Merhaba ben 5 yıllık evliyim. 3 yaşında kızım var eşim yaklaşık bir senedi bi garip davranıyor. Önceden dibimden ayrılmazdı sıkılırdım git başka yerde otur derdim şimdi kovalıyorum resmen evin içinde gece kalkıp salonda uyuyor falan telefona bakıyo buluyorum. ya da kendi bilgisayardan oyun oynuyor uzun zamandır kendimi yalnız hissediyorum. Birde o bu şehirde büyümüş çevresi var benim hiç kimsem yok arkadaşımda yok çok bunaldım. Sanki bi kafesin içinde gibiyim öylece yaşıyorum. Eşim ne yapsam gözüne batıyor. İçimde acaba aldatıyormu diyorum ama hiçbir şey yakalayamadım. Cinsel anlamdada uzaklaştı gibi bir ay ses çıkarmasam dönüp bakmıyor beni artık sevmiyor mu? Telefonuna bakıyorum kimse yok garip bişey yok ama his var sizce napmalıyım konuştum beni aldatıyormusun dedim. Abartıyorsun böyle bişey yok çok kıskanıyorsun böyle bişey yapsam tamam diycrm ama çok abartıyorsun falan ben ne yapayım akıl verin?
Gizli Üye(30-35)5 ayCanım belki çalışmıyor olabilirsin, belki gidecek yerin olmayabilir, durumunu bu anlamda tam bilmiyorum ama genelde dışarıda çalışmayan insanlar evdeki durumu daha çok takar, üzülür ve bu çok normal. Kimse evlenirken evde odalar arasında kaçan eş hayali kurmaz. Ama bu durum senin o adamın oyuncağı olacağın anlamına gelmez. Madem şu an fiziksel olarak o evdesin, o zaman o evi ona zindan etmeden ama kendini de kullandırmadan yaşamanın yoluna bakacağız. Kapıyı çarpıp çıkmak demek, her şeyden önce o adama olan eyvallahını bitirmek demektir ki çalışmayan biri için çarp kapıyı çık demek de zordur. O senin hiçbir şeyin yok sanıyor ya, senin en büyük gücün sabrın ve zekandır.
Önce o "kurban" psikolojisinden çık, yemeğini yap, çocuğunla ilgilen ama adama hizmetçi gibi değil, bir kraliçe gibi davran. "Neredesin?" diye sorma, "Beni seviyor musun?" diye ağlama, dramatize etme. O yokmuş gibi davranmak, bir erkeğe verilecek en büyük cezadır. Evin içinde hayalet gibi değil, parlayan bir yıldız gibi gez ama o yıldız ona uzak olsun. Boş vakitlerinde sosyal medyadan el işi olur, içerik üretme olur iş fikirleri bak, elbet sana uygun iş modelleri vardır. Satış yapmaya çalış, belediyenin, kültür merkezlerinin ücretsiz kurslarını araştır, gerekirse o çocukla dışarı çıkıp bir nefes al ama eve o adamdan daha neşeli dön. Sen içindeki o bağı kopardığın an, o kapı zaten zihninde açılmış demektir. Maddi imkanın olana kadar sabret ama o sürede kendini öyle bir geliştir ki vakti geldiğinde o kapıdan arkana bile bakmadan, kimseye muhtaç olmadan yürüyüp gidesin. Sen o evin sadece hanımı değil, kendi hayatının patronu olmaya karar ver önce, gerisi çorap söküğü gibi gelir. Sen buraya yaşadığın ev içi sıkıntıları ve evlilik problemlerini paylaştın ama birçok kadın evlilikte bunları yaşıyor, sadece dile getirmekten çekiniyorlar. Yalnız da değilsin, bu anlamda sen sadece bu duruma ses getirenlerin ortak dilisin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Geri çekildiyse sende geri çek kendini. Giyin kuşan çık gez dolaş o kudursun hayırdır desin sen değil. İlgi dilenme, alıp karşına sorma, birlikte bir şeyler yapmak isteme tek yap. Umursama kısaca, ayna ol..
99 Yorumla
Soran5 aySen çok akıllı bi kızsın
- 5 ay
Çok pis bir zihniyete sahipsiniz
- 5 ay
Yuva yıkıcısınız daha ne olsun
- 5 ay
Şu yorumdaki erkwklerin beynini kuşa taksan ters uçar
5 ayBurdakilerin gazına gelirsen evliliğin biter bilgin olsun …
Öncelikle iki şık var:
1)
- Aldatmıyor -Aldattığına dair hiç bir şey yok diyprorsun….
Yani anladığım kadarıyla sen ilgisinden hep rahatsızdın “git başka yerde otur” diyen ve Eşin ne yapsa gözüne batıyor... durumundan dolayı …. Adama aslında değersiz hissettirmişsin ve adam bir çeşit depresyona girmiş…. burada aslına soğuyan anlattığına göre değil sensin… o bu soğukluk sebebiyle bir çekilmiş… sanki sen boşanmak istiyorsun sıkılan tarafsın ama o aldatsın o ayrılsın o bıraksın o ayrılık adımını atsın diye mi düşünüyorsun?
2)
- Aldatıyor
çok profesyonel bir aldatıcı… sen yüz vermeyince bana kız mı yok diyip ailesini yok sayara dışarıya kaydı gözü veya senin soğuk yaptığın bir dönem ilk sıcak davranışa kandı… tecrübeli şerefsizlik denir buna seni de çaresiz bıraktı … o çaresizlen şimdi sen iki kat çaresizsin….
