4 yıldır evliyiz, kocama gerçekten çok aşık biriyim ve onu tüm benliğimle çok seviyorum. Ama son bir senedir bana karşı sıcak değil. Kocam zaten hiçbir zaman çok sıcakkanlı bir insan olmadı, sevgisini fazla belli eden bir insan da değil ama son zamanlarda hep boş yere benimle tartışıyor. Yaptığım yemek yüzünden tartışıyor neden bunu yaptım başka bir şey yapmadım diye, yıkadığım çamaşır yüzünden tartışıyor, harcadığım para yüzünden tartışıyor. Bunlar önceden de oluyordu ama sanki biraz fazlalaştı gibi 😔 Ben hep alttan alıyorum tamam hayatım, bir dahakine istediğin gibi yaparım aşkım diyorum o zaman susuyor. Bazen dayanamayıp ağlıyorum bana boş bakışlarla bakıp yanımdan gidiyor. Ben sevdiklerine hiç kıyamayan biriyim bu yüzden ona karşı sert bir tavır alamıyorum ama bu beni çok üzüyor. Çünkü kocamı çok seviyorum, yüzünü, gözlerini, nadir de gülse gülümsemesini, boyunu, posunu, kokusunu her şeyini. Ne zaman çamaşır yıkayacak olsam onun tişörtlerini kazaklarını makineye atmadan önce uzun uzun koklarım, terlese bile tuhaf bir şekilde hiç ter kokmaz ne teni ne kıyafetleri, hep mis gibi bir koku yayar.
Uyurken sarılırım öperim karşılık olarak sadece saçıma bir öpücük kondurur döner arkasını uyur sarılarak uyuyamam der. Uyanırken öperim gülümser uzaktan öpücük atar. Bilmiyorum onu uzun süredir tanıyorum karakterini biraz kediye benzetiyorum, kedi gibi bağımsız ve fazla ilgiden sevgiden etkilenmez bir yapısı var. Ama sanki eskiden daha bir sevgi dolu gibiydi. Benim sevgimse katlanarak artıyor ona karşı hep sevgi doluyum. Sevdiğim kadar sevilmiyor gibi hissediyorum 😔
Uyurken sarılırım öperim karşılık olarak sadece saçıma bir öpücük kondurur döner arkasını uyur sarılarak uyuyamam der. Uyanırken öperim gülümser uzaktan öpücük atar. Bilmiyorum onu uzun süredir tanıyorum karakterini biraz kediye benzetiyorum, kedi gibi bağımsız ve fazla ilgiden sevgiden etkilenmez bir yapısı var. Ama sanki eskiden daha bir sevgi dolu gibiydi. Benim sevgimse katlanarak artıyor ona karşı hep sevgi doluyum. Sevdiğim kadar sevilmiyor gibi hissediyorum 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer