kazançlar dilerim
Sen niye marketteki kızlarla kıyas ettin? Herkes emeğini almaya çalışıyor çok gereksiz bir kıyas. Bu arada markette çalışmıyorum şimdi ne battı falan dersin.
@melissayvsa kazancın günümüz şartlar üzerinde olduğu belirtilmektim. Zamanın bende market çalıştım kimse küçümseme yapmam
Yok be baya guzel ne iş yapıyon? Sevgilin ne kadar kazanıyo
Dalgamı geçiyorsun millet asgari ücretle geçiniyor
Ben sık rastlamadım bence müthiş bir gelir
nişanlının ailesi çekememiş bu durumu
Nişanlın koç ailesi üyesi mi?
😂😂😂
nişanlın ne kazanıyor *
Maaşlı çalışıyor 100 civarı
Yüksek
Gayet iyi bence
Fazla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?