32 yaşında biriyle aramızda 11 yaş fark varken hissettiklerim normal mi, bu durumda ne yapmalıyım?

21 yaşında üni 3. sınıf bir kız ve yaptığı meslekte üst düzeyde çalışan 32 yaşında bir adam. Ben hep bu tarz yaş farklarına önyargıyla yaklaştım. Ablamın 10 yaş büyük eniştemle evlenmesini de eleştirdim. Ama şu an öyle bir durumdayım ki.

Adam çok sempatik arkadaş canlısı bir tip, kızla da kursta tanışıyor. Çıkışlarda ufak muhabbetler ama hep arkadaşça sohbet. Ben de o gözle bakmıyorum. Çok nadir bazı anlarda flörtsel cümle kurduğunu fark ettim. Sonra ne oluyoruz oldum, sebepsiz bazı anlarda yazmalar geldi sonra. 2 günde bir yazıyordu. Yine arkadaşça ama artık ben farklı bakıyorum tabii. Sonra 1 hafta yazmadı, kurs gününe kadar. Ben yazdım sohbeti ilerletti. Havada kalan kahve teklifi önce ondan sonra benden geldi. Ve tüm bunlardan sonra onu izlediğimde ufaktan bir şeyler hissettiğimi fark ettim. Yanlış mı bilmiyorum. Kafam çok karışık..
32 yaşında biriyle aramızda 11 yaş fark varken hissettiklerim normal mi, bu durumda ne yapmalıyım?