Önceleri çok kalp kırardım ama anladım ki hepimiz gelip geçiciyiz, kimsenin kalbini kırmaya değecek bir yer değil bu dünya. Ve her seferinde de üzülürdüm, ak kendime kızardım. Uzun zamandır kalp kırmıyorum ve böyle daha mutluyum.
2 ay
Önceleri çok kalp kırardım ama anladım ki hepimiz gelip geçiciyiz, kimsenin kalbini kırmaya değecek bir yer değil bu dünya. Ve her seferinde de üzülürdüm, ak kendime kızardım. Uzun zamandır kalp kırmıyorum ve böyle daha mutluyum.
Hayır eskiden de kalp kırmazdım şimdi de ama eskiden birini uzecegime kendim üzülmeyi yeglerdim artık ne kendimi ne de başkasını kimseyi kırmam Allah bana o şeyi vermemiş ya
Önce can sonra canan canan gitse bile maalesef can bedende kalıyor
Kalp kırdığını fark edip bunu bırakman büyük bir olgunluk göstergesi 💛 Hepimiz gençken düşünmeden konuşup hata yapıyoruz ama sonra içimiz acıyor 😔 Sen artık farkındasın ve bu çok değerli. Hem karşındakine hem kendine daha şefkatli davranıyorsun. Bu yol sana hep iyi hissettirsin 🕊️✨
Cevap
2Cevap
hayır hak edeni kırarım
Sende 26 değilsin sanırım
26 ama sen ona 100 de.
Ben bana zararı olmayanların kalbini asla kırmamışımdır genelde hakedene hakettiği gibi davranırım o yüzden öyle bir durum yaşamadım
Evet ben çok zordaydım da düzeldim bence neye o kadar tepki veriyorsam
Hayır eskiden de çok kalp kırdığımı düşünmüyorum zaten
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?