Sosyal ortamlara giremiyorum.
Kendimi guzel hissedemiyorum ne yapmalıyım.
Kendimi guzel hissedemiyorum ne yapmalıyım.
Sosyal ortamlara girmek için birileriyle arkadaşlık kurman için çok güzel olman gerekmiyor, sadece anlaşmakla ilgili. Seni yargılayan insanlara aldırma bunu yapan insanın senden çok kusuru vardır zaten, bu şekilde örtmeye çalışır. Ve hepimiz içimizde bu duyguları taşırız en özgüvenli olan bile sadece dışarı yansımaz
Öncelikle Özelliklerinin farkına varman gerekiyor sonrasında bunları daha da geliştirerek ön plana çıkarmalısın, dış görünüş çok önemli, kıyafete ve kişisel bakıma yoğunlaşmaniz gerekiyor bir de üzerine kişisel gelişim kitapları okursanız, bu özgüvenle yapamayacağınız şey yok. Kalkın ve Işıldayın ⭐
Benimde bir arkadaşım öyle çok utangaç hiç bir türlü ne bir yere gidiyor ne bir şey yapıyor ne zaman bir şeyler yapsak yok birileri var yok rezil oluruz çok kasıyo kendini ama yine bizle takılarak yine de birazcık açıldı en iyisi kendine özgüvenli rahat bir arkadaş bul onla takılarak açılabilirsin
Cevap
9Cevap
Once yakın arkadaşların olacak guvenebildigin tamam mı kendin giremiyorsan arkadaşların yardımcı olacak bu kadar da tribe girme dostumm cok ozguvenli olan insani da sevmezler emin ol
Ozguvenini azaltan ortam kisilerden uzak dur. Kendini sevmeyi kendi bedenini tavirlarini sevmeyei ogren..
Ne yaparsam. yapayım olmuyor
Kendimi sevemiyorum
Nedne oylesin peki neleri sevmiyorsun kendinde
Aynada yuzume boyuma bakinca psikolojim bozuluyor sebebini bende bilmiyorum. Kisayim onunda etkisi var suslensem bile erkekler bakmiyor olmuor yani ne yaparsam yapayım sevemiyorum kendimi beceremiyorum. Dsari çıkarken ozenmiyorum ozenesim. gelmiyor
Bezmislik kendini dipte hissetmenden dolayi boyleisn psikojini bozan nedenlerin kaynaklarini bilemiyorum guzelsin çirkinsin diyemem bakimli ozbakimi olan bir bayan olursan giyimede dikkat edersen bir cok erkek bakar buna emin olabilirsin vucuduna tenine uygun secimler yapmalisin ve ortamlarina dikkat etmelisib
Dişiliğini kullan sende, sevgili arıyorum yaz bir topluluğa 30 bin tane erkek yazmıyorsa neyim. :D
Sebebi ne peki
Nereni güzel bulmuyorsun?
Hic guzel degilim minyonum. Erkekler bakmiyor bana uzuluyorum :/ sosyal ortamlara giremiyorum
Minyonsun ve erkekler bakmıyor?
Evet bakmiyor giydiğim hicbirseyi yakistirmiyorum kendime
Sanal takıl nede olsa hayat gecici
Milleti takmamayı öğren gerisi gelir
Konuşacak birilerini bul
Pazardan al
Bende öyleyim ya
Halay çek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?