Ben babamla konuşurken yumuşak konuşurum. Annem de bunun yağcılık olduğunu savunuyor. Kendisi babama sürekli küfür hakaret ettiği için daha dürüst olduğunu düşünüyor. Siz ne diyorsunuz buna?
2 ay
Ben babamla konuşurken yumuşak konuşurum. Annem de bunun yağcılık olduğunu savunuyor. Kendisi babama sürekli küfür hakaret ettiği için daha dürüst olduğunu düşünüyor. Siz ne diyorsunuz buna?
Kendi çocukluğunda veya yetiştiği çevrede hakaret edenin kazandığını görmüş olabilir. Bu yüzden hakareti, otorite kurmanın tek yolu sanıyor olabilir.
Nazik konuşmak eziklik değil tam tersine duygusal olgunluk 😊 Sen babanla yumuşak konuşarak hem saygını hem de kendi duruşunu koruyorsun 💛
Annen muhtemelen yılların yorgunluğunu öfkeyle ifade ediyor ve bunu “dürüstlük” sanıyor. O onun seçimi ama bu sağlıklı değil. Sen kendi tarzından vazgeçme nazik olmak yağcılık değil güçlü olmanın sakin hali 💫
Cevap
5Cevap
beyinleri yok ondan
Adam nasıl hala evli onu düşünüyorum. Sen de babana arka çıksana. İlla kadınsın diye kadın savunacaksın diye bir şey yok
Oğlum zaten sorun benim babama arka çıkıyor olmam. Tartışma olunca da genelde babamı haklı görürüm annem de bu yüzden iyice bana kinlenir hehehehehehe
Bazı insanlar da hakaretten anlıyor demek ki. Ben bunun ailevi geçmişten kaynaklandigini düşünüyorum. Eğer babanın annesi de babana öyle davraniyormussa öyle sanması normal
İçten pazarlıkli bir insan olabilirsin 😅 bilimsel araştırmalara göre hakaret eden kişiler daha dürüstmus
Ne yani erkeklere küfür edeyim şimdi?
Türk insanı küfürü argoyu samimiyet sanıyor nedense
kıskançlık gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?