Zor zamanımda yanımda olmayan arkadaşlarımı hayatımdan silmeli miyim?

Yaklaşık 19 yaşımdan bu yana arkadaşım kendileri ile. Birbirimizi tanıyan 4 arkadaşız ama aşırı dostluk çerçevesinde olmasada güven çok yerinde. şu an 31 yaşında bir kadınım. 3 tane arkadaşım erkek ama gerçekten sadece arkadaşız. Kendilerinin ortak işlettiği cafeleri vardı, ben yeri geldi onlar ile sohbet ederken olsun ikram da yardım ediyordum filan. Hatta derdimi tasamı anlatırdım onlarda konuşurdu. Biri evli, durumu çok iyi memleketde evleri var 2 tane, burada evi var, arabası çok iyi. Birinin cafesi var, oda para biriktiriyor durumu çok iyi, diğeri de belediyede görevli ve ekstradan eğitmenlik yapıyor belediyede. Birinden asla para istemedim hiç bu güne kadar fakat boşandıktan sonra zorlandım. Birinden mecbur istedim karısına son model telefon almış kişi, bana tamam hallederiz dedi ve umut verip 15 gün sonra ceza yedik dedi otelin müdürü kendisi, haber vercem dedi ve olumsuz da olsa dönmedi. Diğeri tamam dedi oda valla kardeşime verdim askere yolladım dedi. Cafesi olan ise ondan sadece 300 tl istedim valla yok dedi ödemeler yaptım toplu dedi. Bunlar hala rehberimde ekli, biri gezip duruyor, diğerinin işletmesi gayet iyi. Sizce ne yapayım?

Zor zamanımda yanımda olmayan arkadaşlarımı hayatımdan silmeli miyim?