2 ay
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Olurum çünkü muhtemelen keyiflerinden beğenmezler seçimim kötü diye değil yani.
Olmayı istemem ama kız arkadaşımın olmasını çok istiyorum
Çok sevsem hatta o kişi tarafından sevilsem bile olmam maalesef
Olmam çünkü büyükler bizim görmediğimiz şeyleri görüyor ve genelde haklı çıkıyorlar. Mantık çerçevesinde istemiyorlarsa eğer asla o yoldan gidilmez. Gidenlerin ne olduğunu gördük
Olmam muhtemelen çünkü çıkar gözetmeksizin iyiliğimi isteyen tek kişiler onlar
Olmak istedim bir sefer iyi ki olmamışım
Kız gitti en baştan
Tavsiyelerine değer veririm ama bu hayatta kimseye körü körüne inanmam
Olgun bir kişilik ve yeterli maddi güç hiç kimseyi takmamayı sağlayabilir
kendi yolumdan giderim. ama rasyonel davranırım.
Ailemin onay vermediği benim de vermediğim biridir zaten ben vermişsem ailem de verir
Olma. Onların öngörüsü çok yüksek nitelikli ve yuksek
Hangi devirde yaşıyoruz da onay vermeyecekler benim hislerim benim kararlarım
Hak vermek lazım bazen senin göremediğini onlar görebilir..
Olurum. Hiç bir konuda kimsenin etkisi altına girmem.
Sebepsiz yere şeylerle yargılamaya gitmem
Kendi seçimlerimi yaparım
İlişkilerimizi iki kişi yaşarız, üçüncü kişileri dahil ettirmeyiz
Hayır kızlar bu hatayı cok yapar bedelini canıyla oder bir çok örneği vsr
Olurum seviyorsam ailem ilişki yaşayıp evlenmeyecek sonuçta benim benim duygularım.
Ailem benim seçimlerime karışmaz eğer karışıyorlarsa bir bildikleri vardır olmam
Bu soruya 18'li yaşlarda cevap verseydim aşkımın peşinden gider ve onunla olurdum. Şimdi yaş ilerlediği için mi yaşanılan tecrübelerden dolayımı artık aileminde fikrini almak isterim son karar yine benim olurdu tabi 🙂
Aile onay vermiyor diye ayrılma durumu varsa geçmiş olsun daha birey olamama durumu demektir. Aşk kişiye bağlıdır fikir alınacak bir şey değildir , Benim sevgilim de öyle ayrıldı ve kendisi pişman olacak yapıcak bir şey yok..
Eşim kimseye onay vermiyor çok can sıkıcı olamıyorum kimseyle
Komik şey
Gül madem
Bir ara gülerim
Söz mü
Söz
Anlaştık iyi akşamlaaar
20 li yaşlarımda ailemin bulduğu insanla evlendim. Uyumlu olmadık. Boşandım. Şimdi tabi 35 yaşındayım. Ama yine de ailem neden onay vermiyor diye bakarım. Çünki benim ailem herkesde bir şey bulur. Bulunan şeye bakarım.
Evlenmem evlenmem.
Ailem bile istemiyorsa ben hiç istemem 😅😆😄😁 çünkü ben daha seçiciyim onlar daha olur biter tarafında 🙂
Onay vermeyeceğini düşündüğüm biriyle ilişkiye bile başlamıyorum mutlu olunamaz ki zaten onların karşısına çıkarabileceğim birine aşık olueum kriterleri karşılayabilecek onu herkesin önüne gururla çıakracak elini tutacak olduğum
Ailem izin verse de kadına ve aşka inancım kalmadı
Üzücü
Oldum ve 5 sene sonra gördüm ne olduğunu ve çevremde cok kisi var ailesi onay vermeyip dinlemeyen sonra ayrılan aileler hissediyor kizlar iyi dusunun
Aile onay verse de karşıdaki kişinin karakterine bakar vermese de karakterine bakar yani kısacası kişinin karakteri önemli
Ben hatta evlendim abemi gördüm siz siz olun onay alın
Eğer vicdanlı karakterli düzgün sadık beni seven biri olduğuna eminsem evlenirdim o şekil biriyle bide ömür boyu aldatmayacak biri oldugundan eminsem güvenmişsem.
Önce neden onay vermediklerini düşünürüm sonra mantıklı gelen bir neden var mı diye kontrol ederim ama eğer ki yoksa ben o kişiyi sevmişsem onunla olurum
Sevgili oldum keşke olmasaymışım yarı yolda bıraktı beni ş...
