Bugün öyle bir şey okudum kadınlar kibar erkeklerden tiksiniyor erkeksi bulmuyor hoşlanmıyor hatta rakip bile görüyor olabilir demişler. İlla gay olmalarından bahsetmiyorum hetero bir erkek de çok kibar olabiliyor.
Hayır bu bir yalan artık öyle değil kızlar erkeksi olan ama aynı zamanda kibar olan erkeklerden hoşlanır, ama kibarlık kadın gibi konuşmak davranmak değil ki, davranışlarına dikkat etmek düşünceli olmak vs aynı zamnda erkeksi olabiliyorsan kzıların dibi düşer yani, maço serseri sevenler de var ama onlar acı çekmeye mahkum en ufak şeyde dayak yeme ihtimalleri yüksek ama bu kibar erkekelrin de bir gün şiddet uygulamayacağı anlamına gelmez bu şiddet olayı karışık, 40 yıl masum yaşayan 40 yaşında cinayet işlebiliyor.
Ses tonum çok gür değil yumuşaktır. Öfke kontrol problemim vardır. Tersime gidilmediği sürece kimseye sesimi çıkartmam kolay kolay. Gerek ortamlar da gerek ikili iletişimlerim de ne efendiliğimden ne de saygımdan ödün veririm. Üslup önemlidir. Benim tam tersim bir tane de ergen vardır evde (kuzenim). El ortam dinlemez küfürlü konuşur etrafından da çekinmez ben dahi rahatsız olurken çevre ne denli rahatsız olmuştur diye düşünürüm.
Anlam kargaşası var, zaten neyi tam anlıyor ki milletimiz, kibarlık genel olarak sevilen bir durum, pasiflik yetersiz olma durumu kibarlıklıkla alakası yok ama bir kadın tabii ki yanında güçlü aktif birisini ister psikolojik bir durum bu ama kibarlığın bunla alakası yok zaten hem kibar hemde aktif olunuyor
Bu ülkede kibar olduğunuzda ya korkak zannediyorlar ya da eşcinsel ne yazık ki böyle kıt bir zihniyete sahibiz. Kadınların çoğu da ıyyyy erkek sert olacak kafasında yaşıyor sonra şiddet, küfür, saygısızlık önünü alıp gidiyor sonuç ? Tüm erkekler pisliksiniz oluyor.
Tiksinmek denmez. Arabistan ayarında ve seviyede bir ülkede yaşadığımız için bizim topraklarımıza bu tür erkekler pek gelmedi. Olanların çoğu da eşcinsel çıkıyor. p*rno sektörüyle ve medya dayatmasına bağlı olarak da kadınlar bu soru sorulduğunda kibar erkeği erkeksi bulmuyorum demiş olabilir.
Kaba saba, saygısız, yerlerde sürünen egosunu sadece kadınlar üzerinden tatmin etmeye çalışan, narsist, kadın ruhuna dokunmayı bilmeyen, agresif, şiddete meyilli, öfke kontrol bozukluğu yaşayan bir erkek yerine kibar ve efendi bir erkekle olmayı tercih ederim. Zeki bir erkek zaten nerede efendi nerede erkeksi olacağını iyi bilir.
Merhaba.. Kibarlık çok başka bir olay.. Yani şöyle tarif edeyim.. Nezaket sahibi, kadına değerli hissettiren, nerede ne zaman nasıl davranması gerektiğini bilen erkek her zaman iyidir.. Kibarlığının yanında sahiplenici ve baskın da olmalı bir yanı.. Yani ben pasif erkek sevmiyorum.. Bana zayıf olabilir sadece ama çevreye güçlü olmasını isterim.. Güven vermeli bana... Keyifli günler..
Ne alaka şimdi yahu. Ben birlikte olduğum insandan bir şey isterken bile rica ederim sonrasında teşekkür ederim. Aramadan önce bile müsait olup olmadığını sorarım. Dikkatle dinlerim ve bana danıştığı her konuda yardımcı olmaya çalışırım. Saygıda kusur etmem. Sevgilim olduğu için değil kadın olduğu için. Ve onu her şeyden korurum kollarım. Bu şimdi beni bir kadının rakibi mi yapıyormuş? kahkaha atılası.
Bazen kibar erkekleri ittikleri oluyo açıkcası bende şahsen aşorı ve gereksiz kibarlığa karşıyımdır ama kibar olanıda farklı gördüklerinide az çok biliyorum farklı bir bakış açısı ile değerlendiriliyor yani
Bize yıllardır kadınlar serseri karaktersizleri sever algısını beynimize işlettirdiler. Ondan sonra tabi ki adam olan karakterli erkek bulamazsınız. Isteyen de yok zaten
Kadınlar tipsiz erkeklerden tiksinir. Onla alakası yok. Kaba biri değilim kibar olmak için de bi tarafımı yırtmam ama tipsizlikten dolayı bu konuda şanssızım
Bence alakası bile yoktur eğer bunun doğru olduğunu düşünen hanımefendiler varsa büyük ihtimalle ergenlik dönemindeki insanlardır tabii hepsi öyle demiyorum ama genelde o yaş aralığındaki kızlarda badboy ya da miço erkek takıntısı oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kibar erkekden kastın holding sahibi 185 boyunda audisi olan nazik beyefendi mi? kızların aklına gelen bu sanırım
Tum kibarlar mi cirkin ne alaka 😂 cogu kiz kibar, anlayisli erkek sevmiyor daha cok kısitlayan, deger vermeyip veriyor gibi yapan yapmacik iliskileri seviyorlar, nerde ökuz var ona aşık oluyorlar yani benim genel gordugum oyle oldy
Bilimsel bir yazı okumuştum. Kadınların kısa süreli ilişkiler için kötü erkek seçme ihtimali daha yüksekmiş, bunlarla biraz eğlenmek içindir tabii. ama evlilikte daha çok kibar erkekleri seçtikleri görülmüş.🤷♀️
Şimdi mesela ben kibar bir erkeğim. Saygı ve efendilik kişiliğime ağır basar. Bu beni ağır başlı yapar. Çünkü ortam güzelleşir ve tok olurum. Çevrem buna göre şekil alır.. Haklı mıyım?
SİZ KİBARLIKTAN NE ANLARSINIZ Kİ SİZE VURAN KÜFREDEN HAKARET EDEN NE KADAR KEKO SERSERİ VARSA ONLARLA SEVGİLİ OLURSUNUZ YANİ EN AZINDAN TC KIZININ BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU BÖYLE
Erkeğin de Kibarida bayaninda kibari nazigide güzel kaba saba insanları sevmem şansıma vanda da nadir bulunur kibar nazik insan yöremizde pek az diyelim oda batıldır 🤣🤣