AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
20 varken neden 30 olsun ki. 20 yaşındaki 10 sene sonra 30 oluyor ama 30un tekrar 20 olması imkansız. ayrıca ne kadar geç menapoz o kadar iyi
ben 25 im sevgilim de 25. ayrılmalı mıyım? 35 yaşında birini bulsam da evlenmezki cinsellik için kullanır
kadın genç olmalı dedim ben onu mu dedim
sevgilimle yaşıt olmamın sorun olduğunu söyledin aslında. kadın hep daha küçük olmalı dedin
Bu yüzden boşanan kadın çok var erkek yaşlandığında kadın genç olunca ayak uyduramıyor
@Veysel454588 erkekler kadın genç ve güzel olduğu sürece aldatılmaya okeyler
erkeğin iyiliği için kadın genç olmalı demek istedim. ki şu an bi ilişki varsa zaten bunların bi önemi yok
Benim kadınım beni aldatamaz ben farklıyım sınır tanımam sınır konulmasını da istemem böyle bir kadın beni neden aldatsın
@Veysel454588 kadınla aranda 10 yaş var, sen baba şefkati verebilirsin paranla rahat yaşatırsın ama onun cinsel pazar değeri yüksek ilgi alabiliecek durumda olacak her zaman daha 20lerinde, aldatsa zaten haberin olmaz zaten sorun yaşamazsın
kadınları kadınlardan iyi tanımadığınız için peri masallarına da inanabilirsiniz yani
Aldatması şart mi 😂😂😂
Her kadın aynı değil hatırlatırım bunu
@Veysel454588 ya kardeşim sen aldatmasıyla ilgilenecek olsan genç birini aramazsın demekki genç olsun yeter diyorsun yani şimdi sana kadınların neler yaptığını mı anlatayım önceliğin aldatılmamak olsa zaten yaşıtın ya da cinsel pazar değeri düşmüş biriyle evlenirdin. ha acun kadar paran vardır kadın aldatmaz evet göze almaz kaybetmeyi imkanları o zaman kendini kapatabilir
@Veysel454588 sen mavi hapı almışsın masallar aleminde :D peri masalı bunlar her kadın aynı değil her erkek aynı değil, kadınla erkek farklıdır ama kadınlar birbirinden farklı değildir kadın bulabilceğimin en iyisi bu demedikçe sadık kalmayacaktır ki yaşı gençken güzelken hep daha iyisini bulabilirim diye düşünecektir. boşanmaların %80'ini kadınlar başlatır.
Sevgilinin yerinde olmak istemem 🤦♂️
Hap falan hiç yakıştıramadım
@Veysel454588 hahahhaha drug demek istemedim blue pill dedim.. doğruları söyleyince hoşuna gitmemesi benim sorunum değil ki
bu şey gibi her erkek karısı sevgilisi güzel olsa da başka kadınlara baktığında beğenebilir etkilenebilir cinsel olarak dediğimizde hayoorrr heer erkek aynı değilll falan. gerçeği siz biliyonuz
Kişilik karakter denen bişey var duydun mu haberin var mı 😡
@Veysel454588 hahhahah aynen kardeşim hayatında biri varken bi kadın önünde soyunsa kesin orada karakterin devreye girer içgüdülerin değil. hayalperest birisin uzamasın
Ben öyle her gel diyene gitmiyorum beni kimseyle kıyaslama ok
@Veysel454588 ya hahahhahahahahhaha güzel bi kadın önünde soyunsa erekte olsan bu senin karakterin, kararın vs mi? neden kendini kasıyorsun? erkekler hayatında biri olsa da başkaları tarafından tahrik edilebilir. bunun gibi kadın da içgüdüsel olarak bulabileceği en iyi erkeği aramaya devam edecektir gençliği boyunca. bunlar senin yorumuna açık şeyler değil
😂😂😂 sen aramaya devam et sen yüzlerce ara ben bir tane 😉
@Veysel454588 sfghsfgsh aynen sen hayatında biri varken başka kimseye bakarak asla erekte olmamaya programlanmışsın. sen farklısın kanka kimse baksan da etkilenmezsin dünya üzerinde kimse tahrik edemez seni HE HE ANLADIK HE
Ayrıca beni tahrik eden güzellik değil özellik 😉😂😂
@Veysel454588 ya penisin sertleşmesinden bahsediyorum çok basit bir şey bu neden zorluyorsun neyin ne olduğunu biliyoruz
Genelleme yapıyorsun bende sana diyorum ki güzel olması önemli değil nasıl yaşamak istediği neler yaşamak istediği önemli
İkisi de değil ben yaşa bakmam istediğim biri mi değil mi önemli olan o yoksa kadından bol ne var 😊
40 yaşındaysam 30 yaşında birini. 30 yaşındaysam 20 yaşında birini
:(
Kaç yaşındasın ki
25
E tamam daha gençsin 27-28 yaşında biri de olur aklı başında inşallah
neyi nerede yapacağanı ve yapmayacağını bilen saygılı biriini
30 yaşındaki bir kadını isterim. Zira 20'li yaşların başı bana biraz daha çocuksu geliyor.
hangisiyle anlaşırsam ;)
emin misinn
elbette
Sevdiğim birini tercih ederim 🙂
30+ olsun mümkünse
25 yaşında birini tercih ederim.
Yaşıma yakın birisini
İnsan evladımı ona bakarım önce
Kimi seversem onu tercih ederim
30 daha uygun olur bu yaşıma
30 yaş temiz geçmişi biri
geçmişinde sadece 1 tane uzun ilişkisi olmuş olsa? temiz mi bu
Dinlemek lazım
Kesinlikle 30
nasıl ya
Yaşanmışlıkları bitmiş olmalı erken yaşta evliliğe karşıyım
ergenliğini tribini ben çekmek istemem diyorsun :D
Kesinlikle öyle :) Sen ne düşünüyorsun?
bence erkek olabildiğince genç ister
Konu sadece sevişmekse evet :)
20 yaş sanırım
Insan olsun yeter:)
Ben 29 yasindayim 18 lik severim
Anlaşacağım birini
Farketmez insan olsun önce karakteri olsun
20 olurdu
Kalbi güzel olanı
20 yaşında
Yirmi
:(
Noldu kiz
şu an 25'im bi ilişkim var biraz daha beklicem ama evlilik olmazsa ayrılırsam yaşım geçmiş mi olacak. ona çok emek verdim okul falan da bitsin derken bu yaşa geldim
Evlenemezsin sen
neden?
24 yaşında okulum bitti zaten
Öyle hisettim
ben de bir şey diyeceksin sandım
Hahahah