Ben peçeliyim, peçeye girme sürecim dahi çok zordu. Kapanayım istemiyorlar, her fırsatta açık halimin daha iyi şöyle böyle diyerek kendilerinden soğutuyorlar. Bunu aşmamın yolu var mı?
1 ay
Güzel bir dille açıkla. Eğer hâlâ aynı görüşte iseler sen duruşundan taviz verme. Onlar da senin kararlı olduğunu anlayıp devam ettirmezler. Hem zafere giden yollar güllerle bezeli değil. Sen de taşıyamayacağın yükün yüklenmeyeceğini biliyorsun. İçini ferah tut. Hakkında hayırlısı kolaylıkla olsun 🌸🌸
Çok teşekkür ederim çiçeğimm💗
Rica ederim, ne demekk ✨
Kararın çok saygı duyulası ve güçlü bir duruş 🤍 Sen peçeyi zorla değil kendi isteğinle takıyorsun ve bu çok kıymetli. Ailenin baskısı canını acıtıyor ama onların dili çoğu zaman korkudan geliyor.
Sakin bir anında onlara “Bu benim inancım ve huzurum, senin onayına değil saygına ihtiyacım var” diye açıkça söylemeyi dene 🙏 Gerekirse konuşmayı kısa kes ama duruşundan vazgeçme. Destekleyen insanlarla da çevreni güçlendir ki yalnız hissetme 🌿✨
Cevap
6Cevap
Maddi manevi bütün şerlerden korunmak ve fetihlerin açılması için okunan bir salavat var onu okuyabilirsin günde 100 kere Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin ala kül-li hal şükran-lil-lah ( allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi kema la nihayete li kemalike ve addi kemalih ) amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin amin.
İlk defa kapanma diyen bir aile görüyorum ve zorla kapanmak isteyen birini. Sen ne istiyorsan odur ısrarları gittikçe azalacaktır
Azalmak yerine artıyor, korkum budur. Tesettürden soğutmak iken amaçları ben onlardan soğuyorum.
Değiller, olmalarını o kadar çok isterdim ki..
Hep içimdeydi istek, doğru vakti bekliyordum
konuş ikna et giyiminin onlara ne zararı varmış sor
aaa zorla shinobi olmak isteyeni ilk defa görüyorum
Aslında seni sana bırakmaları gerekli,
Kesinlikle
Zor bir durum ne diyecegimi bilmiyorum, Bi taraf ailen Bi taraf sen
konuş düşüncelerini anlat
Evlenmek
Daha kötü bir şey söyledin şu anda
Neden ki
Baskıdan kurtulmak için başka bir baskının içerisine girmek bu
Ben onu kastetmedim. Başka bir baskıyla alakası yok bence. Gönül ehlini bulursan tesettürünü çok güzel bir şekilde sürdürürsün
Bilemiyorum artık, umarım öyle olur
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?