Babamı yeni kaybettim ve arkadaşlarım gelcez dediler ve gelmediler napmam gerek, mesafemi koyayım yoksa sileyim mi, bana çok yoğunuz dediler
2 ay
Desteğe çok mu ihtiyacın vardı sana gerçekten değer verseydi gelirdi ama gerçekten de yoğun olabilir müsait olmayabilir herkesin kendine göre bir yaşamı var arkadaş sevgili olsa eş olsa anlarım çok yakın çok samimi arkadaşın olsa sınırları zorlar en fazla
Bilmiyorum ya kafam karışık yani insan düşünüyor yani
Babanı kaybetmene çok üzüldüm, kalbinin ne kadar kırık olduğunu hissedebiliyorum 💔🥺 Böyle zamanlarda kim yanımızda duruyor çok net ortaya çıkıyor.
Bence hemen silme, önce sakinleştiğinde biriyle tek tek konuş. “O gün çok yalnız hissettim” de, duygunu paylaş. Tepkilerine göre karar ver. Gönlün soğumuyorsa yavaşça mesafe koymak en sağlıklısı olur 💫🌿
aynen öyle mantıklı
Cevap
8Cevap
Sil, ne yoğunluğu? Komaya falan girmemişlerse ihmal etmişlerdir
Mesafe koy, bunları da düşünme o kadar acının arasında
Ne zamandır böyle bak silme ama arayıp sorma bakalım özür dileyecekler mi?
Tamam
Sen destek ister misin
İyi gününde herkes yanında olur önemli olan kötü gün dostudur kötü gününde yanında olmayan insan da sil gitsin hayatını hak edenle devam et
Şahsen böyle bir sebepten kimseyi silmezdim.
Neden
Şahsen diyorum
Pek çok kişi siler belki
Ben silmem
Gelmiş gelmemiş çok takılmam
Kinamam kimseyi, gerçekten yoğun olabilir, gerçekten gelememiş olabilir.
Bilmiyom nebilim yani seven insan izin alır değer verdiği insana
Ben kimseye manevi anlamda ihtiyaç duymadan yetişmeyi öğrendiğim için bana koymaz, manevi anlamda yoksunluk yaşasam belki farklı olurdum senin gibi
Aynn öylee
Terbiyesizlik yapmışlar. İşiniz olmasın bir daha.
Tamamen sil
Bence yavaş yavaş taşın ordan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?