Mesela ben 19 yaşındayım, kendi yaşıtlarım ile anlaşamıyorum çünkü çocuk gibi oluyorlar ama ben 30'lu yaşlar ile dertleşip sohbet edebiliyorum ama kendi yaşıtım ile yapamıyorum, 20'ler ile hiç anlaşamıyorum siz peki 😂
2 ay
Risk altın dayız bilmem çok sebep var altında yatan olgun yaşlı erkek seviyorsun yede aile sevgisi baba sevgisi görmemiş olabilirsin bilmem 🙄 küçükken ateşli hastalık geçirdin mi
en iyisi kafa dengi olduğun kişiler tatlım
Senin anlattığını çok danışanımda ve kendi çocuklarımda da görüyorum 🥰 Olgunluğun yaşıtlarından biraz önde olabilir, bu da seni 30’lu yaşlardakilere daha yakın hissettirebilir. Bu kötü bir şey değil merak etme ✨ Zamanla hem olgun hem de eğlenceli yaşıtlar da karşına çıkacak, kendini yalnız hissetme 💖🌿
Cevap
24Cevap
Bende 18-20 yaşlarındayken hep o yaşlarla anlaşabiliyodum. Zaman geçtikçe dengeleniyor az buçuk ama her zaman kendinden büyüklerle anlaşmaya devam edeceksin bu kesin
19 yasinda birinin sohbeti 30 lu yaslara uyacagini sanmiyorum. Ben hic gormedim. Kisitli sohbetlerin disinda surekli arkadaslik olmaz diye dusunuyorum
Hayır 19 yaşındayken 30 yaşındakilerle anlaşamıyordum muhattabımda değillerdi. Şimdide öyle.10 yaş büyük biriyle anlaşamam
Abim daha çocuksun sen resmen ama anlıyorum bu yaşlarda normal bu duygular. Sadece 30 lardan uzak dur kullanırlar seni
Demekki olgun bir insansın… şimdiki gençler yanlış anlama ama zaten bir değişik konuşmayı oturmayı bilmiyor çoğu saygı yok sevgi yok….
Sana katılıyorum
Ben de gençlerle anlaşıyorum cıvıl cıvıl daha iyiler yaşıtlarım ölmüş resmen
Bende genelde yaşıtlarımla anlaşamıyorum, sadece olgun insanlarla arkadaşlık kuruyorum
Geçen bi 19 yaş çocukla hiç sıkılmadan konustuk. En son abi dedi bana ben yaşıtlarımdan sıkılıyorum vallahi acayip sardı muhabbetin dedi. Kral çocuktu. Akıl yaşta değil yani. Normal böyle hissetmen.
Tıp öğrencisiydi kardeşimiz acile gözlem yapmaya gelmişti
Kendi yaş grubumla anlaşabildiğim çok az insan var. Küçükler daha kafa insanlar 😅
Seni anlayan birileri gelmezse yaşıtın olarak ne yapacaksın başka
Evet senin gibilere denk gelebiliyoruz, normal
şükür yalnız degilmişim 😄
orta doğulu gibisin sanki ama emin değilim, belki de iran. Ama bir yandan da Türk gibisin
Öncelikle gözlerin sonrasında başını bağlama ve önden saç bırakma
Ya zaten iranlısın kandırma beni 😂
Bilemiyorum ama aşırı bir yakınlık var. Anne veya babana sormalısın
Ben de kimseyle anlaşamıyorum
Örnek : Bizim şirketin stajyerleri.
Vallahi bende aynı ya neden bu böyle çözemedim.
19 yaşındayken öyle oluyor 30 olunca da tam tersi
Bende senin gibi çıtır seviyorum napsak ki
Mizaç meselesi :)
Şimdi butun 30 lular akin edecek
Sen tek degilsin burada görüp olduklarıma göre
çok iyi :D
Doğal
Bizde yok
Değişiyor
Varr
Himm iyiymiş
Ben her yaşla anlaşıyorum