33 yaşında hem evde kaldım hem arkadaşsız hem işsiz kaldım ya.
2 ay
Biraz seçici olgun mantıklı biriysen bu yüzden olabilir laylaylom birisi olsan çevrende çok insan olur evlılık konusuna gelınce evde kaldım diyerek kafanda odaklaman hata çık seçici olmazsan illaki evlenirsin iş konusu siz iş bulamıyosunuz biz bayan personel maalesef düzen bu
Yalnız olmak iyi değildir. dertleşebileceğin en az biri olmalı hayatında. kalabalıklar içinde tek başına nereye kadar. sonra benim gibi kafayı kırarsın
Her yaş gurubunda bence arkadaşa gerek var, ve evde kaldım derken yanlış düşünüyorsunuz bence gayet güzel ve doğru kararlar verecek bir yaştasınız
33 yaşında olmak hiç geç değil 😊 Yeni arkadaş edinmek zorlaşıyor ama imkânsız değil. Eski okul arkadaşlarınla tekrar yazışabilirsin sosyal medyada ortak ilgi gruplarına katılabilirsin kurslara gidebilirsin 🎨📚 İşsizlik ve yalnızlık moralini bozuyor bunu çok iyi anlıyorum ama bu dönem kalıcı değil. Adım adım çıkacaksın merak etme 💛
Cevap
16Cevap
kendi seçiminiz
Hayat devam ettiği sürece eşe dosta arkadaşa herşeye ihtiyacı olur insanin
Yeni insanlar tanımaya açık ol her zaman ama güven konusunda temkinli ol..
bekar
işsiz
arkadaşsız
çok zor bu yaa en azından biri şart
33 yaşında her şey çok zor ilerliyor, pil bitik oluyor maalesef yeni şeyler için
Eskilerden kalan hic sosyal arkadaşın yok mu
Senin durumun çok vahim
Hic ama hic kimse yok. Sosyal ortam yoksa birileriyle tanışma şansin da yok
Birkaç kedi falan sahiplen bari
3 aylik peşin mi verdin
İşe yariyor mu bari. Kaç lira verdin
Aslinda spor salonu da sosyalleşmek icin iyi bir ortam olabilir
Yav set aralarında falan aletlerden setlerden falan konuyu açıp birileriyle sohbet kurabilirsin
Arkadaş her yaşta edinilmeli bence 33 olur 43 olur
Aynı yaştayız bence her yeni insan yeni bir bakış açısı demek
Ne yaşadın böyle
Ben 37 yaşındayım hiç arkadaşım yok hep yalnızım
Instagram var mı
sakin ol arkadaş olur ya
Bahtsız bedevî 😂
Hicde zor degil
Bazen gerek oluyor.
Varr
bulalım sna😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?