——————-
her iki senaryoda da ne istediğini düşün? Sen soğudun aslında boşanmak için bahane mı arıyorsun uzun zamandır? Dürüst ol kendine … yoksa yuvanın devam etmesini mi istiyorsun….
eğer hala seviyorsan konuş iletişim kur insanlar konuşarak krizleri halletmedi lazım… sorunları çözmek lazım … gerçekleri dürüstçe öğren anlat ve karar ver ….
eğer aslında ben de çoktan soğudum aklım dışarda diyorsan ya sende uzaklaşıp evlilik aldatma ve değersiz bir şekilde kopmasını bekşiceksin ki bu çok oluyor…. Evde soğukluk… dışarda yasak ilişkiler … aldatmalar ve şiddetli boşanma …
ya da düzgün konuşup boşanacaksın ben artık istemiyorum diye…
Ama boşanmak kolay bunu unutma ! İlerde çabuk vazgeçtim aldatmamıştı, ilgiliydi ben yüz vermedim , şimdi olsa parmağımda nasıl onu kendime bağlardım mutlu yuvamız olurdu diye hayıflanmıcağına emin ol….
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aferin sana, hem adamı evden kov, yatağından kov, salonda uyut, sonra da benimle niye ilgilenmiyor.
Ben de en son biriyle evlendiğimde 2 ay sürdü. Kendisine lanet okuyorum, CEHENNEMİN ennnnn dibine girsin inşallah. Çok bela okuyorum kendisine. Ben hayatımda böyle bir şey daha görmedim.
Senin anlattıklarından onun bana yaptıkları aklıma geliyor. Tiksindim resmen, Allah çocuğum falan yoktu ondan defolup gitti. Allah bu kanunların da belasını versin, dolandırıp da gitti.
Allah böyle kadınları bekar bıraksın.
Şimdi diyorsun ki ne yapsam gözüne batıyorum... Aklımda çok şey var sadece yaşadıklarımdan anlatmaya çalıştım. Sen zaten adamı kendinden uzaklaştırmışsın ki seni aldatsa ne yazar aldatmasa ne yazar. Zaten kendini sevdirmeyi bırak iyice nefret de ettirmişsindir. Bu evlilik uzun sürmez. Kolay kolay da düzelmez. Problemli kişi de anlattıklarından seni görüyorum.212 Yorumla
Soran5 ayHahah.
Soran5 ayYa musti kafayımı kırdında geldin.
- 5 ay
Yaw yazık dedim bir olay anlattım ki örnek alıp nerede yanlış yaptığını anlayasın. inan ki o beyin sende yok. Lavbali hareketleri, karşısındakini küçümseyen tavırlar. Vermiş olduğun o tek kelimelik cevap bütün bu duyguları karşıya yansıtıyor.
Yazıklar olsun senin gibilere. Düşün erkeklerin yakasından. Bu da son sözüm.
inşallah o adam senden yakasını kurtarır. inan ki şu dakikadan sonra yazacağın her şey de benim gözüme batıyor. Ahlak yok sende.
Soran5 ayBeyefendi şu sözlerden ahlak kavramını bu kadar ayaklar altına alacak bir konuşma daha hiç görmedim sizde bi silkelenin kendinize gelin bu kadar saldırgan bi konuşma. Olamaz sizde bu tavırlarınızdan ne kadar saldırgan olduğunuz be manüpülatif olduğunuz ortada bunu görmemek te ya körlüğün ya da bir kölenin sorunudur. Umarım iyileşirsiniz.
- 5 ay
Kusura bakmayın ben sizin gibiler yüzünden çok zarar gördüm. Hiç birinize zerre muhabbetim yok. Dünyada iyiler varlar, hep de var olsunlar ama sen de bi önce kendini gör. Nasıl davrandığına bir bak yani iğneyi önce kendine batır çuvaldızı başkasına.
Ben sana özene bezene güzel yorum yaptım, sende alaycı bir gülüş. şu an ağzınla kuş tutsan hakkındaki o düşüncemi değiştiremezsin. Beyinle alakalı bir şey. Davranışlarınıza bir de aynada bakın. Uzaktan nasıl görülüyor farkına varasınız.
Bu da son mesajım, bir daha yazmayacam. Tiksinti geldi. Bozukluk sende adamın birşeyi yok. Bırak da yeniden hayat kursun, seninle hayatını heba etmesin.
Soran5 ayPeki
Soran5 ayHahah sana bi çivi bide tahta lazım marongozda yanlardan az talaş yaparsa mük olursun 😂
- 5 ay
En son biriyle evlendiğimde demiş, evcilik gibi evlen boşan yapmak adet galiba 😂 çok bela okunmuş ama sebebi bile yok ortada. Bir de soru sahibine saydırıp durmuş, ilginç
- 5 ay
Varsa anlat, soru sahibi siler.
- 5 ay
hayırdır kanka ne bu düşmanlığın
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşarken ne kadar yalnız ve sıkışmış hissettiğin çok belli, içim acıdı okurken 🥺💔 Kendini kafeste hissetmen, hem şehirde kimsesiz olman hem de eşinin uzaklaşması gerçekten ağır bir yük. Bu duygun çok normal, abartmıyorsun.
Aldatıyor mu sorusuna şu an net bir şey demek imkansız ama bir senedir duygusal, fiziksel ve ev içi iletişim anlamında ciddi bir uzaklaşma var. Bu da tek başına zaten çözülmesi gereken büyük bir problem 😕 Bazen insanlar aldatmadan da evlilikten kopabiliyor, içine dönüyor, sorumluluktan kaçıyor, iş-stres, depresyon gibi şeyler de etkiliyor.
