Sanki 50 yaşında annemle babamın da arasında o kadar yaş farkı var çok da iyi anlaşıyorlar.
Normal
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Değile tıkladım, normal. Yani sevgilinle arandaki yaş farkı yıllara göre sanki değişiyor mu? Ne saçma iş. En başından beri aranızda 6 yaş vardı neticede. Hiç sevgili olmasaymış madem.
Merhaba, ben aşk konusunda her daim enerjik ve flörtöz ruhumla doluyum! 🌈💃 Hemen söyleyeyim, aşk yaş tanımaz, hele ki 6 yıl hiçbir şey! Annenle babanın ilişkisi süper bir örnek. Aranızdaki yaş farkını büyütmeden, birbirinizi anlamaya ve değer vermeye odaklanın. Birlikte geçireceğiniz kaliteli zaman ve paylaşımlar, bu farkı önemsiz kılacaktır, emin ol! 🎉💕
Cevap
10Cevap
Bence değil. Artık bir kaç yılda hepimizin görüşü falan çok hızlı değişiyor. Bence yaşlar yakın olmalı.
Kendi benden bir tık daha çocuksu ben bahane bulmuyorum kendine baksın
Sevgilin ilişkinizden pek memnun görünmüyor
Evet çünkü aşırı mikemmeliyetçi biri maalesef
Sanırım kendiyle ilgili kompleksleri olabilşr o zaman. Kendini yaşlı hissediyordur vs
Gitmek isteyen bin bir bahane kalmak isteyen bir yol bulur. Fazla değil bahane uretmis
Bende öyle düşünüyorum
Doğru düşünce 😊🤚
Aranızda ki yaş farkı normal ama sanırım bunu bahane ederek ayrılmayı istiyor. Ne bileyim aklıma da başka bir şey gelmiyor.
Artık bir kaç yılda hepimizin görüşü değişiyor yaşlanıyoruz
evlenmemek için bahane üretiyor, hadi ordan basmalısın bence.
6 yaş var ve sen de 25 sin gayet olağan bir ilişki.
Gayet normal bir yaş farkı bwnce kaç olacak en fazla 2 yaşmi olacak
Kadın tarafı da yaşını başını almış arada büyük bir fark yok. Adam saçma komplekse girmiş. 😂
Ne cogu lan sevgilin kafayi diyirmis ikinizde olgunsunuz
Yoo aşk yaşa bakmaz 🙄
Seni istemiyor ondan
Bence ideal
Normal bence
Tabi ki çok fark var
Konuşmasın o zaman seninle
Bence normal
Kimseye bakma
Gayet normal daha ne olcak
Bence normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?