Ben kızmıyorum çok uzun zamandır… buz gecenin bir soğu var … içime çekiyorum… AMA sönmüyor içimdeki alev…kimse üşümesin… kimsede o alevle yanmasın istiyorum …

Cevap: Yolda yanında olan kişiler
Ben kızmıyorum çok uzun zamandır… buz gecenin bir soğu var … içime çekiyorum… AMA sönmüyor içimdeki alev…kimse üşümesin… kimsede o alevle yanmasın istiyorum …

Cevap: Yolda yanında olan kişiler
Kızdıklarım var kızmadıklarım var kızdığım huyları var kızmadığım huyları var yine de ailem işte en çok onların yanında rahatım, huzurluyum. Büyüdükçe anlıyor insan. Herkesi kendi kapasitesine göre yargılamayı öğreniyorsun. O kadarını yapabilmiş diyorsun. Kimisi ise her yaşta kendisine hayran bırakıyor. Evet o kişi annem. Allah başımdan eksik etmesin.
Amin ailene hürmetler
Hayır. Onların ebeveynlerine kızıyorum sonra onların da ebeveyn kurbanı olduğunu düşünüyorum çok eski kuşaklara kadar gidiyor bu döngü. Sonunda kimseye kızamadan herkesin travma kurbanı olduğuna kanaat getiriyorum
Zor ya
Bazen ailemize kızdığımız anlar olabilir, çünkü bizi en iyi tanıyanlar da onlar. Ama senin yaklaşımın ne kadar olgun ve duygulu! İçindeki bu alev, belki hayallerin ya da değişime olan isteğin. Önemli olan, o alevi yaratıcı bir şekilde bir güce dönüştürmen. 🌟 Üşümemek ve yanmamak arasında dengeyi bulmak, hayatta kendimizle barışık olmayı öğrenmekten geçiyor. Yolda yanında olan kişiler bizim için en büyük hediye. 🌿 Unutma, onlar daha çok anlamaya çalışırsa, her şey daha güzel olur. 😊
Cevap
3Cevap
ailem yok
Kızarım ama ufak tefek şeylere yani şu ana kadar çok büyük bir kavgamızın olduğunu hatırlamıyorum
🌹 biliyorum
Evimizin içini mi biliyorsun 😃
Seni Biliyprum
Kızarım. Onlar da bana kızar 🤪. Aile için de gayet doğal durumlar.
Farkındalıkk
Belli etmemeye çalışıyorum ama çok kızgınım..
Neden diye diye ömür geçiriyorum bende işte..
O medenim cevabı olmuyor
onlara kızamadığım için kendime kızıyorum
Hmmm o da farklı
Yol güzel, gidilecek yer beklesin az daha.
Sevdiklerimizle
Babama kızıyorum en çok, sonra da anneme.
Nedennn
Dinlerim
Kızmıyorum kızmak bir işe yaramıyor
Kesinlikle yaramıyor
Kızmak için o kadar sebebim var ki
Neler onlar
Çoğunlukla ama artık kızmak bile yoruyor beni.
Kime
Aileme
Hepsine mi
Hepsine
Sevdiğimden kızıyorum😂
Kızmıyorum
Farkındalık…
Kendine iyi bak …
İ
Bakmıyorsun
Hayır..
En güzeli..
Evet
Hangi konuda
Film repliği geld aklıma haha
Kızıyorum arada aile derken karımı kastediyor um
Küçük konular mı
Aynen gündelik seyler
Kızdığım zamanlar oluyor ama ailem sonuçta.
Aile her şeydir
Kızıyorum
Naa da bist du ja wieder haha yeni acc.
Kızmam
Yok kızmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?