Bence önce kendini suçlamadan, sakin bir zamanda “hesap sorma” değil “dert anlatma” modunda konuşman önemli. Mesela “Son bir yıldır kendimi çok yalnız ve sevgisiz hissediyorum, seninle eskisi gibi yakın olamamak canımı yakıyor, ne oluyor aramızda, sen ne hissediyorsun?” gibi. Yani olaydan çok hislerini anlatman işine yarar 💬
Aldatıyor musun diye sıkıştırınca direkt savunmaya geçmesi normal, çoğu erkek böyle yapıyor. Ama senin kırgınlığın sadece aldatma şüphesi değil, ilgisizlik, dışlanmışlık, sevilmiyormuş hissi. Bunu net söylemen lazım.
Mümkünse evlilik terapisi önermen harika olur, “Ben istiyorum, kızımız için de, kendimiz için de” diyebilirsin. Gitmeyi reddederse bile bu senin kafanda bazı şeyleri netleştirir.
Bu süreçte sadece ona odaklanma, çünkü kendini kaybetmiş gibisin. Online bile olsa bir psikologla görüşsen, sosyal medya gruplarından annelerle tanışsan, dışarıda minik bir sosyal çevre kursan sana çok iyi gelir. Senin de hayatın, ruhun, ihtiyaçların var. Sadece eş ve anne değilsin 🌸
Telefonda hiçbir şey bulamaman da önemli, bazen gerçekten insanlar duygusal olarak içine kapanıyor, bu da ilişkiyi öldürüyor. Ama ne olursa olsun, bu şekilde yaşamayı hak etmiyorsun. Sevgi, saygı, ilgi görmek senin en doğal hakkın.
Şu an en çok korktuğun ne? Aldatıldığını öğrenmek mi, yoksa bu ilgisizliğin hiç düzelmemesi mi? Bir de, konuştuğunuz zaman gerçekten seni dinliyor mu, yoksa hemen kapatıp geçiştiriyor mu? Bunları biraz daha anlatmak ister misin? 💬💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hormonları mı azalmış onun?
Stres kilo vb sorunlar var mı?35 Yorumla- 5 ay
teşekkür @Mariiiaaa
- 5 ay
@Mariiiaaa çokmu komik?
- 5 ay
teşekkür @Kübroooşşş
- 5 ay
teşekkür @Absürttbirisi
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cinsel anlamda uzaklaştığına göre aldatıyor diyebiliriz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 5 aygüvenmiyorsan boşan
10 Yorumla
5 ayKızlara sorarsan : Boşan terket felan derler... zaten çocuklu boşanmış adam sen bıraktıktan 1gün sonra kapılır. Kapılıcak adam arıyor sizinkiler.
Erkeklere sorsan: Tek taraflı bir süre erkek koşabilir. Bir yerden sonra kadın koşmazsa erkekte takat kalmaz. ortalama 5-10 dk boşalan erkeklerin 5-10 yıl boyunca peşinizden koşma ihtimali. Dünyaya gök taşı çarpıp yok olma ihtimalimizden çok daha düşük. Erkek sevgililikte 2-3 ay koşar... evlilikte 2-3 yıl... Sonra koşamaz. Kadın koşmalı bazen bazen erkek hep erkek koşarsa tıkanır ciğerleri araba titremeye başlar.
38 Yorumla- 5 ay
Çocuk sahibi boşanmış adamı hangi kadın ister allah aşkına ya biraz mantıklı sallayın bari
- 5 ay
Senin yaş daha 20... Anlamazsın dediğim şeyleri... cem yılmazsın yıkarlar dediği yaştasın. Biraz buruşup kırış sonra anlarsın...
www.youtube.com/shorts/BL-LdhIs3Us?feature=share - 5 ay
Peki sizce muhattap olduğumuz insan profilleri bir midir bunu hiç düşündünüz mü? Sizin tabirinizle "buruşulup kırışılmış" yaşta da olmaz yani ;)
- 5 ay
@acilmesajat Tamam kardeşim üstünsün tamam egonu al başkasıyla dene ne deniceksen. beni anlıyamazsın. Bende seni anlıyamam. 28+ kadınlar anlar. Senin suyun kuru henüz. 28+ kadın 40 lık adama da bakar 3 çocuk babası adama da bakar. Çünkü yaşının bakış açısı müsade eder bakmasına... Senin ki menzil dışı henüz. Çişi klitoristin altından yapıyomuşuz felan yaşlarındasın henüz.
- 5 ay
Ay ben 50 yaşında falan sanmıştım 27ymiş 🤣.
28+ kadın evet ev hanımı ve kocasına muhtaçsa bakar. Çevremizde erişkin kadın olmasa yiyeceğiz, siz nelerle kandırıyorsunuz kendinizi ya komikmiş. İş güç sahibi olmayan bir kadını şanslıysan bulursun. İş güç sahibi olan da çocuklu adamı ne yapar bekar meslektaşları dururken. p - 5 ay
Gerçekten anladım çok farklı seviyelerde çevrelerde olduğumuzu, Allah düşürmesin.
- 5 ay
2 gün oldu anlaman ama normaldir. Kan gitmiyor yukarı sende anlaşılan. Daha çok yavşamam için extra uğraşıyorsun ki için rahatlasın. Huylu huyunda vazgeçmez. Derdin ilgi görmek yavşnmak 👌😪
- 5 ay
İlgi görmeye ihtiyacım yok, buradan gelene hiç olmaz. Sadece karşımdakine denk olmadığımızı belirttim.
