Sağlık Böyle zayif kizlar sizce nasil? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Böyle zayif kizlari cok begeniyorum. Ince bacakli, incecik bell, ince kollar cok cekici ve hoş geliyor bana. Fotodaki kiz 1.60 ve 36-38 kg Böyle zayif kizlar sizce nasil? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Aşırı zayıflık sağlık için iyi değildir 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Yani, sanki birkaç kilo daha alması gerek gibi ama özel şeyler yaşarken de acayip haz veriyor bu tarz vücutlar 0 0 Yorumla
DCshshshsge Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl az kilo al sen millete kendini beğendirceğine 0 0 Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 652 cevap paylaştı. Bu zayıf değil. Kemik bu. Rahatsızlık derecesinde bir zayıflık bu. Normalde zayıf kız beğenmeme rağmen bunu diyorum. 160 kız için zayıf olsa dahi ideal kilosu 48 49 dur 0 0 Yorumla
KarizmaGenç1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Böyle kızlar daha çekiciler. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bencede kanka Yorumla KarizmaGenç1 +1 yıl Ama bu kızda fazla zayıf 3-5 kilo almaya ihtiyacı var 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben begeniyorum ya Yorumla
___Eylüll___ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Anoreksiya gibi bu ne 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bence cok güzel. Senin boy ve kg kac? Yorumla ___Eylüll___ +1 yıl 169 59 Yorumla Soran +1 yıl 48-52 kg ideal olurdu Yorumla ___Eylüll___ +1 yıl Hiçte durmazdı Yorumla Soran +1 yıl Dururdu bence zayiflik cok cekici ve hoş birsey Yorumla ___Eylüll___ +1 yıl E bul o zaman napalım Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 592 cevap paylaştı. En sevdiğim kız modeli varya incecik kalem gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimde en sevdigim Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı. Saçmalık. Bu ölüme yürümek 1 0 Yorumla
balıkakrepkadını Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Allah affetsin çok kötü hastalıklı gibi duruyor. 0 0 Yorumla
nsnsnejejejej Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bnde böyleyim ama memnun değilim 165 boy 48 kilo 2 12 Yorumla MmartKedisi +1 yıl bence çok tatlı Yorumla Soran +1 yıl Cok iyisin bence hata 45 kg olsan cok daha hoş ve güzel olurdu fizigin Yorumla nsnsnejejejej +1 yıl Bnce kötü hani gogus kalcam baya küçük Yorumla MmartKedisi +1 yıl Görseldeki gibi bir vücut savaşırken deli ediyor insanı Yorumla nsnsnejejejej +1 yıl Bu kadar dar giyinmiom ben Yorumla Soran +1 yıl Bence kücük gögüs ve kücük kalca cok iyi ben begeniyorum senin fizigin cok cekicidir ozaman. Ama 45 kg olsan asiri dehset güzel olurdun Yorumla nsnsnejejejej +1 yıl Yok allh korusun ben kilo almak istiom Yorumla Soran +1 yıl Kac olmak istiyorsunki? Bence alma 48 kg gayet güzel yaa. Bozma fizigini Yorumla nsnsnejejejej +1 yıl 53... Yorumla Soran +1 yıl 53 cok ya balik etli olursun. Bence balik etli kizlar hic cekici ve güzel degil Yorumla nsnsnejejejej +1 yıl Ben balık etli seviom Yorumla Soran +1 yıl Hmm saygi duyuyorum. bence ama zayif kucuk besenli kizlar daha cekici ve güzel Yorumla
Üşüyommm Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Kalçası geniş değil kötü bu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Senin boy ve kg kac? Yorumla Üşüyommm +1 yıl 170 55 56 arası kilo Yorumla Soran +1 yıl Iyisin gayen ama 50-53 dahada zayif gösterirdi Yorumla Üşüyommm +1 yıl O da popoma gidiyo yediklerim orası büyüyo Yorumla Soran +1 yıl Ince bellisin ozaman Yorumla Üşüyommm +1 yıl Evet belimi birazdaha inceltmek istiyorum geniş omuz kötü mü kızlarda Yorumla Soran +1 yıl Dar omuz daha güzelde genis omuzun nekadar durduguna bagli Yorumla Üşüyommm +1 yıl Kalçamla aynı hizada duruyo Yorumla Soran +1 yıl Fotoda görmek lazim ya ozaman fizigini Yorumla Üşüyommm +1 yıl Cirkinim mlsf sjsjs Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İyi değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence cok güzel Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zargana 0 0 Yorumla
nazlı_4nzlıı Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kötü bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin boy ve kg kac? Yorumla nazlı_4nzlıı +1 yıl 165 boy 53 kilo Yorumla
senqq0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Iyy cok kotu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla senqq0 +1 yıl Çok çok zayıf Yorumla Soran +1 yıl Ben seviyorum Yorumla
çileklisüt_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl +1 öndeyiz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen kac kilosun? Yorumla çileklisüt_1 +1 yıl 54 Yorumla Soran +1 yıl Boy kac? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aşırı zayıflık sağlık için iyi değildir
Yani, sanki birkaç kilo daha alması gerek gibi ama özel şeyler yaşarken de acayip haz veriyor bu tarz vücutlar
az kilo al sen millete kendini beğendirceğine
Bu zayıf değil. Kemik bu. Rahatsızlık derecesinde bir zayıflık bu. Normalde zayıf kız beğenmeme rağmen bunu diyorum. 160 kız için zayıf olsa dahi ideal kilosu 48 49 dur
Böyle kızlar daha çekiciler.
Bencede kanka
Ama bu kızda fazla zayıf 3-5 kilo almaya ihtiyacı var 😄
Ben begeniyorum ya
Anoreksiya gibi bu ne
Bence cok güzel. Senin boy ve kg kac?
169 59
48-52 kg ideal olurdu
Hiçte durmazdı
Dururdu bence zayiflik cok cekici ve hoş birsey
E bul o zaman napalım
En sevdiğim kız modeli varya incecik kalem gibi
Benimde en sevdigim
Saçmalık. Bu ölüme yürümek
Allah affetsin çok kötü hastalıklı gibi duruyor.
Bnde böyleyim ama memnun değilim 165 boy 48 kilo
bence çok tatlı
Cok iyisin bence hata 45 kg olsan cok daha hoş ve güzel olurdu fizigin
Bnce kötü hani gogus kalcam baya küçük
Görseldeki gibi bir vücut savaşırken deli ediyor insanı
Bu kadar dar giyinmiom ben
Bence kücük gögüs ve kücük kalca cok iyi ben begeniyorum senin fizigin cok cekicidir ozaman. Ama 45 kg olsan asiri dehset güzel olurdun
Yok allh korusun ben kilo almak istiom
Kac olmak istiyorsunki? Bence alma 48 kg gayet güzel yaa. Bozma fizigini
53...
53 cok ya balik etli olursun. Bence balik etli kizlar hic cekici ve güzel degil
Ben balık etli seviom
Hmm saygi duyuyorum. bence ama zayif kucuk besenli kizlar daha cekici ve güzel
Kalçası geniş değil kötü bu
Senin boy ve kg kac?
170 55 56 arası kilo
Iyisin gayen ama 50-53 dahada zayif gösterirdi
O da popoma gidiyo yediklerim orası büyüyo
Ince bellisin ozaman