Evet. Hiçbir yanlışı yoksa keyfi olarak beğenmedim derlerse olurum. Sevdiysem olurum. Benim hayatım. Söz hakları yok.
Aile onayı olmaması bazı şeyleri göze alıp devam etmen gerekir. Bu psikolojiyi herkes kaldırabilirmi bilemiyorum. İyi düşünmek gerek
ailem bir noktadan sonra ailem olmaktan çıkacak çünkü yenisini kuracağım o halde en önemli kriter benim ne hisstettiğimdir
Aile de kimmiş? birbirimizi gerçekten seviyorsak neden olmasın. fena mı olur yakışıklı, seni seven biriyle olmak
Olurum😶🌫️ sonrada ölüm tarihimi yazarım büyük ihtimal. Büyükler karşı çıkıyorsa her zaman haklıdırlar bu asla değişmez
Bi kere yaptım 10 yılıma ve gencligime mal oldu.
Neden onay verilmediğini değerlendirir kararı kendim veririm
Aileler haklıdır her zaman
Tecrübe yanıltmaz da diyebiliriz
Çok iyi bir gözlemciyim sadece tecrübe etmedim
Tecrübe derken ailenin tecrübesinden bahsetmiştim seni destekleme amaçlı 😂
Bende bana diyorsun zannettim mxxmx
Hayır haddime değil hakkında yorum yapmak tanışmıyoruz 😂 sadece trip olayını biliyorum 😂
Evetttt mcmxxmx
Bildirimleri kontrol etmen dileğiyle iyi akşamlar 😂
Hangi bildirim
Takip
Olmam diye düşündüm. Sonra deneyebilirim belki güzel olur ikna ederim ailemi dedim. Denedim. Ağzımın payını aldım oturdum. Olmamam gerektiğini anladım
Aileye kalsak erkek olarak baba ister sırtında odun taşıyan kadın olsun anne ister cam sil modunda çalışsın gönül ne ister sormazlar😃😃
Evet, çünkü biriyle oluyorsam ona aşık olduğum içindir, aşık olduğum kişiden de ayrılmam ailemin rızası olmasa da.
Evet evlendim hatta. Tabi sıkıntılar oluyo biraz zorlu geçiyor. Ama zamanla düzelir diye ümit ediyorum.
sen boşa dınlemeyıp evlenmişsin daha bu uygulamarda gezıyosun😂
uygulamalarda*
Buda lazım ama
ahahaha deli yaa
@gunay1234556 yalanmı
@gunay1234556 ama öyle yalanmım
olurum ailem karışamaz gitsin erdoğana karışsın yöneteceğin ülkeninnn... desin
Oldum ama pişman değilim çünkü ailem beni sadece menfaatlerini karşılarsam seviyor maalesef.
Onunla misin
@sjssjsjsjs evet seviyorum ama bu demek değil ki sen de aynısını yap. Adama değer mi ona bak.
Eğer sana sahip çıkacağını düşünüyorsan sevdiğinle evlen emin sen tabi
Eğer onay vermemelerinde geçerli bir sebebi yoksa olurdum
Onay vermeme Sebebine bağlı bir de Eğer seviyorsan savunurum aileme karşı
Hayır olma senin görmediğin bişeyi ailen görüyor olabilir temkinli ilerle derim
Seviyorsam olurum ailemin de beni düşünmesi gerekiyor bu konuda
biriyle olmak için aileme danışmam gerekmez bu benim yaşantım
benim tercihim değilmi ailem mi evlenecek o kişiyle ne saçma soru soruyonuz
nasil biri olduguna bagli ailemi ikna ederim
Oldum evlendim ve 17 yıl sonra üç çocukla boşandım ailenin onaylamadığından hayır gelmiyor
Bir yurt dışı tatili için yeterli olacaktır. ama çok bütçeyi zorlamadan harcama yapmak gerk.
önemli olan tabiki benim kararlarım. benim hayatım değil mi
Zaten onay vermedı ler ben de arkamı döndüm karar benım hayat benımm
Olurum tabbi sonuçta evlenecek olan benim kimseyi ilgilendirmez
Yani fikirlerini alirim mantikliysa olmam mantiksizsa bende fikirlerimi sunar ikna ederim
Dul diye istemedi annem keşke evlenseydim şimdiki aklım olsa hiç düşünmem hayatım daha kötü oldu o günden sonra