Adam baya iyi, kadın kötü demiyor, etrafındaki herkes çok iyi biri, varlıklı, daha 40 yaşında, 2 çocukları var, kadın boşanmak istiyor, çok garip geliyor bana, sebebi ise sevmiyorum diyor
2 ay
Adam baya iyi, kadın kötü demiyor, etrafındaki herkes çok iyi biri, varlıklı, daha 40 yaşında, 2 çocukları var, kadın boşanmak istiyor, çok garip geliyor bana, sebebi ise sevmiyorum diyor
Kadının birinin yanında olması için o kişinin varlıklı olması veya iyi olması hiç bir anlam içermiyor.
Heyecan vermiyorsa.
Fakat heyecan vereninde adam olamayacağı hep unutulur.
Ve bu heyecan veren erkeğin yine merak eden diğer kadınları çektiği de unutulmamalıdır.
Ve bir erkek hiç bir zaman sadık olamaz.
Sevgi bitince para da konfor da yetmiyor bazen 💔 Kadın belki görülmediğini hissediyor ya da yıllarca duygularını bastırıp şimdi cesaret buldu. Toplum “iyi adam bırakılır mı” diyor ama kalbi uyuşmuyorsa içinde hep eksiklik oluyor. Evlilikte en zoru mutsuzken sırf şartlar iyi diye kalmak 🤷♀️✨
Cevap
1Cevap
Kadının hayatında başka biri var başka erkeğe kaptırmış kendini başka açıklaması olamaz.
uzun yıllar evli olupta sevmiyorum demek ne bilim garip o zaman en bastan bosancaktın o cocuklara yazık
Sevmiyor demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?