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Erkekler kadınlar kadar ihtiyaçlarını, kırgınlıklarını dile getiren canlılar değiller. O yanından kovan hallerin senin normalin, ama onun erkeklik egosunu yavaş yavaş zedeleyip uzaklaştırmış olabilir ve erkekler blöf yapmaz. Kadın git derken gel der, arma deyince lütfen ara der aslında :) vs. ama erkek gerçekten uzaklaşır, kendi işinde sabır gösterir durur ve o sabrın sonunda eskiye dönemez kolay kolay. Ve bunu söylediğim için çok üzgünüm ama, ''beni aldatıyor musun'' sorusu = muhtaç insan = çekicliğini yitirmiş insan = cepte insan vs. diye uzar gider. Kısır bir döngüye girmişsiniz ve oturup duygusallıktan uzak saygılı, mantıklı ve biraz da sivri bir konuşma yapmanızın vakti gelmiş. Bunlar tabii ki varsayım, eşinin hiç tahmin edemeyeceğimiz maddi manevi başka dertleri de olabilir. Neden nasıl demek yerine biraz iletişim kurmak önemli.
20 YorumlaÖncelikle senin aklını kim böyle şeylerle doldurdu? O bu şehirde büyümüş ya şimdi onun çok arkadaşı vardır, sen farklı bir şehirden geldin insanları tanımaman çok normal, kendini kısıtlama , dışarı çık, gez, kendi başına dolaş, yeni mekanları bul , keşfet, sen şimdi yalnız kaldın ya bunaldın ve sıkıldın. Kendi kafanda birşeyler kurmaya başladın normal üzülme, zaten şehirde teksin, kocanda ilgilenmiyor işten eve evden işe çok normal, bence bebegini al, onunla arkadaş nereye gidersen onuda götür. Daha ne istiyorsun ? 3 yaşında kızın var. Ohoo ben olsam ana kız gezmedik yer bırakmam😃kızın varya birlikte biryerlere gidin fotıgraf çekilin, zaman geçirin ya zaten merak etme , bir zaman sen kızını gezdiriceksin,, o büyüdügü zaman sen yaşlanacaksın ozmanda o seni gezdirecek. 😇valla zamanın varken kızınla çok fazla zaman geçir. Büyüdügü zaman okul, arkadaş çevresi , cart, curt kızını bile zor görcen knka yani. Onu , bunu boş ver. Kızınla çok zaman geçir.
02 Yorumla- 5 ay
Knka kızın büyüdügü zaman sadece seni hatırlayacak çünkü en çok sen zaman geçirmiş olacaksın. En çok seni sever. Baksana babası ilgilenmiyor demek ki sen daha çok zaman geçir seni çok sevsin, sana bagımlı olsun, büyüdügü zamanda seni çok sever. O şimdi küçük ya pek hatırlamaz ama olsun. Sen anasın kızınla zaman geçir. Onunla konuş, ona odaklan , kocanı boş ver ne halt yerse yesin. Gerçek olan bir şey var. Sen kızınla ne kadar çok zaman geçirirsen o kadar sana baglı olcak bu yüzden boşandıgı zaman bile büyüyünce velayeti alırsın yani kendi istegiyle sana gelmek ister. 12,14 yaşına gelene kadar bekle , boşanma , kızın büyüsün aklı , mantıgı yerine otursun. Ozman bışancaksan boşan.
5 ayBenim babam bu şekildeydi ama benim babam aldatiyordu sizin ki aldatmiyor sadece uzaklaşmış tatile çıkmayı deneyin çocukları bir yere bırakıp sadece ikiniz belki işe yarar sen al aniden biletleri git soyle deki seninle tatile çıkmak istiyorum işten izin almasını sagla gelirmisin bilmiyorum ama bırak bileti sen toparlan oda gelmek isterse gelir gelmek istemezse de zaten kendisi kaybeder seviyorsan bağlamaya çalış öyle bir yakın bir uzak yapma kimisi sevmez daha fazla uzaklaşır bul püf noktasını oraya dokunnn iğneleyici kelime söyleme hatta umursamaz ol sene bunlarin hepsini ilk başta yalnız kalmayı bakalım umarım işine yarar 🙂
00 Yorumla
5 ayHerkes demiş ki hadi dişiliğini kullan, arkadaşlar evde manken gibi doktor eşi olup ki oldukça da dişiydi kendisi , marketteki kasiyerde aklı kalan adamlar (!) gördük biz, bazen olmayınca olmaz, ben mutlu değilim, senin erkekliğin bu evde hissedilmiyor diyeceksin herkes yoluna baksın, herkesin sevmeye sevilmeye ihtiyacı var neden zamanını kaybedesin ki sevgisiz bir adamla?
13 Yorumla- 5 ay
Evde doktor olunca kalite mi oluyor? Belki kasiyer daha dişi gelmiş olamaz mı?
Bir de birinin aşırı güzel olması aldatılmayacağı anlamına gelmez, seçilen Dünyanın en güzeli bile aldatıldı haber oldu. Bu iş güzellikle alakası yoktur. Soru soran kişi de Allah kocasını bu kadından kurtarsın, 2 satırda ne olduğunu anladım. Cevap vermeye değmez kişilerle uğraşıyoruz. - 5 ay
Yok bazı erkekler için elindeki ne olursa olsun sıkıcı geliyor, onun olmayan cazip geliyor kısacası bu karakterle ilgili demek istedim.
