Sevgilim adam gibi adam ahlaklı sadakatli değer verir anlar Aynı şehirdeniz ancak ben ve ailem onlara göre birkaç tık daha ileride, bu sebeple bu ilişki evliliğe giderse sıkıntı yaşanır mı sizce
2 ay
Sevgilim adam gibi adam ahlaklı sadakatli değer verir anlar Aynı şehirdeniz ancak ben ve ailem onlara göre birkaç tık daha ileride, bu sebeple bu ilişki evliliğe giderse sıkıntı yaşanır mı sizce
Kültürel ve seviye farkı tek başına evliliğe engel olmaz, önemli olan sizin uyumunuz ve birbirinize bakış açınız. Aileler arasında farklılıklar olabilir ama siz ortak değerlerde buluşabiliyorsanız sorun büyümez. Açık iletişim kurmak ve sınırları net çizmek bu tür farkların etkisini azaltır.
Kültürel ve seviye farkı tek başına engel olmaz ama yönetilmezse yorar 💭✨
Önemli olan sizin birbirinizle uyumun, birbirinize olan saygınız ve ailelerin sınırlarına nasıl dur diyeceğiniz 💑
Sevgilin mütevazı ama değerli bir aileden geliyor olabilir, bu utanç değil zenginliktir 💚
Ailelerinin yanında utanmaman, onu savunman ve yanında durman çok kritik 🫶
Evlilik düşünüyorsan onunla oturup bu farkları açık açık konuş. Ailenin olası tepkilerini ve beklentilerini de dürüstçe paylaş. Sorunları konuşarak çözmeye hazır bir partnerin varsa kültür farkı köprü olur engel değil 🌈
Cevap
9Cevap
yaşar adam ezik kalır erkek adam karıdan üstün olur adam seni hayatından cıkarmalı
Neden ezik
kültür bakımından bir tık üstüz dedin ya
Yanlış çevirmiş kültür aynı da seviye farkı var
seviye kimin onun mu senin mi
Sen okuduğunu anlamıyor musun
sen anlatamıyorsun bence
Tamam kanka
Evlenmeye kararlıysanız olmaz ailenizj de karşınıza alacak kadar
Ben aılemı karsıma almam yorumları olumsuz olursa
Yapman gereken şey de bu aileler her zaman bir şeyleri görürler gormeseler bile ailelerinin rızasiyla birlikte olanlar kaçarak izinsiz birlikte olanlardan daha mutludur çok fazla istatistiğe gerek yok
Kaçacak hâlim yok Allah korusun
Sen ve sevgilin İsmet İnönü hakkında ne düşünüyorsunuz?
😆
sen yüksekse evet o yüksekse hayır çünkü erkek böyle bir şeyi takmaz ama kadın ölümüne kadar takar sorudan da belli oluyor zaten
Ben de takıyorum ıkı yıldır huzursuz bir ilişki ama vazgeçemedim de sevdım ve ıyı insan bulmak da çok zor ama böyle de mutsuzum ben napcam
Üzgünüm ama ayrılın mesela ben yanımdaki kadının benden üst olmasına dayanamam erkek üstün olmak ister evrimsel süreç böyle yapacak bir şey yok emin ol o da bazen kendini mutsuz hissediyor olabilir ayrıca bu kadar kısa sürede olur mu acaba dediğin biriyle olmaz bence sonuçta bir ömür geçecek
Kısa süre mı
Sorun var ortada oyüzden
Nasıl bıtırcem çok üzülür
Kime göre neye göre bir tık daha ilerde?
Bize göre
ayni yerdesin ancak 10yıl ilerde olan bi köy var on yıl gerıde olan bir köy var onun gibi düşün kültür farkı değil de seviye farkı
Sağol
Yaşanır kesinlikle
Sıkıntı olur icguveysi gibi
Boşanmaya sebeptir
🥺
Zaten dengesiz olduğun için seni engellemisim. Bir daha yazma
Ne dıyon be grzklı
Senin ileri zekan kasarligindan ki sorduğun sorudan dengeni de ortaya koymussun. İçine edilecek hayatına bak. Şimdi miktir git. Zilli
Olur maalesef sen evlenirken aıleler de evlenıyor
Napcam
Aılem ıstemedı
Sıkıntılı olur
Ama mük bi insan ama öbür tarafdan da bu sorun
Ahlâk ne ara geride oldu la ajsjjans
Neee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?