Eşim 1 yıldır işsiz ve evde yatıyor, saygım bitti gibi hissediyorum, bu evlilik gerçekten kurtulur mu?

4 yıldır evliyim, eşim işten çıkana kadar her şey çok iyiydi. Ben çalışıyorum, o evde oturuyor. Neredeyse 1 yıldır çalışmıyor. Ona saygım sevgim çok azaldı. Gözümde çok vasıfsız bir yerde, bu duygudan kurtulamıyorum. İş başvurusu yapıyor ama iş yok. Ben bugün işten çıksam giderim bi kafede çalışırım, mağazada çalışırım iş bulana kadar ama işsiz kalmam. Boş oturmaya alışkın değilim. Yatıp beş kuruşsuz gezmektense biraz zorluk çekerim bi şey olmaz. Ama eşim erkek haliyle bunu yapmıyor. Ben işe gidiyorum bir de evde işleri yapıyorum. Hiç gocunmuyor benden harçlık alırken. Bazen bazı evlilikler görüyorum. Adam 2 işte birden çalışıyor ailesine bakabilmek için, buna o kadar özeniyorum ki. Maalesef ki benim evliliğimde bu duygu bende var, nasıl geçineceğiz düşüncesi eşimde yok. Bunların dışında eşim iyi bir insan. Kötü alışkanlığı falan yok. Bana sevgisini gösterir. Öyle hediye alma falan yok ama güzel davranır, benimle vakit geçirmeye çalışır. Ama son zamanlarda içimde bir şeyler kopmaya başladı. Bu yüzden evliliğimin bitmesini istemiyorum. Ama evde bir vasfı olmayan biriyle kaç yıl aşkla yaşayabilirim bilmiyorum. Yani dese ki bu kız işten gelecek, ben zaten çalışmıyorum bir gün de ona sürpriz yapıp yemek hazırlayayım dese bu da yok. Evde bütün gün yatıyor. Bu kadar patlama noktasındayken bu evliliği kurtarabilir miyiz acaba

Eşim 1 yıldır işsiz ve evde yatıyor, saygım bitti gibi hissediyorum, bu evlilik gerçekten kurtulur mu?