Bakkala gitmiyorum diye döven bir kadındı benim annem, daha yaş 5-6, bir türlü kırgınlığımı atamıyorum, ergenliğe kadar şiddet gördüm.
1 ay
Bakkala gitmiyorum diye döven bir kadındı benim annem, daha yaş 5-6, bir türlü kırgınlığımı atamıyorum, ergenliğe kadar şiddet gördüm.
canım seni çok iyi anlıyorum annem 6 yaşında terk etti bizi babam 2024 senesinde rahmetli oldu doğdumdan beri babam ilgisiz sevgisiz yüzümüze bakmazdı halamla yasiyom şuanda o yüzden karşı çık gerekirse sende vur karşılık ver büyüdüğünü anlasın vurmasın sana ben halamla atıştığımda bana vurmaya kalktığında gücün yetmez vur diyordum ama o vurduğunda hep karşılık verdim şuanda bir sorun yok düzeliyo herşety birazda senin verdiğin cevaba tavıra bağlı böyle tahrik edici cevaplar verme vurdu mu üstüne yürü ondan daha çok bağır
Babama karşı var. Rahmetli biz küçükken çok hakkımızı yedi. Bizim aç olduğumuzu bile bile önümüzdeki babaannemden gelen yemekleri yerdi. Bu en hafif örneği.
Biraz bencillik varmış, ben yanımdaki çocuk evladım olmasa bile acımdan ölsem yine yemem.
Çocukken yaşadığın şiddet kalpte çok derin iz bırakır ve bunu “atamıyor” olman çok normal 💔 5-6 yaşındayken korunman gerekiyordu sen ise dayak yemişsin. Bu kırgınlık sana ait değil ona ait aslında. Senin suçun yok 🌿
İstersen küçük küçük yazıya döküp içindekini anlatmayı deneyebilirsin ya da terapi desteği alabilirsin 🕊️✨
Cevap
3Cevap
Vardı ivit
Var.
Benimle evlenseydin bakkala markete ben giderdim
ister istemez evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?