Gizli Üye(36-45)5 ayÖncelikle, hislerin kesinlikle geçerli. Eşinin uzaklaşması ve ilgisizliği, duygusal bir boşluk yaratabilir. Aldatma olmasa da duygusal bir mesafe var gibi görünüyor. Bu, iletişim eksikliği ya da evlilikteki tatminsizlikten kaynaklanıyor olabilir. İlk adım, bu mesafeyi açığa çıkarmak: Daha fazla konuş, duygusal ihtiyaçlarını net bir şekilde ifade et. Eğer hala kendi duygularını gizli tutuyorsa, bunun arkasında başka bir sorun olabilir. Sonra da, terapi ya da evlilik danışmanlığı gibi profesyonel yardım düşünülebilir. Evet, fiziksel mesafe var ama duygusal bağ da zayıflamış gibi. Kendini yalnız hissediyorsan, bu yalnızlık için yardım almayı düşünmelisin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rutinini değiştir. Madem o değişti. Sen de değiş. Daha çekici ol. Daha alımlı gösterecek, onu etkileyecek kıyafetler al. Biraz kendine bak. Kilon varsa kilo ver. Spor yap. Saçını yaptır. Daha sık dışarı çık. Senin onun için düşündüklerini o da senin için düşünsün biraz. Ters psikoloji yap.
12 Yorumla
Soran5 ayTamam yaparım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayO bana bir şeylerden (senden, evlilikten vs.) çok bıkmış/sıkılmış biri gibi geldi. Aldatıyorsa da öğrenemiyorsun ama yaklaşmayı bıraktığı bariz. Madem git dedin gitti, tavrını değiştirdi, sen de değiştireceksin. Bunun çözümü bu. O çekilmeye başladıysa sen de çekileceksin. Yeni çevre yap. Gez dolaş sosyalleş. Bak bakalım ne yapıyor.
01 Yorumla
Soran5 ayTamam
5 ayBen eşin aldatıyor diyemem ama ilişkiniz çocukla birlikte standarta binmiş , klasikleşmiş evlilik hayatınız arzular üzerine değil de görevler iş dağılımları yapılması gerekenler üzerine dönmüş bu da zamanla heyecanınızı standart kadın ve erkek olarak ayırmış üzerine de onun çevresi arkadaşı var senin yok sen sıkılmışsın benim tavsiyem kendine dünya kur erkekler kadın kendinden bağımsız bir dünya kurduğunda onu görürler kıskanırlar ama şu an dünyan kocandan ve onun sunduğu hayattan ibaret
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayBir erkek kolay kolay cinsellikten uzaklaşmaz. Başka sorunlar olabilir illa aldatmak değildir ama büyük sorunları olabilir. Anlatmak istemiyorsa giyin kulan kızını al dışarı git gez hatta onun eve geldiği saatlerde dışarda ol. Arkadaşlarının eşleriyle görüş cafede takıl
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Problem esinde degil.. kusura bakma ama sende senin ona davranisinda da degil.. kendine davranisinda.. arkadasim yok o sehirde buyudu vs gibi bahanelerle sosyal olmayi birkamsissin.. adamla dertlesmeyi coktan birakmissin es degil anne moduna burunmussun ama bunlari gormezsden gelerek esim acaba nbenden uzaklasti mi deyip uzerine kendie bakmadan bu durumun suclusunu disarda aramaay baslamissin.. aldatmiyorsa bile daha da uzaklasmasi icin bi sepeb daha veriyorsun..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Evlendikten sonra kendini saldın mı?
Mesela kilo aldın mı?
Önceden daha etkileyici bir giyim şeklin vardı da, evlendikten sonra sıradanlaştın mı?
Kişisel temizliğine dikkat ediyor musun, ter kokusu vs.. var mı?
Ağız kokusu falan var mı?
Bunlar varsa aldatmıyordur büyük ihtimalle.
