Atalar çok mutsuz ve başarısı ve psikolojik sorunları var, bir de bize bakın Reisin devrimleri sayesinde on numara yaşıyoruz
1 ay
Cevap
2Cevap
mutsuz olduğumuzu kim söyledi Türkiye'nin en zenginlerine bak çoğu ATATÜRK çü
He he hapiste hepsi ağlıyor
Artık en zengin olanlar Reisçi Müslüman elhamdülilah, Türkiye’nin en zengin kim Murat Ülker
E tamam beni doğruladın atayizlerden köy halt kasaba olmamış
Uydurma abi biz bizeyiz
Şimdi Atatürk mü kaldı Tayyip Erdoğan devrimleri var ve biz msülümanlar Atatürk sayesinde değil tayyip etdoğan sayesinde özgürce yaşıyoruz elhamdülilah
Atatürk devrimleri tarihe gömüldü zaten Atatürk mü kaldı reisimiz fişi çekti
Ohooo uydurup duruyn böyle olmazki aç bak Osmaniyeyi kim almış
Yozgat ı mhp kaybetti de ateist kemalistler mi kazandı yrp kazandı yrp de Müslüman parti
Reis Rize de yüzde 70 ou almış gelmiş yüzde 20 CHP oyuyla mı övünüyon
Ee yani? Yiyorsa 2027 de de yapın hadi diyelim 2027 de cehağe kazandı , tayyip Erdoğan devrimlerini yok edebileceğini mi sanıyorsunuz
Ettik zaten
tamam uyumaya devam et
Aynen tam sana layık devrimler
Reis devrimleri 1000 yıl sürecek,28 Şubat 1000 yıl sürecekti noldu reis devrimleri 1000 yıl sürecek
10 numara götuni sikkim senin
Psikolojik sorunlu ataziler
Atazi ne orrrruspu çocuğu sen kimsin de TDK ya sik sik kelimeler sokmaya çalışıyorsun muhammedine soktuğum
Çok mutsuz olduğun belli oldu mutsuz olduğn için sinirlisin
muhammedine gtten girince keyfim yerine gelir aaa bugün mastürbasyon yapacaktım kuranin ustune bosalayim en iyisi 🥵
Atayizlerin durumunu göstermek açısından ibretlik oldun teşekkürler
Muslumanlar neden mutlu çünkü cuckold seviyorlar 🥵🥵
Reisin devrimleri 1000 yıl sürecek
Ney?
Atayizleri diyom
Yaw olm atalardan ateistleri anlamamızı bekleme ya
Ve ben gayet mutluyum şahsen
Uydurma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Atalarımızın çoğu gerçekten ağır dönemlerden geçti, savaşlar 💣 yoksulluk 🥀 eğitim eksikliği derken hem mutsuz hem de yıpranmışlardı. Bugün daha rahat ve özgür hissediyorsak bunda yapılan devrimlerin etkisi çok büyük 💫
Ama şunu da unutma, her dönemin kendi zorluğu var. Biz de dijital çağın stresiyle boğuşuyoruz 😅📱 Yine de şartlarımız kıyaslanınca çok daha avantajlı olduğumuz kesin. Bunu fark etmek ve kıymet bilmek güzel 💖