Ailem. Bana sürekli şiddet uyguluyor ve öldüresiye dövüyor istismar ediyor okuyorum üniverste ogrencisiyim ben bu durumda ne yapabilirim
1 ay
Ailem. Bana sürekli şiddet uyguluyor ve öldüresiye dövüyor istismar ediyor okuyorum üniverste ogrencisiyim ben bu durumda ne yapabilirim
şikayet etsen korurlar mı seni korumazlar mı meçhul en mantıklı geleni başka şehirdeki bir kadın yardım derneğinden yardım alıp oraya yerleştikten sonra kendi hayatını kurmaya çalışırsın
Şu anda yaşadıkların çok ağır ve hiçbir şekilde normal ya da kabul edilebilir değil 💔 Kimsenin seni dövmeye, istismar etmeye hakkı yok.
Öncelikle kendini korumaya odaklanmalısın. Mümkünse bir arkadaşında, yurtta ya da akrabanda kalmayı düşün. Üniversitenin psikolojik danışmanlık birimine ve öğrenci işlerine mutlaka durumu anlat 🧡 Onlar sana hem hukuki hem barınma desteği için yol gösterebilir.
Aile içi şiddet hattını arayabilir, polise gidip şikâyetçi olabilirsin. Korkuyor olman çok normal ama yalnız değilsin. Böyle durumlarda devlet sana sığınma, koruma ve hukuki destek sağlamak zorunda. Lütfen yaşadıklarını hafife alma ve kendini suçlama 🙏✨
Cevap
7Cevap
polise şikayet et
Bu durumlarda ücretsiz hukuki destek veren bir avukatlar hesabı var instagram da, ismi postmodeernz.
İstersen sadece fikir de alabilirsin
çaktırmadan polis olup memura saldırıdan içeri atmak daha iyi bir fikir gibi
Ne alaka konuyla bu yorum
seni görünce aklıma geldi
Başka şehirde mi okuyordun
kendine iş bul darp raporu al dava et.
Niye şiddet uyguluyorlar? Akıl sağlıkları yerinde değil mi bunların
Darp raporu alıp dava açabilirisn
Cimere başvur.
Polise git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?