Ama bu yazdığım gibi sorunlar olmadığı halde uzaksa senden, sıkılmış ya da aldatıyo olabilir.00 Yorumla
5 ayhemen aldatıyor demişler allah allah ya istediğinde yakınlaşıyor yoksa yakınlaşmıyormuş iyi okuyun yazıları. ablacım biraz cilveye bırak işi çocuğu anneanneye falan verin beraber vakit geçirin ne bileyim tatile gidin baş başa zamanlarınız olsun naz yap cilve yap eski cazibene dönmeye çalış ışık yakmaya başlayacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tamam işte sende 4 yıldır onu yanlız bırakmışsın ilgisi seni şımartmış sürekli onu kırdıgın için senden vaz gecmiş sora sende şimdi sen kovalayacaksın ama geri sıra sana hiç geçmeyecek erkek bir kere vaz geçtimi eskisi gibi olmaz belki onu rahat bırakırsan daha sakın anlayışlı olursan salona gitse bile sıkıntı cıkartmazsan güler yüzlü olursan merhamet duyguları bastırırsa geri dönebilir tabi başkasını bulmasıysa
00 YorumlaÖncelikle sende ondan uzaklaş ve bu süreçte kesinlille güzelleş makyaj yap bakım yap saçlarını boyat boyatmiyosan da degişiklik kat kaş bıyık özel bölge temizlik sart belki bu sebeplerde olabilir ömce hijyen bakım güzelleşiceksiniz banyonuza dikkat edin mis gibi güzel kokun sizdeki değişimi fark etmeli ve kıskanmalı banyoda 1 lirtre suya 2 yemek kaşığı tuz dokup kariatirin sag omuzdan sol omuza dogru dökün duştan cikarken yapin bunu dişil enerjiyi artırır gül yasemin yağı bilek içlerinize sürebilirsin ayrıca ay taşı da dişil enerjiyi yükseltir koleyesini takabilirsiniz. Ve mutlaka eşinizin sizi kıskanması için giyinip süslenip makyaj yapıp dışarı çıkın ve fotoğraf paylaşın sizi güzel görsün arkadaşınız yoksa bile muhakkak kuzeniniz anneniz ablanız vardıe birlikte cikin cafeye gidin neresi olduğu onemli degil onemli olan sizi kıskanması ve çok bunaltmayın kendi haline bırakın size dönecektir:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayilk başta kırılmış dile getirmemiş. senden uzaklaşarak tavır yapmış. senden uzaklaştığında daha mutlu olduğunu görmüş. ve artık bu onun normali. oyuna bağımlı mı oldu yoksa aldatıyor mı ya da başka işler mi karıştırıyor ayrı mesele. ama iletişim senin yüzünden kopmuş
15 Yorumla
Soran5 aySağol ya
Soran5 ay@Aselela bide inanarak yazmaları 🫣
Soran5 ay@Aselela peki teşekkürler 🙏
5 ayBence sen önce eşini bu kadar takip etmeyi bırak sonra işin iç yüzünü iyice öğren ön yargılı davranma belki hastadır borcu coktur veya işyerinde canı sıkan birşeyler vardır ayrıca 5 yılı devirmişsiniz artık herşe rutine girmiş hayat telaşeleri başlamış hemen işi aldatmaya vurma burdaki insanların yazdıklarını fazla dikkate alma sonuçta onlar seni ve kocanı tanımıyorlar
21 Yorumla- 5 ay
👍 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
5 ayBaşta adamı kovmıycaktın
Bence senden bi tık sogumuş.
Biz erkekler sogudumuz zaman kolay kolay ısınmayız Isınmak için samimiyete sevgiye gercek dürüstlüğe ihtiyac duyarız
Seni aldatsaydı bunu bir kadın ya anlar ya yakalardı Bence sana bir yanı kırılmış ve o yüzden sana susmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKocanın işleri nasıl. Önceki cinsel hayatınız nasildi. Sen adama surekli git dediysen oda kopmuş. Bu kopma sana göre bir anda oldu ama bir Anda olmamıştır.
Benim eşe bunu devamlı söylüyorum bir gün giderim boylr grl dersin gelmem diye. Erkek ilgi gösterince bir tarafı kalkıyor kadının aha durum sonra bu. Bence aldatma yok ama iletisimdizkik ve sıcaklık yok aranızda
03 Yorumla
Soran5 aySürekli git demiyordum orada eşimin beni darlamasını vurguladım beyefendi
Cevap sahibi5 aySorulara tam cevap vermedin ama
Soran5 ayEşim çok iyi vicdanlı ilgilidir bende öyle ilgilenirim hatta cinsel anlamda encok ben giderim. O bundan memnun gibi kızımız çok darlıyo odasında uyumaz falan bazen onu söyler ama yapacak bişey yok çocuk herneyse son zamanlarda kredi borcumuz falan var evet başka borçlarda var biraz düşünceliyiz bu konuda ama bunun bize dönüşü olmamalı so ıçta oyun oynarkende aynı olması gerekir bazen gelir seni seviyorum der falan çorabımı bile giydirir saçımı tarar kurutur hediyeler alır çiçek alır bende ona aynı şekilde yaklaşırım yine var istediğim herşeyi durumu varsa alır kesinlikle. Ama bu çevresindeki kadınlar beni rahatsız ediyor ve evli bi erkek bu kadar konuşmamalı biriyle sınır koymuyor ya da başka bir şey
Gizli Üye(25-29)5 ayBeni yanlış anlama sadece bazı şeyler söylemek istiyorum. Ben aldattığini düşünüyorum. Neden mi?
