Ailemin baskısından nasıl kurtulabilirim?

Selam ben üniversiteye giden bir kızım. Ortaokul birinci sınıftayken babam kapanmamı istedi açık olmanın çok günah olduğunı söyledi ve ben kapandım. Bu yüzden ortaokul, lise ve hatta şu an üniversitede bile alaya alındığım ötekileştirildiğim ve yargılandığım zaman dilimi hayatımın neredeyse yüzde 70i. Hem bu baskı hem ailemin din konusunda olan baskıları beni çok yoruyor. Bunları kimseye anlatamıyorum dini açıdan da kafa karışıklığı yaşadığım bu dönemde her şeyi içimde bastırmaya çalışıyorım. Gençliğimde ötekileştirilirken, yargılanırken ve kapalıyım diye çevrem benimle arkadaş olmazken benim de saçımı arkamdan bağlayığ çiçekli elbiseler giyip o kızlar gibi cıvıl cıvıl olmayı hayal etmekle geçti. şu an 22 yaşındayım ve bazı şeyler için çok geç olduğunın farkındayım ben çocukluğumı geri istiyorum. Dini açıdan baskılsnmanın da doğru olduğunu düşünmüyorum. şu an bile bunu ailemle konuşsam zorla ünime gelip kaydımı sildirirler. İlimsiz olacağına okumasın derler. Kendim hakkında hiçbir zaman söz sahibi ben olmadım üniversiteyi de şehir dışında okumak için epey ağlayıp zırlayarak kabul ettirdim. Evde kavga eksik olmuyor ve çok sıkıldım. Sizce napmalıyım? Yerimde olsanız napardınız?
Ailemin baskısından nasıl kurtulabilirim?