Sizce annem epilepsi mi?

Annem dünden beri 2 kere kriz gecirdi ilkinde gozlerinin onune kirmizi bir isik geldigini ve o andan sonra hic bisi hatirlamadigini söyledi fakat kriz aninda beni cagirdi efendim dedigimde hastalandim dedi anlamadim dedigimde yaklasma hastalandim dedi bunu derken eliyle kendisini birisinden korumaya calisiyor gibiydi bu hareketi bitince yanina oturdum sürekli anneannemin nerde oldugunu ve dayimla benim ismimi sayikladi arada goremedigini ve korktugunu soyluyordu komşumuz geldi biraz dua okudu annem sakinlesti biraz ambulans çalışanları atesten oldugunu söyledi. Ikinci nöbetinde ise saat sabah 4 bucuktu ve derin nefes alip veriyordu yuksek sesle bende hemen uyanıp isigi yaktim fakat annemin gozleri acik degildi annemi cok kez uyandirmaya calistim fakat uyanmiyordu bende en sonunds dayımı aramaya karar verdim tam telefonh alip arayacaktım ki annem bi anda hareketimden korkup bana bakti bende haliyle korktum kalkıp yanima gelmeye calisti ama yapamadi dayim geldi annemi biraz sakinlestirdi beni de kendi evine gonderdi fakat uyuyamadim anneme sordugumda hic bisi hatirlamadigini soyledi ve herhangi bir yere baktiginda sanki bu evde daha onceden yasiyormus gibi hissettigini ve bana baktiginda kapali oldugumu gordugunu soyledi ve salonun kapisinin olmadigini mutfagin buyuk mu kucuk mu oldugunu hatirlayamadigini söyledi suanlik iyi ama korkuyorum sizce annem epilepsi mi?
Sizce annem epilepsi mi?