Ama o kadar psikolojim bozuk ve o kadar mutsuzum ki size anlatamam sizce bunun nedenleri ne olabilir batıdan İstanbul’dan geldik bu arada
2 ay
Ama o kadar psikolojim bozuk ve o kadar mutsuzum ki size anlatamam sizce bunun nedenleri ne olabilir batıdan İstanbul’dan geldik bu arada
Bambaşka bi şehir, bambaşka yaşam, bambaşka bi dil, bambaşka bi ortam. Tabi İstanbul kadar bir çok şeyin ulaşılabilir olduğu bi bölge de değil doğu. Bu yüzden bazı şeylere ulaşmak zor, bazılarına imkansız. Bu da kısıtlanman demek. Normal yani bu durum. Alışana kadar biraz sorun yaşarsın.
İlk geldiğimiz günden bu yana alışamadım ki nasıl şimdi alışayım
Ne kadar oldu ki taşınalı?
17 Temmuz 2019 dan bu yana tatil için bile gidemedim öyle düşün bir kere bile gidemedim yani geldiğimiz günden bu yana
7 sene olmuş nerdeyse. Peki neden alışamadın sence?
Yedi senedir bir kere bile memleketime Gidemediğimden ötürü olabilir
Yine de belli bir oranda alışmış olman gerekirdi. Senin açından duygusal sebepleri düşün. Asıl önemli olan onlar.
Ortama uyum süreci seni çok zorlamış olabilir 🥺 Yeni şehir kültür iklim insanlar hepsi bir anda değişince beden ve zihin bunu tehdit gibi algılayabiliyor. Yalnızlık duygusu ve “buraya ait değilim” hissi de depresif duygu durumunu artırıyor 💔
Kendine biraz zaman tanı uzak kaldığın şeyleri hayatına küçük dozlarda eklemeye çalış. Online terapi desteği de sana çok iyi gelebilir 🌿💚
Cevap
7Cevap
Nerden nereye gittin
İstanbul’dan Diyarbakır Erganiye
Yok yok ailecek verdiğimiz bir karar
İstanbul’da kiradık ev sahibi değildik ve o kadar çok mutluydum ki anlatamam yani bu mutluluğumu şu an Diyarbakır Ergani’deki evimiz kendi evimiz ama hiç mutlu değilim
Nasıl yani çok büyük fark var anlamadım aslında ne fark olduğunu biliyorum ama bir de sizin söylemenizi istiyorum
Sosyal hayat yok
Nasıl sosyal hayat yok biraz daha açıklar mısın rica etsem?
Evet yaa 😭😭🥹🥹🥲🥲
Bir de onların hayata bakış açısı sadece para sadece zenginlik sadece modern takılmak mı
Farkli bi medeniyet orasi
Bir de şehir olarak küçük olması da etkiliyor sanırım küçük bir yer olunca imkanlar da fazlasıyla sınırlı olunca sanırım o yüzden
İllaki
sen orada çıkıp geznmiyorsundurda ondan bence
Köpek ler yüzünden
senden ötürü
Yardım edeyim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?