Ben E şıkkı diyorum. Duruma göre D de olabilir.
18-25
25-30
30-35
35-40
40+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben E şıkkı diyorum. Duruma göre D de olabilir.
Ben kendim evlenmeyi düşünsem yaştan çok olgunluk seviyesine ve hayat görüşüne bakardım. Ama genel olarak çoğu insan kendine yakın ya da birkaç yaş altı üstü profili daha rahat buluyor. Kimi daha genç eş ister enerjisi için kimi daha yaşlı ister deneyimi için. Net bir yaş aralığı vermek yanlış olur çünkü otuzunda çocuk ruhlu da var kırkında olgunlaşmamış da. Önemli olan karşındakiyle aynı yöne bakabilmek. Yaş sadece bir sayı ama o sayı hayat tecrübesini de beraberinde getiriyor. Yani tercih kişisel.
28 yaşında olduğun için senin E ve D şıkkına yönelmen çok normal 🤍 30 üstü biriyle olgunluk açısından daha çok uyum yakalayabilirsin. Ben kendi hayatımda 30-35 aralığını tercih ederdim sanırım 😊 Hem hayata bakışı oturmuş olur hem de hâlâ birlikte keşfedilecek çok şey kalır 💫
Cevap
7Cevap
Evliliğin yaşı olmaz da ben 25 30 seçtim. İnşaAllah en kısa zamanda güzel bir kısmetim olur 🤲
Zeka geriliği yaşadıktan sonra yaşın önemi yok olgun başarılı ve zeki olsun yaş çok takmam
18-25 yaş arası güzel olur çünkü ben çok istekli doyumsuz ve sınırsız çıtır kız seviyorum 🥰🤩❤️🔥🙈
25 35 arası ideal bence
Abi bana kalsa basacam nikahı kız yok mq
20 yaşından büyük olmalı
35-40 diyorum 🤭
Noluyo Fuat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?