Sevgilim de evliydi bende. Ama bizim eşlerimiz bizi bırakmıyordu boşanmaya yanaşmıyorlardi. Biz devam ettik. Ve ikimizde salonda yatıyorduk. Gece her an salonda yattığımiza dair fotolar atıyorduk. Güvenimiz tamdı böylelikle zaten 10 dk uzakti evlerimiz gün aşırı görüşüyorduk buluşuyorduk. Benim yanımda onun telefonunu açar terslerdi. Her an foto video atardı. Zaten benden öncede yatağını ayırmıştı. Bende ondan önce ayırmıştım. Zaten bizim evlilik hayatımiz yoktu tanıştığımız da. Şimdi ben ona biraz ağır konuştum diye ayrıldık gurur yaptı ama yine irtibattayiz. İçerden bilgi vermek istedim sana herşeyi düşün. Güvenme ☺️🙏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayEskiden sürekli temas halindeydi, durmadan o yaklaşırdı, uzak durmazdık anlamında yazılan "git başka yerde otur derdim"i aramızda hiç yakınlık yoktu, cinsel hayatımız yoktu, ben hep soğuk dururdum, eşime hiç yüz vermezdim olarak anlayanlar siz bu kafayla bu yaşa nasıl geldiniz arkadaş kimse köprü falan satmadı mı size bu kadar sene
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Bak şimdi sürekli adamı eleştirirsen kıyaslarsan ve adamdan uzak durursan
Adam da senden uzak durur Sonuçta bir gururu vardır başka bir kadın da bu adama ilgi gösterirse olan olur sana da İhtiyacı kalmaz03 Yorumla
Soran5 ayYahu ne eleştirdim ne kıyasladım ben o adamı sevmiş evlenmişim neden kıyaslayayaım eğlenceli küçük mutluluğumuz vardı. . Yani bi anda bişeyler benim göremediğim ne var diye soru sordum çünkü seven insan mantıklı düşünemez
Oha ya bacım sen sadakatsiz dizisini yaşıyorsun 2nci telefonu flnda olabilir araba varsa bagaja bak ona ozel dolap falan varsa oralara bak inşallah aldatmiyordurda senden soğumaya başlıyorum falan de bari
15 Yorumla- 5 ay
@fundaskmn ama erkeği elde edebilirsn
- 5 ay
Oda doğru da nasl
- 5 ay
Seviyosa
Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. Muhtemelen aldatıyor ama ispat etmek zor. İlişkiyi kurtarmak istiyorsan cilveni kullanıp elinden geleni yapıp son şansını denersin. Bu da olmadıysa düzgünce konuş ve ayrılmak istediğini çünkü beraberliğin bir anlam ifade etmediğin söyle
10 Yorumla
5 ayBen sana güzel bir şey diyeceğim eşin neden içeride yatıyor biliyor musun Gece kadın kocanı arıyorsa kocanla konuşmak için ayrı odaya gidiyordur ve orada da uyuyup kalıyordur kapattıktan sonra ve erkeklere güven olmaz güvenmiyorsan bitir derim bacım boşanma sebebi bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
5 ay24 yıllık evli biri olarak zaman zaman evliliklerde monotonluk lar yaşanır. Bunu eşin ile paylaş eğer bir hata yapıyorsa senin farkına vardığını anladım hatasından dönsün. Gerçi inkar edecektir
20 Yorumla Merhaba öncelikle bence ne hissettiysen bunu paylaş. Ve buna çözüm bulun neden böyle olduğunu konuşun tartışma şeklinde değil de neden ilişkinizin bu şekilde ilerlediğini beraber düşünün. Ters bir şey varsa veya eşiniz bundan kaçıyorsa ters bir şey diyorsa bahaneler sezdiyseniz ben doldurmak istemem tabii ama aldattığını düşünürdüm. Erkekler genel olarak bu konuda hep aynılar ve bu tarz durumlarda hep aynı davranırlar.
01 Yorumla
Soran5 ayKonuştuk yok öyle bişey sana bunu hissettirdiysem yazıklar olsun bana falan diyo
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlattığın kadarıyla senden sakladığı bir şeyler var amma kumar oynuyor ama hayatımda biri var ama bu kadar ilgisiz ve sana karşı kayıtsız olması normal değil
01 Yorumla
Soran5 ayEvet bişey var bu beni çok kırıyor
5 ayBirini umursamadığın da kapında köle olur üstüne düşme ama ne kadar güçlü olduğunu da göster, kaybetmekten korksun
Bide bazen insan bunalıyor yalnız kalmak istiyor belkide eşin o dönemden geçiyor içinde sıkıntılar vardır belki... veya aldatıyor bunun birsürü nedeni de olabilir bilemedim zamanla çıkar kokusu10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayCanım sende biraz kendin suçlusun gibi sanki. Niye git öteye falan diyorsun başından savuruyon ki. Kadınlığını konuşturma vaktin gelmiş de geçiyor senin bence temelli geçmeden son hamleni yap derim
12 Yorumla
Soran5 ayYahu bunaltıyordu başka yere geçsem neden orada oturuyorsun dedi ama bendde temas sevmezdi bekardım sonuçta evlilik sarsıcı geldi biraz birden sevsende yabancı biriyle mıç mıç boğuluyordum şimdide boğ beni diye dibinde geziyorum
Cevap sahibi5 ayYabancı dediğin kocan ama neyse. Dediğim gibi tek çare Şu an marifetlerini göstermek gibi onu tekrar kendine çekmek için, kendimden biliyom benzerini yaşadım çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
5 ayÇift terapisine gidin bence. Bebekle ilgili kreş ve park gibi yerlerde yeni birileriyle tanışabilirsin aslında. Yani bebeği kullan demiyorum ama diğer annelerle tanışabilirsin yani.
00 Yorumla
5 ayabla bence o umursamiyosa sen hic umursama git suslen puslen sonra o yokmus gibi yap o sana naoiyosa on katini yap cevre yap disari cik gez bak it gibi nasil geri doner ayrica aldatiyosa bile kesinlikle senin ondan uzaklastigini gordugi anda geri adij atip sana doner bence
00 Yorumla
5 ayAkıl vermek gibi değil bilemeyiz iç dünyasında belki bi konuda senden dolayı kafası karışıktır güzelce konuşalım bir sıkıntımız varsa bilmediğim halledelim de bende bir sorun varsa ben düzelteyim de kızınız varmış ya onu kullan yani ona dedirt vakit geçirelim üçümüz baba gibi güzel giyin ev içinde dikkat çekici hep yaptığın hareketler daha farklı olsun daha iyi olsun noluyor buna desin
00 YorumlaBana kalırsa sen uzaklaştıra uzaklaştıra adamda kendi normalini oluşturmuş. Sana bir kere git şuraya otur dese 3 gün trip atarsın şimdi eğri otur doğru konuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı.
5 ay40 yaş sendromu olabilir. Erkeklerde cinselligin ikinci plana düşüp işine odaklandığı dönemler olabiliyor.
