Bu süre içinde çok değişik şeyler yaşadım evden çıkmadım şimdi varoluşsal sancılar yaşıyorum sanırım ama akışa bırakmak istiyorum bırakacağım.
1 ay
Aynı şeyi geçen sene yaşamaya başladım kardeşim can dostum dediğim insanların gerçek yüzünü görünce kimseye güvenmemeye başladım zaten bizim ilçede herkes birbirini tanıdığından ortak tanıdık olanlarla da yakın olmak istemedim herkesin içinde bi hasetlik var gibi geliyor çünkü sanaldan 1 tane arkadaşım var hepsine bedel yakın mesafe olsaydı belki bu kadar iyi anlaşmazdık ama kmlere rağmen iyi ki girmiş hayatıma diyorum hepsinden kat kat iyi
Ben konfor alanindan çıkmıyorum mesela çok zarsr veriyor bana ben yine kaliyorum herkes çıkarcı
Evet işte herkes bi kullanıyor gibime geliyor benimde yalnız vakit geçirmek daha huzurlu geliyor sana buluşan yok gibisinden ama insan arada buluşup eğlenebileceği kişiler olsun istiyor
Farkindasin sen her şeyin bende yaşıyorum
Uzun süre evde kalınca böyle varoluşsal sancılar yaşaman çok normal 🥺 İnsan temasına ihtiyaç duymak da akışa bırakmak istemek de aynı anda doğru hisler olabilir 💫
Akışa bırak ama kendini tamamen pasife alma. Her hafta minik bir hedef koy kendine mesela günde 10 dakika yürüyüş ya da bir kafede oturmak ☕🚶♀️ Küçük adımlar da akışın parçası sonuçta 🌿💚
Cevap
7Cevap
Bi kere düştün mü oturup düşünmeye kendini salmaya, zor toparlarsın.
İşin komik tarafı dışarı cikinca titreme vs yok
O iyiymiş bak :D çoğu kişi sendeliyor yürüyemiyor evden uzun süre sonra çıkınca
Bende kiriklik var 3 gün sosyalleşsem rahatsizlik veririm o derecee birileriyim
Ben de senin gibi olmak isterdim
Olursunuz istemek önemli
Evde durunca kafayı yiyorum ciddi anlamda. Maksimum 2 veya 3 gün durabilirim.
Zor bir şey
2024'den öncede kimseyle fiziki görüşmediğini biliyorum
Neyt
Sakin ol
En güzeli asosyallik en azından insanların gerçek yüzünü görmüyorsun
Gayette gördüm biliyoru.
O yüzden uzak kalmak en iyisii
2024 ten beri arkadaş konuları 0 bende. sanaldan maks muhabbet dönüyor hayatsız oldum
Entel Feridun musun sen bee
Kes kanka
Bende öyle yaptım ama aşıyorum gibi
Sen kimsin
Ben benim asıl sen kimsin
Bu nasıl cevap
Sizsiniz bizde biziz bende benim
Siz kimsiniz tam olarak onu soruyorum hanfendi
Cevabımı vermiştim iyi gubler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?