Ben şahsen ev işi yapan, çamaşır bulaşık yıkayan, yemek tatlı yapan erkeği itici buluyorum, bana erkeksi gelmiyor asla. Gerçekten bunları yapan erkekleri çekici buluyorlar mı yoksa lafta mı, bunu merak ediyorum
2 ay
Bunlar çekici görünmek için yapılan şeyler değil zaten. Erkek olmak 7/24 senin çekicilik kriterlerinin karşılanmasını içeren bir performans da değil
Erkeksilik algın çok anlaşılır 🤍 Herkesin çekici bulduğu şey farklı ve bunda sorun yok 🙂 Bazı kadınlar ev işine yardım eden erkeği çok çekici buluyor çünkü sorumluluk alan olgun biri olarak görüyorlar 💫 Bazıları ise daha geleneksel rolleri tercih ediyor.
Önemli olan kendi değerlerinle uyumlu biriyle birlikte olman ❤️🥰
Cevap
11Cevap
G@yden bir adım öncesi erkeği tavlayıp hayatı yaşarız biz bacım sen sertleri alabilirsin
Böyle erkeklerin g@yimsi olduklarında biliyorsunuz ama😂
Öyle adlandırmamızın sebebi maço erkeklere alışmış olması toplumun. Benim kriterlerime dediğim gibi kişiler uyuyor maçolardan hoşlanmam
Gaydan bir öncesi mi oluyoruz
Bana da yemek tatlı yapamayan kadınlar itici geliyor, erkeksi geliyorlar 🙄🙄
Dostum ben tek yaşıyorum. Bunları yapmazsam evi bk götürüyor :D
Erkek dedigin baskın olacak yatakta çatakta ve bataktaa
Kariyer yolunda koşup işten yorgun argın dönen kadınların ev işlerini bölüşcek partner istemesi normal değil mi? Bir kadın para kazanıp kendini geliştirebildiyse bir erkeğin ona gösterebilceği tek şey davranışlarıdır...
Evet çekici buluyorum ama genel olarak istenilen eşitlik yoksa iş yapıp yapmaması değil
Onlar zaten normal kadın değil ki CANAVAR ak, erkek düşmanı😏
Şunu öğrenin lütfen feminizm Kadın Erkek eşitliği demektir Kadın üstünlüğü demek değildir
Bunlar bir kadını ya da erkeği çekici yapmaz zaten. Yaşamak için temel becerilerin ne kadar var olduğunu gösterir.
Onlarda cekici bulmuyorlar lafta ancak
Defolsuzlar kendi bqklarında bogulsunlsr
Kıllı döşüme gel kadın😎
Erkek dediğin sert olur duvardan duvara ❤️🔥
Yalnız yaşıyosa nasıl olacak o
Algi meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?