Mahallede epilepsi hastası annenin çocuğunu ihmal ettiğini nereye şikayet etmeliyim?

Selam bende bi anneyim. Mahallemizde epilepsi hastası bi kadın var, 2 buçuk yaşına girecek çocuğu var. Benimkiyle yaşıt sayılır. Çocuğuna asla bakmıyor, parka götürüyoruz, görüyorum, çocuk orada ağlıyor, burnu akıyor, düşüyor falan, kafasını kaldırıp bile bakmıyor, sadece mahalleli kadınlarla dedikodu yapmaya parka gidiyor. Çocuğun ağzında doğduğundan beri emzik var, doktor artık çenesinin kaydığını söylemiş, belli zaten çocuğun kafası falan bi tuhaf. Mahallede çocuğa araba çarpacak gibi oluyor, her gün başıboş sokakta dolanıyor. Yemeğe gelsek beni arada kahveye çağırıyor, ev leş kokuyor, hava aldırmıyor. Ayrıca çocuk acıkıyor, dolaptan çıkarıp süt içiriyor, viçi bebe veriyor, çocuk yemek yemiyor, yese de paketli şeyler. Açıkçası anca poposunu gezdiriyor, bi de epilepsi ama aklı tüm kötülüklere çalışıyor, her gün biri için laf çıkarıyor, iftira atıyor. Benim kocam geç gelse hemen herkese yayıyor, kapılarımızı dinliyor, hatta defalarca kocama ve bana iftira attı, kocamı evdeyken dışarıda gördüğünü söyledi mahalleliye de benim içip geceleri kapılarda bağırdığımı söylemiş. Ben bir şey demedim, doldum ama madem aklı bunlara çalışıyor o çocuğa da bakmaya çalışsın. Bu kötülüğünün epilepsiyle ilgisi yok, saf kötü yanı. Ben de nereye edilebilirse o çocukla ilgili başvurmak istiyorum, çocuk ortada rezil oluyor. SMA. Kararsızım.
Mahallede epilepsi hastası annenin çocuğunu ihmal ettiğini nereye şikayet etmeliyim?