Çevremdekiler, olgunlaş artık, 26 yaşına geldin. Olgunlaşmak çok mu iyi sanki, ne yapayım yani çocuksam?
1 ay
Cevap
1Cevap
Aman boş ver ruhun çocuk kalsın ben de olgun değilim 😁😁
38 yaşındasın ama
olgunsundur diye düşündüm
İçim çocuk 🙃
olgun olmak ber hedef mi
Hedef olamaz
ne oluyor
bu olgunluk tam olarak
Aslında şöyle içindeki çocuğu öldürmeden olgun olacaksın. Nerede ne konuşacağını bileceksin. Bazen çılgın bazen oturaklı olup o dengeyi sağlayacaksın.
bunu nasıl sağlarım olgunluk için ne yapılmalı
Hakket ya banada aynısını diyorlar
ne olacak böyle
Bende aynı 27 yim ama hala
olgunlaşmak istiyor musun
Yaşın gereği evet olman lazim
neden?
sen olgun musun?
Evet her muhatap olduğum bunu özellikle söyler babam dahi
ne farkı oluyor
yeni bir özellik mi ekleniyor
Hayır sadece saygınlık kazanıyorsun
şu an ben ne durumdayım
Hal hararet ve konuşma üslubunu bilmediğim için net bisi diyemem ama kafamda olusna profil gbisen vasat hal yani ciddiye alamam veyahut hayatıma alamam ben demiyorum çocuk olma ama onunda her zaman yeri ve zamanı vardır
böyle birini hayatını almaz mı kimse
Sanmam değişkenlik gösterebilir tabi
yani nasıl bakıyorsun hayata ne farkları oluyor
sen çocuk olmadın mı yaw
nasıl bişey bu?
Beyfendi çocuk ayrı olgunluk yaşı ayrı neden ayırt edemiyorsunuz
tamam bana şunu söyler misin?
ne yapmalıyım peki bu durumda çevremden sürekli duyup duruyorum bunaldım artık
Ne yapıyorsun ki mesela?
evden dışarı çıkamıyorum işim yok arkadaşım yok depresyondayım sosyal fobimle uğraşıyorum dışarı çıkınca ölüyorum sanki
psikolojik olarak çöktüm ilaç kullanıyorum onlarda ağlamaklı ve duygusal biri yapıyor hassasım tahammülüm yok tükendim bittim
ülkede ötenazi olsa bir dk durmam
boşuna yaşıyorum sanki
kısaca uçurumun kenarında bağdaş kurmuş aşağıya bakıyorum
Yani bu dışarı Çıkamama olayı tamamen psikolojik bir durum önceden Ben de öyleydim biliyor musun ağır bir travma geçirdim ondan sonra böyle oldum baktim bana bir yararı yok daha çok zararı var dışarı çıka insanlar arasına gire gire yavaş yavaş atlattım çok şükür ki insanlara bakıyorum hepsini işinde keyfinde dışarıda Ben niye hayatımı kendime zehir ediyorum ki dedim
bunların olgunlukla alakası var mı
anlattıklarımın
Yani psikolojik durumun olgunluk ile bir alakası yok tabii ki de ama kendi iyiliğin için kendi Sağlığın için kendi hayatın için yani sana bir kere bir hayat bahşedilmiş onu güzel diye yaşayabilmen için kendi kendine iyileştirmen lazım ve bu tür durumları da sadece beyninin bir oyunun türü olduğunu da unutmaman lazım
tek başıma aşamıyor gibiyim 3 sene oldu hala aşamadım yerimde sayıyorum gitgide kötüye gittim ne yapacağım bilemiyorum inanki
Canım benim Allah'a dua et hani bu sende biten bir şey bunlar bir oyun Bunlar gerçek bir düşünceler değil ki yani insan mesela şöyle düşün dışarı çıkmaktan Niye korkar ki Ne olacak dışarıda binbir türlü insan var değil mi şimdi sen dışarıdan kimseyi tanımıyorsun ama belki daha kötü hastalığı olanlar var ama onlarda umursamadan dışarı çıkıp keyfine bakıyor Sen neden beynini sana oynadığı oyun yüzünden kendi hayatını erteleme bir durumunda kalıyorsun ki
ne yapacağım bilemiyorum
ne yapmam gerekiyor ilk adım adım
bugün uzun süre sonra dışarıya çıktım iyi geldi ama her gün böyle olmuyor iştee
Hah bak ne güzel işte yap bunu dışarının sana zararı yok sen kendi kendini beynin seni korkutuyor acaba çıksam bisi olur mu korkusu var sal gitsin be bak keyfine dışarı da dolu dolu insanlar var tek bir hayatın var kendine zehir etme
o kadar konuştuk yardımcı oldun teşekkürler ekleyeyim mi bir sorum olduğunda ne biliyim destek için yazarım diye düşündüm en azından olgunlaşmış olmasamda 😅ha yanlış anlaşılmasın arkadaş amaçlı
ne diyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuksu yanını sevmen çok güzel 💛 O tarafın senin neşen, yaratıcılığın, merakın demek ✨
Olgunluk ise eğlenmemek değil. Sorumluluk alabilmek, duygularını anlamak, hata yaptığında kabul edebilmek demek.
İstersen şuna bak: Keyiflerini korurken kararlarında biraz daha düşünceli olmaya çalış 😊 İkisi aynı anda olabilir 🌿💫