02 Yorumla
Soran5 ayYaş 34 olabilir
- 5 ay
34 civarında başlayabilir. Düzelir bir iki seneye
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
5 ayYani aile arası bir duruma yorum yapmayı pek sevmem ama benim bildiğim tek bir şey varsa o da şüphe gerçektir.
01 Yorumla
Soran5 ayBirde benim hislerim çok kuvvetlidir rüyalarım çıkar. Hemde çok net görürüm çevremdekiler bile eşime yapmaz o ya ama sen ne hissediyorsan çıkar diyo mesela eşimde bilir bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
5 ayMuhtemelen sıra dışı günler yaşıyor
Ekonomik olabilir ailesi ile ilgili
Ya da işyeri ile ilgili de olabilir
Direk konuşmayı denesen belki anlatır00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
5 ayErkeği uzak edersen sonuçları bu olur soru sorana kadar git ilgilen sen sırnaş eski halinize döndür
30 Yorumla Kocanı sat yerine plastik leğen al, içine ılık su doldurup otur Münevver
11 Yorumla
Soran5 ayAynı şey onun yerine yenisini almak daha mantıklı gibi
Sen başta adama ters yapmışsın adam bı nevi burnun yanmasi için böyle yapıyor olabilir bu konuş ona güzel gorun sık giyim evde
00 YorumlaSen ona başta yapmışsın bunu, şimdi de o seni kovalamaktan sıkılmış dğer göremeyince senden soğumuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayAkıl ne vereyim? adam dibindyeken sen uzaklaştırırsan sonuçlara katlanacaksınız, çok ters gelebilir bu yorum ama gerçek bu kaçınılmaz
00 Yorumla Senin hatan. adama sürekli git dersen adam bu kadın beni istemiyor der uzaklaşır. gönlünü almak için tatile çıkın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Günaydın hanımefendi eşinizin telefonunu rahat kurcalayabilirmisin
07 Yorumla
Soran5 ayEvet şimdi alır bakarım mesela hiç bişey demez çok rahat
Soran5 ayNeyi mesela pek anlamam bu işlerden
Soran5 ayya da telefonu bu konuda kullanmıyor
Soran5 aySöyle. Buradan bişey olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayYa iş stresten artık yapamıyor ya da çok temkinli bişeyler yapıyor
02 Yorumla
Soran5 ayİş sitresi var aman çok değil. Hissediyorum aldadatılıyor gibiyim ama yakalayamadım. Çok temkinli olduğunu düşünüyorum bi taraftan
- 5 ay
Zaten seks yoksa bil ki başa biri vardır yabi eskisi olmuyorsa kıyafet seksi çamaşırlar azdırmıyorsa tabi zor ama fantezi falan konuşmak belki çözebilir normal konuşmada tabi mümkünse
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
5 ayBelki sen farkında olmadan darlayıp kendinden uzaklaştırıyor olabilirsin
04 Yorumla
Soran5 ayEvet öyle düşündüm ama tutarsızlıklardan dolayı olduğu oluyor çok kıskanç biri değilimdir onada söyledim eğer başka biri varsa birbirimizi yıpratmayalım. Dedim hayır öyle bişey yok ben seni seviyorum ne Seni ne kızımızı kaybetmeyi göze alabilir miyim diyor konuşunca hiç sıkıntı yok gibi ama tavırları falan çıldırtacak şekilde temkinli gibi
- 5 ay
Vaktiniz varsa biraz ilişkiniz hakkında konuşabilir miyiz?
Soran5 ayBuyurun sorun
- 5 ay
Ekleyin daha sonra siler ya da engellersiniz yorumda konuşmak yorucu oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayEskisi kadar bakımlı mısın midesi bulanıyor olabilir mi
02 Yorumla
Soran5 ayDeğilim.
- 5 ay
Belkide ondandır bu yüzden soğumuş olabilir buna dikkat etmelisin kendine biraz bakmalısın
- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
5 ayHer cinsel anlamda uzaklaşan aldatiyo diye bişi yok ama herhangi bir şey olduğu asikar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayİnsaata bir aralar topu kacmiati heralde onun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAbla, dişiliğini konuşturma vakti gelmişte geçiyor bile. On numara kocan olduğunu düşünüyorum. Artık tut şu kocanın elinden, yapış vücuduna bırakma. Aldatmıyordur ama sen kendin soğutmuşsun adamı
10 YorumlaCinsel ve duygusal uzaklaşma alarmdır. Sessizce takip et uyandirma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySen bunalıma girmişssin sanırım. ilgi istiyorsun yalnız hissediyorsun. Normal 5 yıldan sonra ilk günler ki gibi dibinde gezemez ömür boyu. Aldatmıyordur kafanda kurma onada sorup aklına düşürme böyle bşley yapabilecek olma olasılığı gündeme getirme. Sen yapmazskn sana yakışmaz senden beklmemem adam gibi adamsın deki yapacağı varsada yapöasım güveniyorum sana de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayKarşına alıp Gözlerinin içine bakarak konuştun mu peki onunla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 5 aySorun yoksa sirkele onu derdin ne senin de haykir.. Eşse eşliğini bilsin
00 Yorumla
5 ayOnla konuşman gerekirken buradakilere kulak asms
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen farklı bir şey yap o desin hayırdır ne oluyor diye
00 Yorumla
5 ayAldatıyor olabilir aynılarını yaşadım maalesef şu an da aynı
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler