Hepsini denedin mi diye abuk subuk cevap vermeyin. Arkadaş çevremdeki çoğu kız aynı durumdan şikayetçi. Sebepler nedir, herkes kendi yaşına göre cevap versin
2 ay
Hepsini denedin mi diye abuk subuk cevap vermeyin. Arkadaş çevremdeki çoğu kız aynı durumdan şikayetçi. Sebepler nedir, herkes kendi yaşına göre cevap versin
Toyduk olgunlaştık diyelim. Şu dönemde evlilik kusura bakmayın ama erkek için ızdırap. Sorularda bile görmüyor musun, yok yemek yapmam yok çamaşır yıkamam hizmetçi miyim diyen bin kişi var. Çalışıyorsa amenna, işler ortak yapılır. Ama çalışmayıp, ben evde veya dışarıda takılayım, koca parası yiyeyim ve sonucunda önüne bir tas çorba koymiyim diyen çok var. Genç olan tabiri caizse 250gram için herşeye razı olmayı göze alırken, az buçuk olgunlaşmış ve kafası çalışan biri normal birini bulmak için ince eleyip sık dokuyor. Sonuç olarakta evlenmiyor
250 gram dediğin şey nedir tam olarak? Bir kadını sen 250 gram olarak görüyorsan hiç evlenme zaten sen👍🏻
İşte bu yüzden evlenilmez, paragrafın tamamı yerine, içinde kullanılan bir tane tabiri cımbızla çekip alacak kadar low iq sahibisiniz çoğunuz
sana bakmayan kadınlara 250 gram diyip küçümseyecek kadar varoş bir akla sahipsin. bir de gelip burada iq mu sorguluyorsun? Aşağılık kompleksinle hayatında başarılar. tabi bu kafayla çok zor 😆
Sen haklısın ok
Şahsi görüş olarak söylüyorum, 20 yaşındaki gençlerin çoğunun daha hayatın zorlukları ile karşılaştığını düşünmüyorum, evliliği sosyal medyadaki gibi düşünüyor olabilirlerken, 30 yaşlarında ki kişiler genelde hayat şartları kira, aidat, alışveriş vs. gayet pahalıyken bir de evlilik konusunda yok ev dizmesi, mehiri, düğün salonu diye uzayıp giden bir listede o kadar borca girip stres altına girmek istememesi gayet normal düşüncesindeyim. (istisnalar illa ki vardır sadece genel olarak gözlemim)
20’lerde erkekler aşkı daha romantik ve heyecan dolu görüyor 💘 Sorumluluk kısmını tam fark etmiyorlar.
30’lara gelince kariyer baskısı artıyor, ekonomik kaygılar büyüyor, geçmiş ilişkilerin yaraları oluyor, boşanma hikâyeleri korkutuyor 💔
Bu yüzden evlilik risk gibi hissettiriyor. Senin suçun değil, dönemin şartları ağır maalesef 😔✨
Cevap
12Cevap
20 yaşındaki çocuk körpe oluyor neyin ne oldugunu bilmedigimizin için daha yatkın evliliğe 30 undan sonra ise daha temkinli insanların iç yüzünü görmüş oluyor ondan
34 olmak üzreyim ben, 20 iken çılgınca istiyordum evlenmeyi şu an ben de oralı değilüm. Çünkü insan gördükçe soğuyor.
Mal. cunku sıfır akıl sorumluluk. nedir para nasıl kazanılır ev nasıl gecindirilir bilmez sonra boşanmalar arttı normal. bu
20 yaşındakiler henüz başına ne geleceğini bilmiyorlar 👍 gelince de iş işten geçmiş oluyor..
20 yaşındakiler gelsin 30a görürler o zaman heves kalır mı diye
Kadınların materyalist kişiliğini anlıyorlar
Daha kendiini dünyayı tanımadan evliliğe atılmak ne kadar mantıklı boşanma oranlarından görüyoruz
30 lar da hevesli de 20 likler bakarsa
hayalperestlikten kurtulduk
30dan sonra daha mantıklı düşünmeye başlıyor
Hiç evlenesim yok
niye ki nedir motivasyonsuzlugunun sebebi😂
Daha çok kendime vakit ayırıyorum
tamam onda sıkıntı yok zaten. çocuk falan yok mu öyle bir düşüncen
Yoo
etrafimda kucuk aristokrat olsun biçir biçir gezsinler demiyon mu
Gel çocuk yapalım mı diyon
ahshshdjdjdjjd ya ben kendimi demiyorum. sen istemiyo musun mesela senden kucuk kucuk insanciklar
İstiyorum desem gel diyecekmişsin gibi konuşuyorsun
ahahahshshhdjdjd hayir sadece motivasyonsuzlugunuzu öğrenmeye calisiyorum. sikinti nerde basliyor iste ana kaynagi ne
Sorumluluk almamak, güvensizlik, rahat bi hayat falan
bir de şu açıdan bak bilemezsin hayatının nasıl olacağını. Sonsuz güvenebildiğin, eve gidince küçücük bebeğini kucağına alınca gün içinde yaşadığın bütün sıkıntıların sıfırlandığını, bundan daha mutlu ve huzurlu olduğunu. Sen aşırı umutsuzsun
Orası öyle, belki dediğin gibi ama bu seferde güvensizlik devreye giriyor işte. O yüzden rahatımı bozmak istemiyorum, benim başka hayallerim var.
doğrudur. umarım hayatındaki bütün hayallerini gerçekleştirebilirsin🙏🏻
Teşek
Çünkü ileriyi göremiyoruz
Tam tersi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?