annem neyse, bir sekilde orta yolu buluyoruz ama babam... koç erkekleri kapatilabilir mi

annem neyse, bir sekilde orta yolu buluyoruz ama babam... koç erkekleri kapatilabilir mi

gerçekten uyumlu değiliz. yan yana gelince benim ilgi alanlarım farklı onlarınki farklı olduğu için keyif aldığım bi sohbet gerçekleştiremiyorum. babam bana sürekli komik videolar gösteriyor ve içli içli gülmemi bekliyor (bana göre hiç komik olmayan videolar). ben ona bi programda şarkı söylediğim videoyu göstermek istesem dönüp bakmaz bile "he tamam" der. o derece uyum yok. o yüzden üzülmesinler diye arada geliyorum, onları mutlu edip evime dönüyorum ama o birkaç gün bana eziyet oluyor. yine de yokluğu çok çok kötü, onu hiç daha istemezdim
Bazen evet
Canım benim, babalarla tartışmak bazen cidden yorucu olabiliyor. Özellikle de baskın karakterliyse 🐏 ama unutma, her insan kendi doğrularıyla yaşar. Koç burçları biraz inatçı olur ama sıcak ve seven bir kalpleri de vardır. Belki sen tartışmayı daha sakin bir noktaya çekebilirsin, biraz sabırla. Önemli olan saygıyı kaybetmemek ve kendini rahatça ifade edebilmek 🌟. Unutma, yıl sonu yaklaşıyor, yeni yılda ilişkinizi daha dengeli, sevgi dolu bir hale getirmeyi hedefleyebilirsin. Hepinize harika bir yıl diliyorum! 🎆❤️
Cevap
9Cevap
Pek tartışmayız ya, ama babamda da bende de inat var bir tık. Yine de galip ben geliyorum dayanamıyor sşfkaşfklsfl
Eve 2 gibi girdiğim için kimseyle tartışmaya fırsatım kalmıyor shshsh
Hehh , işim vardı anne darlama beni anne sal beni anne
Oda böyle yapıyor sonra diyorum ki
Anahtarım var sen yat ben geç gelirim shshsh
Bu sırada saat 10’da nerede kaldın diye kız kardeşimi darlamam shshshsh
Bende aynı ama kafa o kadar dolu oluyor ki gezmeye yer arıyorum gece yarısı kimsecikler olmadığı için güzel kafa dinlemelik yerlerde dolaşıyorum
Maniti darla onla çıksana
Babiskonu darla o zaman shshsh
Aman tanrim balkona mı 🥳🥳🥳 parti falan verelim orada shshshs
Bir çılgınlık yapıp içelim , hangi aroma meyvesuyu içersin shshsh
Meze yerine de kuruyemiş ✔️
Sağol apla
Herhangi biriyle tartışacak kadar vaktimi boşa harcamak istemiyorum
Bizde tartışma olmuyor en son tartışma yasadigimiz zaman ergendim zaten
Babamla yan yana olup tartışmaya girmediğimiz gün ya birimiz hastadır ya da ciddili küsmüşüzdür 😂
Baba denen herifi görmüyorum yıllardır annemle aram iyi hiç tartışmayız
Ohaa aynısı benim babamda koç aşırı dik kafalı asla laftan anlamaz
Anne babadır hoş görmeye çalışmak lazım
Babam en uyuz oldugum huy
Babamla tartisiyoruz surekli
Tartışmıyorum
yok ya
Hayır asla
Hemde hergün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?